evet benimde öyle maalesef..o işin zor olacagını düşünmekten zar kanadı şu oldu bu oldu diye düşünmekten benim de kaygan olmazdı ve daha zor olurdu kayganlastırıcı bizde denedik hatta şöyle diyeyim kayganlaştırıcı içererikli prezarvatif var onunla da deneyebilirsiniz o daha kolayArkadaşlar yeni 4-5 gündür ilişkiye giriyoruz yeni evliyiz ilk gün ben ıslanmadım fazla zorladık ilk gün baya kanamam oldu sonrasında devam etti halaa var ama bir damla kadar bile değil baktığımda kızarıklık mevcut. Denerken ıslanmıyorum acaba kayganlaştırıcı kullananınız oldu mu işe yarar mı çünkü çok acı çekiyorum ilişkinin devamında bile sızlanmalar oluyo zaten giriş çok ağrılı acil yardım
Uzun tutuyoruz aslında minimum 20 dk kadar ama genede ıslanmıyorumIslanma olmuyorsa mutlaka kayganlaştırıcı kullan. Bir de ön sevişmeyi uzun tutun.
Doktora gitmeme gerek var mı peki kanamam belki 2 damla kadar oluyo günde bugün 5.gün zorladık ben fazla yırtıldı falan diye düşünüyorum kendimi kasmıştımYeterince ısı almazsanız zorlama ile tahriş de olabilir ve canınız acımaya devam eder kanamada olur Çünkü zorlama ile bir yırtılma oluşuyordu kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz kafanızı da rahatlatmanızı tavsiye ederim
Zaten inatlaşma yapmıyoruz da kayganlaştırıcıyı kullanmak istiyorum henüz almadım hangisi daha iyi olur kullandınız mı ağrınız kullanırken devam ediyo mu onun için yazmıştımKendinizi strese sokup rahat bırakamıyorsanız o da ıslanmanızı engeller. Ön sevişmeyi uzun tutun, hemen aksiyona girmeyin. Kendinizi de mümkün olduğunda rahatlatmaya çalışın.
Eğer yine de olmuyorsa inatlaşmanın da anlamı yok, birçok farklı özellikte kayganlaştırıcı satılıyor. Size uygun olan bir taneyle en azından cinselliğe alışana kadar devam edebilirsiniz.
Aslında krem kullanamım dedik o da eşime olmadı yani şöyle ifade edeyim cinsel organı indi 2 defa denedik ama normal bir kremdi bide bende de var bende olsun acıdı acıyacak hemen bitsin dedim ben 4-5.günde halaa acı çekeceğimi düşünmedimNeden çok zorladınız ki?
Zar ilk ilişkide çok fazla bir kanama olmaz Normalde 1, 2 damladır olması gereken ama ilk ilişkiniz stresi ile ve kendinizi kasmanız ile vajinanın zar ve etrafında yırtılmalar oluştuğu için fazla kanama oluyor Bunu Öncelikle belirtmek isterim doktora gidebilirsiniz Çünkü bazen içe kadar yırtılmalar da olabiliyor dikiş atabiliyor lar bir tanıdığımın başına gelmişti hem içiniz rahat eder hem de aklınızda soru işareti kalmaz Ama bir sonraki ilişkilerinizde kendinizi kasmayın kuruluk yaşıyorsanız da kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneririm ama Korkacak bir şey yok hepimizin başına gelmiş şeylerDoktora gitmeme gerek var mı peki kanamam belki 2 damla kadar oluyo günde bugün 5.gün zorladık ben fazla yırtıldı falan diye düşünüyorum kendimi kasmıştım
Ben kayganlaştırıcı hiç kullanmadım, o nedenle bu konuda bir şey diyemem. Ama kendinizi rahat bırakmayı öğrenince ilişkide genelde herhangi bir kuruluk veya ağrı hissetmemeye başlayacaksınız, onu diyebilirim ^_^Zaten inatlaşma yapmıyoruz da kayganlaştırıcıyı kullanmak istiyorum henüz almadım hangisi daha iyi olur kullandınız mı ağrınız kullanırken devam ediyo mu onun için yazmıştım
Yaa teşekkürler :) aslında kanamam çok çok azaldığı için içde bir yırtık olduğunu sanmıyorum ama genede kayganlaştırıcı ile geçmezse doktora giderim tabiki. Birde kayganlaştırıcı öneriniz var mıdır birde şeyi sorayım ağrı kayganlaştırıcı kullanınca geçer miZar ilk ilişkide çok fazla bir kanama olmaz Normalde 1, 2 damladır olması gereken ama ilk ilişkiniz stresi ile ve kendinizi kasmanız ile vajinanın zar ve etrafında yırtılmalar oluştuğu için fazla kanama oluyor Bunu Öncelikle belirtmek isterim doktora gidebilirsiniz Çünkü bazen içe kadar yırtılmalar da olabiliyor dikiş atabiliyor lar bir tanıdığımın başına gelmişti hem içiniz rahat eder hem de aklınızda soru işareti kalmaz Ama bir sonraki ilişkilerinizde kendinizi kasmayın kuruluk yaşıyorsanız da kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneririm ama Korkacak bir şey yok hepimizin başına gelmiş şeyler
Ayy ne hergünü valla günde 2Her gün yapmayın, bekleyin orasi da biraz toparlasin. Zorlamadan dolayi iyice hassaslasmistir. Benim de kuruluktan ve zorlamadan dolayi 3 hafta ara ara kanamam oluyordu. Doktora gittim kayganlaştırıcı verdi. Ben sonrasinda saf zeytin yağı kullandim daha rahat oldu. Ama her gün yapmadık. Yeni evliyiz diye her gunde yapmak gerekmiyor. Bir kac gun bekle kendini topla kayganlastirici vs kullanip tekrar zorlamadan deneyin.
Çok sağolunBen kayganlaştırıcı hiç kullanmadım, o nedenle bu konuda bir şey diyemem. Ama kendinizi rahat bırakmayı öğrenince ilişkide genelde herhangi bir kuruluk veya ağrı hissetmemeye başlayacaksınız, onu diyebilirim ^_^
Sanmam. Çoğu insanın byle oluyor zaten bence kayganlastirici için erken bikac gün ara verin yeni evliler için bu önemli ister istemez orda bir tahriş oluyor cunkuDoktora gitmeme gerek var mı peki kanamam belki 2 damla kadar oluyo günde bugün 5.gün zorladık ben fazla yırtıldı falan diye düşünüyorum kendimi kasmıştım
Ağrıyı kayganlaştırıcı geçirir mi bir fikrim yok yanlış bilgi vermekte istemem :) kayganlastirici jel olarakda gleitgelen onerebilirim.eczanelerde bulabilirsinYaa teşekkürler :) aslında kanamam çok çok azaldığı için içde bir yırtık olduğunu sanmıyorum ama genede kayganlaştırıcı ile geçmezse doktora giderim tabiki. Birde kayganlaştırıcı öneriniz var mıdır birde şeyi sorayım ağrı kayganlaştırıcı kullanınca geçer mi