Ilk iliski

Ordan 3 4kiloluk bebekler ve 34 cm kafa ölçüsü. Çıkıyor. Bunlarin yaninda i hiçbirşey :KK70: gercekten ilk basta oyle düşünüyor insan ama sen akışa bırak.

orasi cok esnek, yani kapali gibi görünüyor ama acildikca acilir hatta kocaman dedigin seyi hissetmezsin bile, ben öyle söyliyeyim sen anla. yani kikirdak ya da kemik degil, plastik gibi düsün epey esneme payi var

Kizlar affiniza sığınarak bisey sormak istiyorum gerdek gecesi çok bi ağrı oluyormu ben çok korkuyorum da o kocamn sey kucucuk yere nasil girecek bence çok korkutucu😓
Böyle düşünerek kendinizi vajinismusa itiyorsunuz. Sakın öyle düşünmeyin herkes bunu yapıyor. Aşırı bir acı olsa kimse yapmak istemez zevk almaz. Aynı şeyleri bende düşünüyordum ve korkuyordum. Gerçekten acı sıfır denecek kadar az benim canım tatlıdır bir de düşünün ben böyle diyorsam korkulacak bir şey yok.

Kizlar affiniza sığınarak bisey sormak istiyorum gerdek gecesi çok bi ağrı oluyormu ben çok korkuyorum da o kocamn sey kucucuk yere nasil girecek bence çok korkutucu😓
16 gün önce 2 gün sonra düğününüz olacağını söylemişsiniz. 14 gündür denemiş olmanız lazım ya da bizi kekliyorsunuz

347639 kere konu açmışsınız.
8 inde düğünüm var demişsiniz :D
ne hoş bir trollsünüz :D bn bazen bu klübe erkeklerin üye olup bu tarz konular hakkında topik açıp kızların düşüncelerini aldığını düşünüyorum :D valla ne yalan söyleyeyim aynen böyle düşünüyorum :D

347639 kere konu açmışsınız.
8 inde düğünüm var demişsiniz :KK70:
ne hoş bir trollsünüz :KK70: bn bazen bu klübe erkeklerin üye olup bu tarz konular hakkında topik açıp kızların düşüncelerini aldığını düşünüyorum :KK70: valla ne yalan söyleyeyim aynen böyle düşünüyorum :KK70:
Oyle düşünmeye devam edin ozaman biseyleri ispat etmek zorunda degilim size

Ordan bebek cikiyor tatlim o mu girmiycek🤣 acı kendini kasarsan olur kasmazsan hafif bi sızı olur ki o her iliski baslarken ilk girerken yani hep oluyor. Az dayanakli olun bizler kadiniz anneyiz guclu olmak dogamizda var👌
Ahahaha ay çok yaşayın 😂😂😂

hı hı var sizin sapikliginiz mesela bence siz bayan değilsiniz..
Ve burda sadece kadınlar var.
O sizin görüşünüz istediginizi dusunebilirsiniz biseylri ispat etmek zorunda degilim madem buralarda erkek oldugunu dusunuyosun rahatsız oluyosan ne işin var burda isine bak

Şöyle belirteyim : hayatında hiç piton belgeseli izledin mi ? Hani yılan kosskocaman ceylanı ham yapıyor ya ..hani yılanın küçücük ağzı çuval gibi açılıyor ya işte tatlım senin küçük dediğin delik de öyle açılma kapasitesine sahip 😉

O sizin görüşünüz istediginizi dusunebilirsiniz biseylri ispat etmek zorunda degilim madem buralarda erkek oldugunu dusunuyosun rahatsız oluyosan ne işin var burda isine bak
burda ifşa olanlar zaten gider.
Benim burda ne işim olduğu da sizi hiç ilgilendirmez.

Back