• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk is gününde hediye

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.604
598
Arkadaslar nisanlim ise basladi cok şükür. Yarin ilk ders günü malumunuz..
Ayni sehirdeyiz, annem çiçek gönder dedi. Bende kendim götürsem mi ki diye düşünüyordum.
Annem daha hos olur gondermek dedi.
Sizce hangisi daha iyi olur?
Bir de çiçek garip olmaz dimi? Onun yerine cikolata falan mi olsun ki?
Yillarca gizli kacak hediye hazirladim odamda, simdi annemle söyle mi daha iyi olur ki diye konusuyoruz cok ilginc :)

Hayırlı uğurlu olsun...
Çiçek göndermek güzel olur.
Çıkış saatinde de kendiniz gidin.
Ben olsam öyle yapardım :KK51:

Hediyede cinsiyet rolleri doğru değil ancak bir erkeği sade bir çiçek ve bir de kravatla mutlu edersiniz gibi geldi.
Hayırlı olsun.

meyve sepeti çiçeklerden gönderseniz ,hem öğretmen arkadaşlarına da ikram eder ortama alışması kolaylaşır ,
birde kız arkadaşım göndermiş der,varlığınızdan herkes haberdar olmuş olur

Kesinlikle bu. Hem çiçek atılıyor bunu yerler hayra geçer.

Hediyede cinsiyet rolleri doğru değil ancak bir erkeği sade bir çiçek ve bir de kravatla mutlu edersiniz gibi geldi.
Hayırlı olsun.

öncelikle cok tesekkür ederim. Kravat takmayi hic sevmiyor.. mecburiyetten dolayi takacak elbet ama hediye olarak bundan hic mutlu olmaz.
Guzel bir gömlek hediye aldim ilk is gününde giymesi icin..
Bunu sadece ufak bir hosluk olsun diye düşündüm..

öncelikle cok tesekkür ederim. Kravat takmayi hic sevmiyor.. mecburiyetten dolayi takacak elbet ama hediye olarak bundan hic mutlu olmaz.
Guzel bir gömlek hediye aldim ilk is gününde giymesi icin..
Bunu sadece ufak bir hosluk olsun diye düşündüm..

Gömlek daha da şahaneymiş :)
Çiçek göndermek iyi fikir ben olsam papatya vb. beyaz çiçekler tercih ederdim.

protokol kuralıdır, erkeğe hastalık dışında çiçek alınmaz/yollanmaz.
bence bonnyfood tarzı bir şey yollayın ve kendiniz gitmeyin, ben işe başlayınca eşim/sevgilim falan gelse çok rahatsız olurum, denetleniyormuş gibi. sonuçta ortam müsait olabilir, olmayabilir.

kesinlikle ,erkeklere çiçek yerine ,meyve sepeti ,bir tepsi baklava ya da börek daha mantıklı geliyor bana ,
yeni başlamış hem insanlar tanışması kaynaşması çok kolaylaşır

Baklava börek olayi olmaz gibi ortama ama meyve sepeti olabilir gibi geldi.
Internetten bulabilir miyim?

Cok teşekkür ederim.. benim de aynen beyaz kir cicekleri canlaniyor gözümde..:) cicekci götürsün degil mi..

Alttaki arkadaş protokol kuları deyince bir afalladım ben de çiçek uygun olur mu acaba diye. Çiçekçi götürsün gitmeniz biraz rahatsız edici olabilir, o istiyorsa iş çıkışı buluşun bence. Belki de yorgun olacak ilk iş günü sonuçta.
Şimdi bakacağım görgü kuralları gereğince çiçek uygun değilse internetten çikolata vesaire gönderebileceğiniz siteler de var öyle yaparsınız.

protokol kuralıdır, erkeğe hastalık dışında çiçek alınmaz/yollanmaz.
bence bonnyfood tarzı bir şey yollayın ve kendiniz gitmeyin, ben işe başlayınca eşim/sevgilim falan gelse çok rahatsız olurum, denetleniyormuş gibi. sonuçta ortam müsait olabilir, olmayabilir.

Oo cok teşekkür ederim. Abes olur cicek diyorsunuz yani..
Is arkadaslarinin bazilariyla tanisiyorum. Denetlenmek gibi bir sey hissetmez. Seminer dönemlerinde iken kendisi davet etti. Ugradim yanina idarecileriyle falan tanistirdi. O konuda sıkıntı duymayiz ikimizde.

Alttaki arkadaş protokol kuları deyince bir afalladım ben de çiçek uygun olur mu acaba diye. Çiçekçi götürsün gitmeniz biraz rahatsız edici olabilir, o istiyorsa iş çıkışı buluşun bence. Belki de yorgun olacak ilk iş günü sonuçta.
Şimdi bakacağım görgü kuralları gereğince çiçek uygun değilse internetten çikolata vesaire gönderebileceğiniz siteler de var öyle yaparsınız.

Ah cahillik basa bela.. :) bende bilmiyordum. Araştırıp ona göre rarz degistirebilirim hediye icin..

Back
X