• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ilişki...

Sahmerann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
267
233
18
İyi akşamlar. Nişanlımla cinselliği sadece sürtünme yoluyla yapıyorduk. Son zamanlarda ileri gitmeye karar verdik. İlkinde kan geldi, tamam dedim gitti benimki... sonra başka zaman tekrar yaşayınca bir daha kan geldi şaşırdım.. zaten canım yandı korktum nişanlımda geri çekildi. Sonra başka bir gün tekrar aynı şekilde kan geldi... yani ne zaman yapsak kan geliyor kızlar bu 3 defa oldu. Neden olabilir ? Nişanlımın dediğine göre tam girmiyormuş benim canım acıyınca o da geri çekiliyormuş. Ne yapsak ? Evlenene kadar yapmamaya karar verdik. Neden bende bilmiyorum. Bir akıl verin hep böyle canım mı acıyacak panik oldum ya olmazsa hep böyle olursa falan diye :110:

Cinselliğe zihnen ve fiziken alışmamış olduğunuz için canınız yanıyordur. Alıştığınız zaman geçer.

Kendinizi kasiyorsaniz kacinci olursa olsun kan gelir. Vajinismus olabilirsiniz. Ertelemeyin once kadin doguma, sonra cinsel terapiste gidin.

Bana durum normal geldi.
Kasıyorsunuz ondan geliyor o kan.
Rahat olsanız zaten rahat şekilde ilişki olur.

Keşke biraz daha yuzeysel anlatsaymissiniz.
O bana tam giremedi ben kendimi saliyorum falan :kusmuk:
İkinizde paniksiniz ondan. Kan gelmesi normal yipranmistir 1 hafta bekleyin

Benimde öyleydi kızlık zarın kalındır ya da kılcal damarını yırtmıştır. Yapa yapa düzeldi ama geçiyor yani

Normal, ben gebeyim ve bu süreçte araya 15-20 gün girdiği oldu sonrasında 1 gün ağrı çektim kanama olmasa da.

Bana zarınız yalnızca yıpranmış tam birlikte olamamışsınız gibi geldi. Büyük ihtimal kendini kastığın için tam olarak birleşme sağlanmıyo ve zarın yırtılmıyor

İyi akşamlar. Nişanlımla cinselliği sadece sürtünme yoluyla yapıyorduk. Son zamanlarda ileri gitmeye karar verdik. İlkinde kan geldi, tamam dedim gitti benimki... sonra başka zaman tekrar yaşayınca bir daha kan geldi şaşırdım.. zaten canım yandı korktum nişanlımda geri çekildi. Sonra başka bir gün tekrar aynı şekilde kan geldi... yani ne zaman yapsak kan geliyor kızlar bu 3 defa oldu. Neden olabilir ? Nişanlımın dediğine göre tam girmiyormuş benim canım acıyınca o da geri çekiliyormuş. Ne yapsak ? Evlenene kadar yapmamaya karar verdik. Neden bende bilmiyorum. Bir akıl verin hep böyle canım mı acıyacak panik oldum ya olmazsa hep böyle olursa falan diye :110:
Evlenene kadar.cozum.bulun evlenince şimdi olduğu kadar anlayışlı olmayabilir esiniz

Olur oyle gayet normal ya cok zorluyosunuz kendinizi olcak diye:KK53: ondanda olabiliyo.İkinizde istiyosunuz besbelli bi iki daha olur daha olmaz

Back