İlk ilişkiler yardım

kfugkc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
70
55
28
Arkadaşlar yeni 4-5 gündür ilişkiye giriyoruz yeni evliyiz ilk gün ben ıslanmadım fazla zorladık ilk gün baya kanamam oldu sonrasında devam etti halaa var ama bir damla kadar bile değil baktığımda kızarıklık mevcut. Denerken ıslanmıyorum acaba kayganlaştırıcı kullananınız oldu mu işe yarar mı çünkü çok acı çekiyorum ilişkinin devamında bile sızlanmalar oluyo zaten giriş çok ağrılı acil yardım

evet benimde öyle maalesef..o işin zor olacagını düşünmekten zar kanadı şu oldu bu oldu diye düşünmekten benim de kaygan olmazdı ve daha zor olurdu kayganlastırıcı bizde denedik hatta şöyle diyeyim kayganlaştırıcı içererikli prezarvatif var onunla da deneyebilirsiniz o daha kolay

Ben doğum kontrol hapı kullandığım için prezervatif kullanmadık hiç ama kayganlaştırıcı düşünüyorum gerçekten işe yaradı mı tamam daha yeni alışmam lazım ama gerçekten çok acısını çekiyorum yaşadıklarım normal mi ne zaman geçecek

Yeterince ıslanma olmazsanız zorlama ile tahriş de olabilir ve canınız acımaya devam eder kanamada olur Çünkü zorlama ile bir yırtılma oluşuyor kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz kafanızı da rahatlatmanızı tavsiye ederim

Kendinizi strese sokup rahat bırakamıyorsanız o da ıslanmanızı engeller. Ön sevişmeyi uzun tutun, hemen aksiyona girmeyin. Kendinizi de mümkün olduğunda rahatlatmaya çalışın.
Eğer yine de olmuyorsa inatlaşmanın da anlamı yok, birçok farklı özellikte kayganlaştırıcı satılıyor. Size uygun olan bir taneyle en azından cinselliğe alışana kadar devam edebilirsiniz.

Doktora gitmeme gerek var mı peki kanamam belki 2 damla kadar oluyo günde bugün 5.gün zorladık ben fazla yırtıldı falan diye düşünüyorum kendimi kasmıştım

Zaten inatlaşma yapmıyoruz da kayganlaştırıcıyı kullanmak istiyorum henüz almadım hangisi daha iyi olur kullandınız mı ağrınız kullanırken devam ediyo mu onun için yazmıştım

Neden çok zorladınız ki?
Aslında krem kullanamım dedik o da eşime olmadı yani şöyle ifade edeyim cinsel organı indi 2 defa denedik ama normal bir kremdi bide bende de var bende olsun acıdı acıyacak hemen bitsin dedim ben 4-5.günde halaa acı çekeceğimi düşünmedim

Doktora gitmeme gerek var mı peki kanamam belki 2 damla kadar oluyo günde bugün 5.gün zorladık ben fazla yırtıldı falan diye düşünüyorum kendimi kasmıştım
Zar ilk ilişkide çok fazla bir kanama olmaz Normalde 1, 2 damladır olması gereken ama ilk ilişkiniz stresi ile ve kendinizi kasmanız ile vajinanın zar ve etrafında yırtılmalar oluştuğu için fazla kanama oluyor Bunu Öncelikle belirtmek isterim doktora gidebilirsiniz Çünkü bazen içe kadar yırtılmalar da olabiliyor dikiş atabiliyor lar bir tanıdığımın başına gelmişti hem içiniz rahat eder hem de aklınızda soru işareti kalmaz Ama bir sonraki ilişkilerinizde kendinizi kasmayın kuruluk yaşıyorsanız da kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneririm ama Korkacak bir şey yok hepimizin başına gelmiş şeyler

Her gün yapmayın, bekleyin orasi da biraz toparlasin. Zorlamadan dolayi iyice hassaslasmistir. Benim de kuruluktan ve zorlamadan dolayi 3 hafta ara ara kanamam oluyordu. Doktora gittim kayganlaştırıcı verdi. Ben sonrasinda saf zeytin yağı kullandim daha rahat oldu. Ama her gün yapmadık. Yeni evliyiz diye her gunde yapmak gerekmiyor. Bir kac gun bekle kendini topla kayganlastirici vs kullanip tekrar zorlamadan deneyin.

Zaten inatlaşma yapmıyoruz da kayganlaştırıcıyı kullanmak istiyorum henüz almadım hangisi daha iyi olur kullandınız mı ağrınız kullanırken devam ediyo mu onun için yazmıştım
Ben kayganlaştırıcı hiç kullanmadım, o nedenle bu konuda bir şey diyemem. Ama kendinizi rahat bırakmayı öğrenince ilişkide genelde herhangi bir kuruluk veya ağrı hissetmemeye başlayacaksınız, onu diyebilirim ^_^

Yaa teşekkürler :) aslında kanamam çok çok azaldığı için içde bir yırtık olduğunu sanmıyorum ama genede kayganlaştırıcı ile geçmezse doktora giderim tabiki. Birde kayganlaştırıcı öneriniz var mıdır birde şeyi sorayım ağrı kayganlaştırıcı kullanınca geçer mi

Kayganlaştırıcı kullanın elbette. Durex warming intimate lube hiç beğenmedim ısı veriyor gibi oluyo o hissi sevemedim sadece bunu belirtmek isterim.

Ayy ne hergünü valla günde 2 bi dün hiç yapmadık

Sanmam. Çoğu insanın byle oluyor zaten bence kayganlastirici için erken bikac gün ara verin yeni evliler için bu önemli ister istemez orda bir tahriş oluyor cunku

Ağrıyı kayganlaştırıcı geçirir mi bir fikrim yok yanlış bilgi vermekte istemem :) kayganlastirici jel olarakda gleitgelen onerebilirim.eczanelerde bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…