İlk ilişkiler yardım

Ayy ne hergünü valla günde 2 bi dün hiç yapmadık
E sizde kabuk tutan yarayi her gün yontmuşsunuz canim cok normal. Ilk iliskiden sonra hatta bir sure bekleyin sonra tekrar yapin derler. Benim eşim acı çektiğimi görünce sen kendini rahat hissedene kadar yapmayalım diyordu. Sonradan da alisinca gecti gitti zaten

Valla suçu hiç eşime atamıcam ilk gün de yorulduk yatalım diyerek yatmıştık ama uyuyamayınca oldu hatta şimdi bile günde 2-3 yapıyorum ama 1 defa ilişkiye giriyoruz diğerleri ilişkiye girmeden

Ne kadar süre sonra alışmıştınız acaba

bol miktarda ıslanma olmazsa zımpara etkisi yapar tabiki, tahriş eder çok kötü.ön sevişmeyi uzun tutun, birbirinizi tahrik eden "oyunlar" oynayın, oral seks yapın, kayganlaştırıcı kullanın (prezervatif kullansanız da kullanmasanız da) elinizi korkak alıştırmayın sürün baya onlar o iş için var, vajina ağzına da parmağınızla kayganlaştırıcı sürün, hindistancevizi yağıyla masaj yapın.bu arada hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korumaz, eğer çocuk düşünmüyorsanız (evliliğiniz otursun zaten önce bi) , prezervatif + hap şeklinde korunun.

Yeni evlilikte kayganlaştırıcı kadınlar için bence hayat kurtarır farkı göreceksin
Aa bu mesaj beni gaza getirdi ayyy umarım ağrıma çözüm olur aslında ilk gün ilişki esnasında sürekli ağrıdı şimdi girişte zorlanıyorum sonra ağrı diyemem sızlanma oluyo

Valla suçu hiç eşime atamıcam ilk gün de yorulduk yatalım diyerek yatmıştık ama uyuyamayınca oldu hatta şimdi bile günde 2-3 yapıyorum ama 1 defa ilişkiye giriyoruz diğerleri ilişkiye girmeden
Iste biraz ara verin sende de daha cok istek olsun. sonrasinda hafif yavas dokunuslarla baslayin. Olmadi eşin once parmagiyla biraz yapsın. benim acı durumum yağ vs kullanmaya başlayınca geçti. Kanama da vajina girisi dar olduğu icin hafif yirtilmis. O iylesince gecti

Kayganlaştırıcı almaya giderken prezervatifi de alırım bende çok güvenmiyorum hapa birde acaba hamile kalıp anlamazsam ilaç içmeye devam edersem diye korkuyorum

Eşim parmağıyla yapıyo ama şak diye boşalıyorm

Durexten ben hic memnun kalmadim cabuk kuruyor. Baska markalar arastirmanizi tavsiye ederim :)

Sonra istek kalmıyo aa ben boşaldım deyip yatıyorum
Sen ondan önce olursan da sonrasında acır ölçülü yapın yahu hergün iki kere ne? Tıbben ilk ilişkiden sonra 4 hatta bir haftaya kadar beklemek gerekir. Bu şekilde içerisi tam düzelmeden üstelik korunmasız enfeksiyon kapmanız çok yüksek

Kayganlaştırıcı almaya giderken prezervatifi de alırım bende çok güvenmiyorum hapa birde acaba hamile kalıp anlamazsam ilaç içmeye devam edersem diye korkuyorum
Prezervatif kullanacaksanız kayganlaştırıcı olarak yağ veya yağ bazlı kayganlaştırıcı kullanmayın. Yağ prezervatifin yapısını bozuyor ve gebelik riski oluşturur. Su bazlı kayganlaştırıcı kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…