İlk ilişki deneyimi sonrası uzaklaşan erkek

Biz tek çocukta kalacağız sana göre seks yapmayı kesmemiz mi gerekiyor?
Eşim nöbetli çalışır, salıları döner. Çok yorgun olur benim ısrarımla yaparız mesela. Senin über fikirlerinle çocuktan sonra benim istememem lazımken kendim istiyorum o ne olacak

Erkek olduğunuzu düşünmeye başladım. Tamamen erkekçi bi bakış açısı bu. Kadın yatakta iki kırıtsa hemen nerden öğrendin bunları diye canına okuyan hanzolarla aynı düşünüyorsunuz.

Kendi fikrini dayatmaya çalışmasa olabilir der geçeriz ilgi çekmeye çalışıyor.
Sekssizliğin gerginliğini görebiliyorum ben insanlarda çok haklısın

jane b. bebiş ben hem tecrübeli hem eşcinsel kişilerin ortamında bulunup gözlem yapmış biri olarak senin gibi genelleme yapayım biraz müsadenle. sen narin ve nazlı kadınların ilgini çektiğini işaret ettin, feminen kadınların genelde biseksüel olma ihtimali yüksektir ve erkeklerle geçmiş deneyimleri olmuş olabilir, o kadınlar senin onları tatmin etmeni bekleyebilirler doğal olarak, geçmiş deneyimleri olmasa bile vajinal yolla tatmin olmayı beklemeleri muhtemel (parmak vb.) o yüzden bunu sırf partnerim istediği için o mutlu olsun diye yapabilir miyim bir düşün, ha senin vajinal yolu hiç istememeni kabul eden birisi olur mu onu da düşünmek lazım. maskülen lezbiyenlere gelirsek çoğunluğu penisten tiksinmeyle beraber ve doğal olarak rakipleri erkek olduğu için, biseksüel kadınlara içten içe yargılama ve öfke duyuyor, bir yandan da erkek kankaları bol olup seninle nasıl seviştiğiyle övünüp yine seni aşağılayan aynı errrkek oğlu erkek bakış açısına sahip olabiliyorlar, her halükarda öyle olmayan iyi bir insan karşına çıksa dahi parmak vb. şeyleri kullanmak istemeleri muhtemel, kendilerine beklemeleri çok muhtemel. neden biliyor musun? çünkü resimde erkek olmasa bile kadın cinselliği vajinal yoldan geçiyor. lezbiyen ilişkilerde vajina kanalı hiç kullanılmadan ilişki yaşanıyor diye bir durum yok takdir edersin ki, kadın cinselliğinin bir parçası vajina. yani işin özü kadın-erkek diye ayırmanın bir mantığı yok inan ki ve eşcinsel ilişki yaşasan dahi eril-dişil rolleri veya cinsel organları reddederek işin zor. imkansız değil haşa ben senin kadar radikal konuşmak istemiyorum, seni radikallikten çıkarıp gerçekliğe döndürmek istiyorum. seni eşcinsel diyerek yaftalamıyorum, sen bazen bunu düşündüğünü ve kadınla olmanın erkeklerle uğraşmaktan iyi göründüğünü söyledin ama mesele erkeklerde değil senin cinselliğe bakış açının acı ve cezayla ilişkili olmasında olabilir, sana bunu anlatmaya çalışıyorum. yoksa erkek kadın hetero lezbiyen değişen bir şey yok. mesele senin bakış açın. sevgiler

İhtiyaç mı bilemem de kocamı canım çekiyor, senin seks isteyen yerlerin kurumuş belli ki, kocan varsa değiştir o adamı sen, biraz hayal dünyası sana da iyi gelebilir, sinirlerin yatışır.

Ya Allah aşkına Bee'li üyeye konu sahibine yanlış izlenim veriyorsun yazıp 16 sayfalık konunun 9 sayfasını aynı kişi ile tartışıp fikirlerini daha da yaymasını sağlamışsınız. Bu kadar hırsla yok benim kafama geleceksin diye 80 milyon kişiden bir kişi ile sanki çok önemli bir profesör imiş gibi tartışmak absürt ve garip. Mune sanırım görmedi bu saçma tartışmayı.

ben de şikayet ettim, konu esnasında bir kişi daha şikayet etti, daha da olmuştur herhalde.
sert iddialarla gelinince herkes yorum yazdı doğal olarak. ilk etapta ben de bi yerden sonra susmuştum konu dağıldı sahibine yazık oldu diye, ama zaten kız cinsellik konusunda hassas bir deneyim yaşamış, tamamen cinsellikten soğutacak şeyler yazılmasın diye yorumlara devam edildi, sonra da ısrarla aynı şeyler yazılınca, uzlaştırmaya çalışanlar, doğal olarak cinsellikle ilgili soru soranlar, konu dağıldı... elimizden geleni yaptık ve sonra saldık ne yapalım

Libidosuz düşününce öyle geliyor tabi. Libidon varsa düşünemiyorsun zaten. Insanlar boşuna mi aldatiyor akli basta olan kimse yapmaz. Seks kadinlar için de ihtiyac hissetmeyenin anlayamacagi kadar derin ustelik.

