Biz tek çocukta kalacağız sana göre seks yapmayı kesmemiz mi gerekiyor?Kadınların üreme olayındaki rolü seks peşinde koşmak değil, çocuklarını korumak, doyurmak ve eğitmektir. Aksini idda eden kadınların hepsi hayal dünyasında yaşıyor. Seks hiçbir zaman kadınlar için bir ihtiyaç değil
Erkek olduğunuzu düşünmeye başladım. Tamamen erkekçi bi bakış açısı bu. Kadın yatakta iki kırıtsa hemen nerden öğrendin bunları diye canına okuyan hanzolarla aynı düşünüyorsunuz.Kadınların üreme olayındaki rolü seks peşinde koşmak değil, çocuklarını korumak, doyurmak ve eğitmektir. Aksini idda eden kadınların hepsi hayal dünyasında yaşıyor. Seks hiçbir zaman kadınlar için bir ihtiyaç değil
Kendi fikrini dayatmaya çalışmasa olabilir der geçeriz ilgi çekmeye çalışıyor.Şaplaklı mıncırıp sıkmalı doggy severim yazacam, dehleniyorsun, dayak yiyorsun asla zevk almıyorsun diyecek maalesef. Bir orgazm oluyorsun sabah boğazlamak istediğin adamla bir hafta pamuk gibi geçiniyorsun, sorunların %90’ı halloluyor; seks yapmazsam fıçı barut gibi geziyorum. Kadınlar yalan söylüyor, hayal dünyasında yaşıyor; kadınlar için seks bir ihtiyaç değil diyor.
Arttırıyorum incel biri olabilirErkek olduğunuzu düşünmeye başladım. Tamamen erkekçi bi bakış açısı bu. Kadın yatakta iki kırıtsa hemen nerden öğrendin bunları diye canına okuyan hanzolarla aynı düşünüyorsunuz.
İhtiyaç mı bilemem de kocamı canım çekiyor, senin seks isteyen yerlerin kurumuş belli ki, kocan varsa değiştir o adamı sen, biraz hayal dünyası sana da iyi gelebilir, sinirlerin yatışır.Kadınların üreme olayındaki rolü seks peşinde koşmak değil, çocuklarını korumak, doyurmak ve eğitmektir. Aksini idda eden kadınların hepsi hayal dünyasında yaşıyor. Seks hiçbir zaman kadınlar için bir ihtiyaç değil
Bana da anlatınOnlar da işe yarar ama en etkilisi bu hatta zamanla bu şekilde klitorisini bile daha farklı uyarıldığını hissedeceksin farkı kocan da hissedecek
ben de şikayet ettim, konu esnasında bir kişi daha şikayet etti, daha da olmuştur herhalde.Ya Allah aşkına Bee'li üyeye konu sahibine yanlış izlenim veriyorsun yazıp 16 sayfalık konunun 9 sayfasını aynı kişi ile tartışıp fikirlerini daha da yaymasını sağlamışsınız. Bu kadar hırsla yok benim kafama geleceksin diye 80 milyon kişiden bir kişi ile sanki çok önemli bir profesör imiş gibi tartışmak absürt ve garip.Mune sanırım görmedi bu saçma tartışmayı.
Libidosuz düşününce öyle geliyor tabi. Libidon varsa düşünemiyorsun zaten. Insanlar boşuna mi aldatiyor akli basta olan kimse yapmaz. Seks kadinlar için de ihtiyac hissetmeyenin anlayamacagi kadar derin ustelik.Kadınların üreme olayındaki rolü seks peşinde koşmak değil, çocuklarını korumak, doyurmak ve eğitmektir. Aksini idda eden kadınların hepsi hayal dünyasında yaşıyor. Seks hiçbir zaman kadınlar için bir ihtiyaç değil
Aynen yemedigin yemegi özlemezsin. Kac ay oldu dogum yapali. 1-1.5 yil gectiyse ve duzelmiyor ciddi bi sorun bu aslinda. Yas ilerledikce bende de azalma oldu ama bu normal. Sifir zevk cok anormal olmus.Benn hamile kalana kadar oldukça zevk alıyordum hatta sadece ilişkiden ön sevişme vs olmadan da zevk alıyordum psikolojik vs değil. İlk hamileliğimde daha iyiydim ama 2. Gebelikte sıfır zevk klitoriste bile uyarılma yok mesela. Ve üzülüyorum bu halime. Psikolojik ve hormonal muhtemelen antidepresan bile böyle etkilemedi. Bu halimde olan bi kadın varsa ona da gereksiz geliyordur seks tatmadığı şeyi bilemez
Haha benim de.. dogal olarak nickim ve profilim sonucta. Cok takdir ettigim bir hatundur. O bile düştüyse bu tuzaga herkes düşer :))) her ergen biseksüeldir aslinda. 20 oncesinde yapilanlara cok takilmamak lazim. Kadin kadina iliski de aşırı yorar insani. Erkeklerin yuzeyselligi kadinin detayciligina ilac gibi gelen bir sey. Ama bu arkadasin ben lezbiyen olmasini beklerdim. Onun yerine penetrasyon yapmayan erkek aramasi gece kumun icinde küpe arkasi aramasi gibi biseyben aynı şekilde erkeklerden tiksindiğim ve öfkeli olduğum için 20'imden önce lezbiyen ilişki yaşadım. yalnızca seks değil baya duygusal ilişki şeklinde. tövbe asla bir daha. benim psikolojim bozuktu o zaman bunu kabul ediyorum ve bakış açımı değiştirdim iyileştim. meseleyi kadın erkek olarak ayırmayı doğru bulmuyorum türlü türlü insan var.
