ilk jinekolojik muayene

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar yarın ilk kez jinekolojik muayene olacağım.çok korkuyorum. sırf ilk kez diye özel hastaneden randevu aldım korkudan belki daha iyi bi atmosfer olur diye
çok mu zor geçiyor.ne kadar sürer randevum öğleden sonra

Ben pazartesi günü gittim muayene oldum ama hala çekiniyorum bi de benim doktor özel hayatımı bile sorguluyor allahtan tahliller temiz çıktı muayenede de bir şey çıkmadı uzun süre rahatım

Bende çocuk doğurmuş kadınım (sezeryanla) ama geçen hafta önce devlet hastanesine gittim hiç kadın doktor yoktu bir erkek doktordan randevu aldım sonra birileri içeri girerken bir baktım ki iri yarı esmer ve sakallı bir doktor çok korktum hemen özele gittim bayan doktor vardı sıra aldım girdim içeri o çatal gibi şeye oturdum bi kaç sn muayene etti korkulacak bişey yok bence. Benim doğum doktorum erkekti ama oraya hiç bakmadı gördüyse doğumda görmüştür. Yani hayatımda hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi. Belki kendi doğum doktorum olsaydı rahat olurdum ama başka bir adam olunca rahat olacağımı düşünemedim. Off çok geri kafalıyım sanırım.

nasıl yani olur mu öyleşey
Ben pazartesi günü gittim muayene oldum ama hala çekiniyorum bi de benim doktor özel hayatımı bile sorguluyor allahtan tahliller temiz çıktı muayenede de bir şey çıkmadı uzun süre rahatım
y

yok canım geri kafalılık değil de haklı olarak özel bi muayene bu o yüzden,,ben randevuyu aldıktan sonra hastanenin internet sitesinden doktorun özgeçmişine baktım fotoğrafına falan yaşlı başlı bşy

aslında çok uzun süren bi muayene olacağını sanmıyorum senin de
özel değilse rahatsızlığın nedir?

Kendino kasmassan hic bir sorun olmuyor.muayene 1 dk dan cok sirmez herhalde.hic acimiyor.ve doktorlarda hic bakmiyor bence.zaten muayene edilen yer zaten karanlik oluyor genelde.los isik oluyor.

Her kadının belli dönemlerde olması gereken muayene. Alışmak zorundasınız. Dişçi koltuğu daha zor bence.
Kimileri bekarken bakmıyor doktorlar diyor ama akıntı falan varsa örnek nasıl alınacak? Bekarken de bakıldı bana. Kafadan ilaç verecek hali yok ya.

Benim de en çok korktuğum şeylerden birisi bu muayene. Umarım iyi geçer :)

Geçen hafta cuma oldum ilk muaynemi.
Acil kasık ağrısıyla gittim hemen en az hastası olan doktordan sıra aldım. (şansımaa tüküreyim hödük denk geldi)
Sıra bana geldi doktor hazırlan dedi ne yapacağımı şaşırdım kızardım bozardım derken kasım kasım kasıldım resmen. Doktor hiç yüzüme bakmadı konuşurken falan utanmayayım diye heralde çnkü ilk muaynem olduğunu çekindiğimi söylemiştim.

Ama daha öncede arkadaşlarımdan duymuştum ben genelde utandığını anlıyolarmış hastaların ve pek yüzüne bakmıyorlarmış konuşurken iyice sıkılmasın diye. Ama yinede alışana kadar zor bi durum düşününce. Kocamdan başkasına açıyorum resmen (tıpta ayıp yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…