• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk jinekolojik muayene

Ben de bugün ilk defa erkek doktora gittim. Daha önce iki bayan doktora gitmiştim. Bayan doktorlardan ilki beni çok aydınlatmadı kafam karışık çıktım. İkincisi bana kesin bir dille polikistik over olduğumu söyledi. 2 aydır kendimi pco sanıyorum. Yumurtlama günüm bile 4 gün ileriye kaydı. Bugün çok utanırım sanıyordum ama kesinlikle çok rahattım. Üstelik su gibi regl idim. Zaten insanın içine ultrason cihazı sokulunca utanma falan kalmıyor :)) Bana pco olmadığımı söyledi doktor. O anda işte benim doktorum dedim :))

Ben Ankara Başkent Hastanesinde Doç. Dr. Polat DURSUN'a gittim. Smear vajinal ultrason içinde 122 tl. verdim. Hsg için 70 tl. vereceğim salı günü. Bazı hastanelerde vajinal ultrasona bile ayrı para alıyorlar ya inanmıyorum. Başkent hastanesinin paraya önem vermediği, sağlığı ön planda tuttuğu söylendi bana. Yoğun tavsiyeler üzerine gittim. Bu hastane beni hamiş yapacak inanıyorum :)) Hamişken de oraya gideceğim inşallah

kızlar yarın ilk kez jinekolojik muayene olacağım.çok korkuyorum. sırf ilk kez diye özel hastaneden randevu aldım korkudan belki daha iyi bi atmosfer olur diye
çok mu zor geçiyor.ne kadar sürer randevum öğleden sonra

Tabi ki biraz sizliyor ama dayanilmayacak kadar degil

Bakmadan spekulumu sokarken canın yanmıyor mu ?
Benim ilk muaynem çok sancılı olmuştu daha ben o iğrenç koltuğa yerleşmeden kadın soktu.çığlığı basıncada bi fırça atmıştı Kocanada mı böyle bağrıyosun diye.

O gün bugündür kadın doktorlardan nefret ederim.
Nerde canım bu doktor?

Kadın jinekologları ben de sevmiyorum, gitmem. Çok seviyesizler, erkek jinekologlar yüz göz olmuyor o, daha saygılılar o yanlarını seviyorum.

Erkek olsam jinekolog olmazdim :D
adam gormekten bikmistir :D
sevgilisine karisina bakinca bile profesyonel gozle bakiyordur artik :p

Jinekolojik muayenelere tunik tarzi bisey giyinip gidiyorum genelde. Pantolonu ve camasiri cikardiginizda yinede uzeriniz tunikle ortulmus oluyor catala yatincaya kadar. Mini elbise gibi oluyor yani ozel yerler acikta kalmiyor. Sadece muayene sirasinda biraz daha aciliyor ama o ani siz zaten gormemis oluyorsunuz yattiginiz icin.
Asiri utangaclara tavsiye ederim iyi oluyo :)

bende jinekologta randevu aldim ama korktugum icin iptal ettim. uzun bir süre vajinismus la da savastigim icin cok korkuyorum :(

Valla konu eski sayilir ama yorum yapmadan gecemicem.ilk muayne zordu.smdi evliligimin 4. Yilindayim iki hamilelik ve ikiside kayip olunca kaşar gibi oldum.gormeyen kalmadi:) artik manyak rahatim.girip cikiyolar bisey hissetmiyom

Back