şuan biseksüelim falan demiyorum mesela hatta yeni tanıyan kimse de bilmez ama o zamanlar bu konuda herkese açıktım gizlemedim bilinirdi.
50'sinden sonra lezbiyen deyince samantha geldi aklıma ben de yazmak istedim kendimi :)
Daha 20. Haftam doğmadıAynen yemedigin yemegi özlemezsin. Kac ay oldu dogum yapali. 1-1.5 yil gectiyse ve duzelmiyor ciddi bi sorun bu aslinda. Yas ilerledikce bende de azalma oldu ama bu normal. Sifir zevk cok anormal olmus.
Aaa enteresan daha başı ustelik. Bacaginda belinde kasiginda falan agri var mi?Daha 20. Haftam doğmadı
sam'i görse ne diyecek çok merak ettim izlemiş midir acabaHaha benim de.. dogal olarak nickim ve profilim sonucta. Cok takdir ettigim bir hatundur. O bile düştüyse bu tuzaga herkes düşer :))) her ergen biseksüeldir aslinda. 20 oncesinde yapilanlara cok takilmamak lazim. Kadin kadina iliski de aşırı yorar insani. Erkeklerin yuzeyselligi kadinin detayciligina ilac gibi gelen bir sey. Ama bu arkadasin ben lezbiyen olmasini beklerdim. Onun yerine penetrasyon yapmayan erkek aramasi gece kumun icinde küpe arkasi aramasi gibi bisey
Yok ilk gebeliğim düşüktü 2 ay sonra bu oldu ilk başlarda kanamam vs oldu muhtemelen böyle savunma oldu bilmiyorum daha yeni farkına vardım mesela. Doktora da sormadım Hormon ilacı kullandım ondan da olabilir doktor serbest bıraktı sıfır istek olmasına rağmen 2 kere denedim hem eşimle aram soğumasın hem de merak ettiğim için bi his var ama eski hisler değil. Olmasa da olur yani. Ama eksikliğini hissediyorum sinirlilik gerginlik tahammülsüzlük kocaya sevgi bile kalmadı. E bi kadın hep böyleyse tabii ki gereksiz der.Aaa enteresan daha başı ustelik. Bacaginda belinde kasiginda falan agri var mi?
Umarim bir an once duzelir ki illa ki duzelir hormonal muhtemelen o zaman dedigim gibi. Aynen oyle o durumda koca bile goze fazlalik görünür...Yok ilk gebeliğim düşüktü 2 ay sonra bu oldu ilk başlarda kanamam vs oldu muhtemelen böyle savunma oldu bilmiyorum daha yeni farkına vardım mesela. Doktora da sormadım Hormon ilacı kullandım ondan da olabilir doktor serbest bıraktı sıfır istek olmasına rağmen 2 kere denedim hem eşimle aram soğumasın hem de merak ettiğim için bi his var ama eski hisler değil. Olmasa da olur yani. Ama eksikliğini hissediyorum sinirlilik gerginlik tahammülsüzlük kocaya sevgi bile kalmadı. E bi kadın hep böyleyse tabii ki gereksiz der.
Doğum sonrası bu durum bir süre yaşanıyor, normale yakın hale gelecek bazen de normalin ötesine geçecek biraz zamana ihtiyacınız varYok ilk gebeliğim düşüktü 2 ay sonra bu oldu ilk başlarda kanamam vs oldu muhtemelen böyle savunma oldu bilmiyorum daha yeni farkına vardım mesela. Doktora da sormadım Hormon ilacı kullandım ondan da olabilir doktor serbest bıraktı sıfır istek olmasına rağmen 2 kere denedim hem eşimle aram soğumasın hem de merak ettiğim için bi his var ama eski hisler değil. Olmasa da olur yani. Ama eksikliğini hissediyorum sinirlilik gerginlik tahammülsüzlük kocaya sevgi bile kalmadı. E bi kadın hep böyleyse tabii ki gereksiz der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?