• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk jinekolojik muayene

kızlar yarın ilk kez jinekolojik muayene olacağım.çok korkuyorum. sırf ilk kez diye özel hastaneden randevu aldım korkudan belki daha iyi bi atmosfer olur diye
çok mu zor geçiyor.ne kadar sürer randevum öğleden sonra
ben de dr kapısına gidene kaadar dönsem mi vaz mı geçsem zangr zangırdımm sonra o koltuga oturunca geçiyor hiç bişey yok korkma canm rahat ol

kızlar yarın ilk kez jinekolojik muayene olacağım.çok korkuyorum. sırf ilk kez diye özel hastaneden randevu aldım korkudan belki daha iyi bi atmosfer olur diye

evli isen alttan muayene korkutuyor ama o kadar kötü değil, bekarsan zaten üstten bakıyor.

Benim evlendikten sonra zor geçmişti devlet has.randevu almıştım doktor bayan tam bir terbiyesizdi canım çok yanmıştı kaç ay oldu gitmem lazım gidemiyorum korkudan

Tamamen karşındaki doktorla alakalı o anlayışsız sen de gerginsen acır.
Anlayışlı bi doktorsa konuşur rahatlatır öyle başlar ozamanda hissetmezsin bile.

korkacak bir şey yok
Kadın doğumcum valla kocamdan daha yakın
Çok fazla hastalık geçirdiğim için, çok doktor denedim
Erkek doktorlar daha iyi
Bu konuda tek tavsiyem, sürekli bir doktorun olsun
Kadın doğumda seni sürekli takip edebilecek bir doktor önemli
Normal muayene 5 dk. sürmüyor
Ben çok alıştım artık, çatal üzerinde 50 dk. kolposkopi çektirmişliğim de var, narkozsuz parça aldırmışlığımda
Hiç korkma sakin ol

Zaten kısa bir süre

Erkeğe de kadına da gittim bir farkları yok bence

Zaten aletlere jel sürüyor bu da kolay girişi sağlıyor

Biraz da biz kadınlar korkutuyoruz birbirimizi çatal da çatal diye bir şey yok yatıyorsun bacağın havada üstünde örtü adam koyuyor içeri sonra da bakıyor ekrana

Tüp bebeğim var doktorum erkekti halen de yolda görsek muhabbet ederiz yani adam Sezaryanda bile sondajı talmamışsınız verin ben takayım dedi

Hiç orama bakıyor diye düşünmek aklıma gelmedi

Kasmayın bir şey olmaz

Bende çocuk doğurmuş kadınım (sezeryanla) ama geçen hafta önce devlet hastanesine gittim hiç kadın doktor yoktu bir erkek doktordan randevu aldım sonra birileri içeri girerken bir baktım ki iri yarı esmer ve sakallı bir doktor çok korktum hemen özele gittim bayan doktor vardı sıra aldım girdim içeri o çatal gibi şeye oturdum bi kaç sn muayene etti korkulacak bişey yok bence. Benim doğum doktorum erkekti ama oraya hiç bakmadı gördüyse doğumda görmüştür. Yani hayatımda hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi. Belki kendi doğum doktorum olsaydı rahat olurdum ama başka bir adam olunca rahat olacağımı düşünemedim. Off çok geri kafalıyım sanırım. :KK11:

Bu geri kafalılıksa ben de geri kafalıyım o zaman :KK53:
Tercih hakkımızın olduğu yerde kadın seçmek elbette bizi rahatlatacaktır.
Ama doktor yoksa o zaman erkek doktora giderim.

canım zaten spekulum u sokuyor canım ultrasyonla rahmi inceliyor

Bakmadan spekulumu sokarken canın yanmıyor mu ?
Benim ilk muaynem çok sancılı olmuştu daha ben o iğrenç koltuğa yerleşmeden kadın soktu.çığlığı basıncada bi fırça atmıştı Kocanada mı böyle bağrıyosun diye.

O gün bugündür kadın doktorlardan nefret ederim.
Nerde canım bu doktor?

ben olduysam şu dünyadaki herkes olur... kendini kasmazsan hiçbirşey hissetmezsin.. benimki 1 dakika gibi kısa bir sürede bitmişti.. ne olup bitti anlamadım bile..

kızlar bi saate kadar çıkacaz evden
karnıma ağrılar gir,yr heyecandan
gelince yazacam
inşallah amannnn bu muymuş derim Allah ın izniyle

hiç korkma kadına gitmemekle iyi etmişsinn..beni aylarca oyalayan dr lar hep kadın olmuştur kadın patron kadın kuaför kadın dr dan nefret ediyorum..

kadın dr lar beni çatala alt tarafı komple açık oturturdu ışık da açık ellerimle kapatırdım utancımdan..kadın da olsa utanıyor insan..
şimdiki dr um erkek normal ışığı kapatıyor ayak bileklerime kadr çarşaf örtüyorum ufak bi arkası dönük masa lambasıyla odada hafif loşluk var br sn aleti koymak için çarşafın altına bakıyor onun dışında hep ekrana bakıyor zaten.. o bir sn an dışında hiç utanmıyorum inşallah öyle birine denk gelirsin

bende üç hafta önce gittim ilk, aşırı gergindim odada hemşire oluyor genelde zaten ona da dert yandım çok çirkin bi sandalye diye, iki dakika sürmedi bile. hiç bir şey hissetmedim. hiç korkacak birşey yok. konu sahibi doktora gitmiştir muhtemelen ancak daha sonra gelip okuyan olursa diye yazıyorum, hiç korkulacak bir şey yok, ağdacı bizle daha samimi oluyo elliyo falan doktorda temas bile yok sadece aletlerle dokunuyor :))

Zor degil canim birsey olmaz olumsuz dusunme yeter . Kotu bi durum utaniyorsun ama ortu filan ortuyorlar birde uzun surmuyor o yuzden korkma

Bakmadan spekulumu sokarken canın yanmıyor mu ?
Benim ilk muaynem çok sancılı olmuştu daha ben o iğrenç koltuğa yerleşmeden kadın soktu.çığlığı basıncada bi fırça atmıştı Kocanada mı böyle bağrıyosun diye.

O gün bugündür kadın doktorlardan nefret ederim.
Nerde canım bu doktor?
ankarada özel bir hastane cnm.
zaten onlar işin uzmanı olmuş artık canım bakmadan bile sokuyorlar. Benim doktorum gayet ılımlıydı. Hiç öyle azar falan yoktu. Hsg çektiğinde ben çok ağladım bağırdım çıktığımda özür diledi canını yaktıysam özür dilerim dedi.

korkmana gerek yok kendını kasma yeter

Hiç korkulacak bir şey yok.
Ben utanıyorum sadece her seferinde 2 kez gittim henüz gerçi.
Yine gitsem yine utanırım aşamıyorum bunu :S

Ağrı, acı olmuyor yani..

Back