İlk ilişki deneyimi sonrası uzaklaşan erkek

Klitoral orgazm oluyor musun peki
Ben ona alıştığım için diğer türlü olamıyorum gibime geliyor
Hatta dead vagina syndrome da deniyor bu duruma
Yani penetrasyonsuz bi durum olmuyor hepsi karışık. Bence olmuyorum.

Pelvik kaslarını güçlendir çiş tutar gibi sonra bunu cinsel ilişki anında uygula
Youtubea yazınca yatmalı falan egzersizler gördüm kafam karışık bu konuda
Ama teşekkür ederim canım

Youtubea yazınca yatmalı falan egzersizler gördüm kafam karışık bu konuda
Ama teşekkür ederim canım
Onlar da işe yarar ama en etkilisi bu hatta zamanla bu şekilde klitorisini bile daha farklı uyarıldığını hissedeceksin farkı kocan da hissedecek

Bizimle dalga mı geçiyorsunuz sosyal deney mi yapıyorsunuz, sabrımızı mı sınıyorsunuz ,bu konuyu deneme tahtası olarak kullanmayı tercih ettiniz sanırım. Cinselliği çok seviyorum gayet de zevk alıyorum hem klitoral hem de vajinal orgazm olabiliyorum. Ayrıca her cinsel ilişki üreme amacıyla olmaz. Korunma diye bir şey var ya hani? Sizin ilk deneyiminiz kötü olmuş anladığım kadarıyla. Sadece sürtünmeyi seviyorum içine girmesini kabul etmiyorum yazmışsınız. Söyledikleriniz gerçekse Jinekolojiye gidip muayene olmanızı öneririm. Bu zevkten mahrum kalmanız üzücü. Bir kere deneseniz hep istersiniz.

Sana göre gerçek olma ihtimali yoksa bir seyin sinirlenmezsin de. Ben zevk aliyorum penetrasyondan. Bitti gitti kendimi seks kölesi de görmüyorum. Oyle hissettiğim durumlarda da yapmıyorum. O öyle gördüğü icin hic yapmadigini söylüyor. Ama bir cok kadin sirf kocasi elden gitmesin diye sevisiyor burda aksama kadar okuyoruz. Dunyada bangir bangir konusulan şeyler bunlar. Bi bizim ülkede yadirganiyor ustune sinirlenmeden konusulmuyor.
E olmaz tabi :) o da ustune gelindigi icin hareretle saçmalıyor :) duydugu ya da yasadigi kotu deneyimlerden ötürü erkeklere bilenmis durumda belli ki. Sinirini orgutlenip soylarini kurutalim diye burda çıkarıyor. Bazen ben de anlamıyor değilim ha 50 sinden sonra bazi kadinlar niye lezbiyen olduğunu doğrusu.
Buna katilamiyorum bence cogunlugu aslinda istemiyor. İstemesi normal olani diye dayatildigi icin katlanıyor. Benim cok arkadasim var zevk almiyorum orgazm olmuyorum kocam istiyor diye yapiyorum diyen. Yurtdisindan da hatri sayılı kanal izlemisimdir bu konuyla ilgili gen z daha rahat konusuyor aşırı cok var erkek icime girince orgazm olamiyorum dikkatimi dagitiyor diyen tam tersi. Bi arkadasim sey dio mesela o bosalsin diye bekliyorum sonra boynumu mememi optururken ben kendim elimle yapiyorum. Muthis zevk veren bir yani olsa cogu kadin her sevişmesinde orgazm olur. Burda herkes kac penetratif sevismesinde orgazm oluyor bir yazsin. Ben orgazm olmayacagim bir sevismeye girmem mesela. 9/10 olurum ama benim icim pis ben olay haricinde baska seyler düşünüyorum. Ki bu da genelde siddet içerikli :)

Her defasında oluyorum. Erkekler bu kadar kafa yormuyor, çocuk isteyen biriyse zaten tıp gelişti. Penetrasyondan kârlı çıkan taraf daha çok kadın. Erkek ne yapsa rahatlıyo ki zaten, neyi dayatacak?

Her defasında oluyorum. Erkekler bu kadar kafa yormuyor, çocuk isteyen biriyse zaten tıp gelişti. Penetrasyondan kârlı çıkan taraf daha çok kadın. Erkek ne yapsa rahatlıyo ki zaten, neyi dayatacak?
Sence her kadin her defasinda oluyor mudur? Erkek kafa yormuyor güzel dedin çünkü hepsi zevk aliyor bu işten. Natural olarak yapıyor geçiyor. Biz niye konuşup duruyoruz çünkü çoğumuz zevk almiyor bu isten :)

Sence her kadin her defasinda oluyor mudur? Erkek kafa yormuyor güzel dedin çünkü hepsi zevk aliyor bu işten. Natural olarak yapıyor geçiyor. Biz niye konuşup duruyoruz çünkü çoğumuz zevk almiyor bu isten :)
Her defasında zevk almıyor olmak overrated yapmıyor işte insanlık tarihinden beri olan bir yöntemi. Ona bakınca diğer yöntemlerden her seferinde ve yüzde yüz zevk almak da ne kadar mümkündür tartışmaya açılır. Kendini daha iyi hissedebilmek için herkesin hayatını yalan etmiş o üye, ben işin orasındayım.

