Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk ilişki...
- Konu Sahibi Sahmerann
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel sağlık cinsellik ilk gece ilşki
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Olur oyle gayet normal ya cok zorluyosunuz kendinizi olcak diye ondanda olabiliyo.İkinizde istiyosunuz besbelli bi iki daha olur daha olmaz
İnşallah ya kafama takıp hasta olmaktan korkuyorum allah korusun
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Yenileme özelliği var senin zarın herhal
Belkide bir sorayım yinede kendisine
- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.300
- 128
- 30
Olan olmus.Hic korkma sadce afedersin on sewismeyi uzun tutun bide suan bi kac gun ara werin tahris de olmus olabilir. Kayganlastirci jeller war bi arastirin.korkulcak hic biseyde yok ilk heycanlariniz tadini cikarinİnşallah ya kafama takıp hasta olmaktan korkuyorum allah korusun
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Gozunu seviyim bi de bunu takma kafanaİnşallah ya kafama takıp hasta olmaktan korkuyorum allah korusun
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Bir şişe chivas tvsiye ederim . Acı falan kalmaz
O nedir
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Keşke biraz daha yuzeysel anlatsaymissiniz.
O bana tam giremedi ben kendimi saliyorum falan
İkinizde paniksiniz ondan. Kan gelmesi normal yipranmistir 1 hafta bekleyin
Valla yazarken düşünerek yazmaya çalıştım... inşallah bekliyoruz
- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Gozunu seviyim bi de bunu takma kafana
- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
Alkol anladığım kadarıyla alkol almadınız . Yani ben ilk gece baya içmiştim. Acısını hiç hatırlamıyorum . Alkol kullanmayan bir arkadaşımda evlendikten sonra bi hafta boyunca birleşme olmayınca votka içmiş sanırım bir iki bardak. İçtikten sonra zorlanmamış . Arkadaşlardan biri söylemiş ben hiç kullanmadım ama eczaneden kayganlaştırıcı jel alabilirsiniz . Bence de tahriş olduğu için kanama oluyor .O nedir
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Keşke bu pasif adamla yapmasaydın ailesi sana kan kusturacak cinsten, adam da cabuk etkileniyor ve seni koruyabilecegini sanmıyorum
Hanfendi nişanlıyız ve hiçbir sorunumuz yok birbirimizi deli gibi seviyoruz çok şey atlattık, 3 ay sonra da düğünümüz var. Pasif bir adam değil onu nerden çıkardınız ? Tabiki yaparım. Ailesi çokta umrumdaydı en fazla sinirimi bozar sonra giderler evine. Ailesiyle kötü olma ihtimalim nişanlıma olan sevgimi değiştirmiyor
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Alkol anladığım kadarıyla alkol almadınız . Yani ben ilk gece baya içmiştim. Acısını hiç hatırlamıyorum . Alkol kullanmayan bir arkadaşımda evlendikten sonra bi hafta boyunca birleşme olmayınca votka içmiş sanırım bir iki bardak. İçtikten sonra zorlanmamış . Arkadaşlardan biri söylemiş ben hiç kullanmadım ama eczaneden kayganlaştırıcı jel alabilirsiniz . Bence de tahriş olduğu için kanama oluyor .
Anladım evet alkol kullanmam ama aklımda bulunsun olabilir
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
Bence deneyin şuan emzirdiğim için içemiyorum ve bence böyle sevişmek çok sıkıcıAnladım evet alkol kullanmam ama aklımda bulunsun olabilir
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
Ben bu işin acıttığını ilk kez KKda duydum desem?
Acıyan bir şey değil yahu, korktuğunuzdan filan kendinizi kasmışsınızdır; acımaması lazım.
Valla bende böyle tahmin etmemiştim anlamadım sanırım zorlama gibi bir şey oldu bende korktum bilmiyorum ki kastım mı ki acaba
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Alkolle cidden daha mı iyi? Bu yaz bende evlencem balayında içmek için şarap aldık. İlla votka viski şampanya olması gerekir mi daha önce hiç sarhoş olmadım içmedim de şarapla olurum herhalde dimi :)Bence deneyin şuan emzirdiğim için içemiyorum ve bence böyle sevişmek çok sıkıcı
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Valla bende böyle tahmin etmemiştim anlamadım sanırım zorlama gibi bir şey oldu bende korktum bilmiyorum ki kastım mı ki acaba
Kendini kasmış olabilirsin, tam havaya girmemiş olabilirsin, partnerin aceleci davranıp canını yakmış olabilir. Normal şartlarda acımayı bırak, ilk olmasının heyecanıyla daha farklı bi keyif ve keşif hissi de olur. Bir noktada işler yolunda gitmemiş gibi.
Önsevişmeyi mi hızlı geçtiniz, tam ıslanma olmadan mı zorladı artık, orasını bilemeyeceğim. Acımaması lazım.
- 30 Mart 2018
- 2.910
- 6.749
- 158
35ligi 130 liraymis ayilinca sıkılır insanBence deneyin şuan emzirdiğim için içemiyorum ve bence böyle sevişmek çok sıkıcı