Aynen yemedigin yemegi özlemezsin. Kac ay oldu dogum yapali. 1-1.5 yil gectiyse ve duzelmiyor ciddi bi sorun bu aslinda. Yas ilerledikce bende de azalma oldu ama bu normal. Sifir zevk cok anormal olmus.

Haha benim de.. dogal olarak nickim ve profilim sonucta. Cok takdir ettigim bir hatundur. O bile düştüyse bu tuzaga herkes düşer :))) her ergen biseksüeldir aslinda. 20 oncesinde yapilanlara cok takilmamak lazim. Kadin kadina iliski de aşırı yorar insani. Erkeklerin yuzeyselligi kadinin detayciligina ilac gibi gelen bir sey. Ama bu arkadasin ben lezbiyen olmasini beklerdim. Onun yerine penetrasyon yapmayan erkek aramasi gece kumun icinde küpe arkasi aramasi gibi bisey

Aynen yemedigin yemegi özlemezsin. Kac ay oldu dogum yapali. 1-1.5 yil gectiyse ve duzelmiyor ciddi bi sorun bu aslinda. Yas ilerledikce bende de azalma oldu ama bu normal. Sifir zevk cok anormal olmus.
Daha 20. Haftam doğmadı

sam'i görse ne diyecek çok merak ettim izlemiş midir acaba şaka bi yana geçmiş sayfalarda kendisine de yazdım, benim büyük oranda penetrasyon harici şeyleri tercih eden partnerim oldu, hatta beni sözde lezliğimden çıkaran da oydu, 2 sene sonra erkek girmişti hayatıma ve büyük aşık olmuştum :) öyle birini bulabilir mümkün, her tipte insan var

Aaa enteresan daha başı ustelik. Bacaginda belinde kasiginda falan agri var mi?
Yok ilk gebeliğim düşüktü 2 ay sonra bu oldu ilk başlarda kanamam vs oldu muhtemelen böyle savunma oldu bilmiyorum daha yeni farkına vardım mesela. Doktora da sormadım Hormon ilacı kullandım ondan da olabilir doktor serbest bıraktı sıfır istek olmasına rağmen 2 kere denedim hem eşimle aram soğumasın hem de merak ettiğim için bi his var ama eski hisler değil. Olmasa da olur yani. Ama eksikliğini hissediyorum sinirlilik gerginlik tahammülsüzlük kocaya sevgi bile kalmadı. E bi kadın hep böyleyse tabii ki gereksiz der.

Umarim bir an once duzelir ki illa ki duzelir hormonal muhtemelen o zaman dedigim gibi. Aynen oyle o durumda koca bile goze fazlalik görünür...

Oncelikle genc bir kadin olarak kendini ne kadar guzel ifade ediyorsun Olay sonuclanmis sanirim ama belki okursunuz veya diger genc kadinlar okur diye yaziyorum. Oncelikle Turk erkeklerinin cinsellige iliskin cok korkunc bir bakis acilari var. Egitimlisi de egitimsizi de, genci de yaslisi da boyle. “Ama benimki cok farkli, cok medeni” demeyin, henuz derinlerine inmemissinizdir. Ozetle, bu tur hayal kirikliklarinda asla kendinizi suclamayin, ezilip buzulmeyin, olayi asiri analiz etmeye calismayin. Her birinin cok tuhaf, sacma, karanlik inanislari var. Neyi neden istediklerini, neyden neden soguduklarini bile anlamlandiramiyorlar. Benlik bilincleri gelismemis, ordan burdan duyduklari, toplumsal onyargilar, tabulari yogurup karakter gibi ustlerine giymisler. Sizinkinin muhtemelen bir suredir iliskiye devam etme motivasyonu, hatta belki evlilik motivasyonu cinsellikti. Simdi onu yasayinca bu kiz benle yattiysa daha once baskasiyla da yatmis midir, su an kirlenmis midir, benle bu kadar kolay yattiysa baskalariyla da yatar mi, ee yattik simdi ne olacak, gorecegimi gordum, evlenmeyi de pek istemiyorum kafasindadir. Sizin gibi akilli, genc bir kadinin boyle karakteri olusmamis, sizi kotu hissettiren, kendini tanimayan ve iletisim bile kuramayan bir cocukla isi olmaz zaten.

Doğum sonrası bu durum bir süre yaşanıyor, normale yakın hale gelecek bazen de normalin ötesine geçecek biraz zamana ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…