Kadınların üreme olayındaki rolü seks peşinde koşmak değil, çocuklarını korumak, doyurmak ve eğitmektir. Aksini idda eden kadınların hepsi hayal dünyasında yaşıyor. Seks hiçbir zaman kadınlar için bir ihtiyaç değil

Benn hamile kalana kadar oldukça zevk alıyordum hatta sadece ilişkiden ön sevişme vs olmadan da zevk alıyordum psikolojik vs değil. İlk hamileliğimde daha iyiydim ama 2. Gebelikte sıfır zevk klitoriste bile uyarılma yok mesela. Ve üzülüyorum bu halime. Psikolojik ve hormonal muhtemelen antidepresan bile böyle etkilemedi. Bu halimde olan bi kadın varsa ona da gereksiz geliyordur seks tatmadığı şeyi bilemez

ben boşaldığımı vücut sıvımdan anlıyorum erkekler gibi. partnerim içimdeyken de yine sıvı çıkışını hissettiğim oluyor yani vajinal yolla da orgazm oluyorum. bu özelliğimi sonradan keşfettim meğerse ben kendimi sıkıyormuşum ama salsam devamı geliyormuş. vücudumdaki kaslarımdaki rahatlamayı da hissediyorum sanki kafam iyiymiş gibi. ama her zaman vaaav deneyim yaşayacak psikolojide olmuyorum ortam sıcaklığı bile önemli ya benim için sonuç değil süreç önemli. şipşak sevmem, şiddet sevmem, sapık gibi inleyip bakışlarıyla mutasyon geçiren erkekten nefret ederim. daha gençken olduğum kadar kudurmuş da değilim ama neyi sevip sevmediğimi öğrendim o yolla. o zaman yaptığım çoğu şeyi denemişim meraktan ama istemiyorum şuan. ve erkeklerin de her seksi birebir aynı yaşadığını hiiiiç düşünmüyorum. kendileri de böyle bir şey demiyorlar zaten sadece her sekste fiks boşalıyor işte zorunda çünkü. ama onların da her boşalmasının hissiyatı farklı gözlemlediğim kadarıyla. bazen boşalıyor seninle ilgilenmeye devam ediyor, kısa bir süre sonra adam tekrar hazır mesela ve daha uzun sürüyor bu sefer.. andan ana değişir yani bence herkes için.

Bazen ben de anlamıyor değilim ha 50 sinden sonra bazi kadinlar niye lezbiyen olduğunu doğrusu.
ben aynı şekilde erkeklerden tiksindiğim ve öfkeli olduğum için 20'imden önce lezbiyen ilişki yaşadım. yalnızca seks değil baya duygusal ilişki şeklinde. tövbe asla bir daha. benim psikolojim bozuktu o zaman bunu kabul ediyorum ve bakış açımı değiştirdim iyileştim. meseleyi kadın erkek olarak ayırmayı doğru bulmuyorum türlü türlü insan var.
şuan biseksüelim falan demiyorum mesela hatta yeni tanıyan kimse de bilmez ama o zamanlar bu konuda herkese açıktım gizlemedim bilinirdi.
50'sinden sonra lezbiyen deyince samantha geldi aklıma ben de yazmak istedim kendimi :)

Son düzenleme:
Inanın ki erkeklerin çoğu da kadınların o şekilde hiçbir zevk almadığının farkında aslında
kaç kadın şurda zevk alıyoruz yazdı hala fikrin bir gram değişmedi. Yemeği koklayıp koklayıp dumanına ekmek banmakla çatal kaşıkla doya doya sohbet eşliğinde yemek bir olmaz. Çatal bıçak kullanırken de yemeği daha kontrollü daha istediğin şekilde tüketmen mümkün.
insan insanı hiç s…. mi diye düşünen kadını ilk defa görüyorum

korumak, doyurmak, eğitmek sadece kadının görevi ve rolü değil bence

Kendi fikirlerini yine bütün kadınlar üzerinden ısrarla mıçmaya devam ediyorsun.
Git sürtünüyon mu ne yapıyorsan yap da bir sal artık kadınları da kızın konusunu da.

Şaplaklı mıncırıp sıkmalı doggy severim yazacam, dehleniyorsun, dayak yiyorsun asla zevk almıyorsun diyecek maalesef. Bir orgazm oluyorsun sabah boğazlamak istediğin adamla bir hafta pamuk gibi geçiniyorsun, sorunların %90’ı halloluyor; seks yapmazsam fıçı barut gibi geziyorum. Kadınlar yalan söylüyor, hayal dünyasında yaşıyor; kadınlar için seks bir ihtiyaç değil diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…