• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişki cinsellik

bilinmeyensahis14

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
15
3
1
arkadaslar sevgiliyle kıyafetler varken sürtünme yolu ile bir şeyler yaşandığında vajinamıza zarar gelır mi? ve bir arkadasım sevgilisiyle bir takım seyler yaşamış çocuk penisinii arkadasıma arkadan bir defa sokmuş :/ ama bır kez olmus arkadasım canı yanınca ıstememıs bır zarar görmuş müdür önden yaşanmamış bu olay arkadan olmuş?

Son düzenleme:
2243037

Görmüştür, geçmiş olsun. Çok fena görmüştür, öyle ki diktirmeye çalışmak bile çare olmaz, dikiş tutmaz. Üstelik hamilelik riskiniz de var, sürtünme yoluyla yaşanan hamileliklerde de genellikle üçüz gebelik görülüyor ve kürtaj da yasak. Eğer pozisyonunuz farklı olsaydı kürtaj olabilirdiniz ama maalesef yeni bir kanunla sadece sürtünme ve anal ilişki ile kalınan hamileliklerde kürtaj yasağı var.

Çocuklarınıza şimdiden isim düşünün derim ben.
Hatta birinin adı Sürtüncan olabilir, geçen seneden bu yana popülerliği hızla artan bir isim.

Görmüştür, geçmiş olsun. Çok fena görmüştür, öyle ki diktirmeye çalışmak bile çare olmaz, dikiş tutmaz. Üstelik hamilelik riskiniz de var, sürtünme yoluyla yaşanan hamileliklerde de genellikle üçüz gebelik görülüyor ve kürtaj da yasak. Eğer pozisyonunuz farklı olsaydı kürtaj olabilirdiniz ama maalesef yeni bir kanunla sadece sürtünme ve anal ilişki ile kalınan hamileliklerde kürtaj yasağı var.

Hatta birinin adı Sürtüncan olabilir, geçen seneden bu yana popülerliği hızla artan bir isim.
Kıvılcım da hoş aslında.

dalga geçilcek bir konumu fikrin varsa yaz sadece soruyorum

Fikrimiz; bu konulardan 875468945 tane açıldığı ve cevapların hep aynı olduğu.

Fikrimiz; bu konulardan olmasa bile internette bununla ilgili yığınla bilgi olduğu.

Fikrimiz; ellerinden telefon eksik olmayan bir neslin cinsellik yaşamaya gelince yaşaması ancak kendi bedenlerini tanımaya ayıracak vakitleri olmaması.

Fikrimiz; kızların her türlü şeyi yapıp sonra bakire diye ortalarda dolaşmasının enteresan bir detay olduğu.

Ahhhh ah
Koca koca gençlerin cinsellik bilgi seviyesine bakın. Yetişkinler olarak o kadar suçluyuz ki. Yazık.
Güzel kızım, arkadan tercih meselesi tabii ama bence normalini yaşamadan bu tür fantezilere hiç girmeyin.
Ruhen, zihnen ve bedenen rahat hissetmediğiniz sürece cinsellik yaşamayın. Rahat olmak yaş, aile yapısı ve inanca göre kişiden kişiye değişir.
Bilgisizce, gizli saklı, kaçak göçek yapılan işlerden hayır gelmez.

Spermini mi sokmuş ? :KK53:
Neyse...
Bir de arkadan olunca vajinaya ne olmasını bekliyorsunuz onu anlamadım.İçte hepsi aynı nokta olarak mı düşündünüz,kafam yandı şu an.
Ayrıca yeni üye,peki :KK53:
penisini yazmak ıstedım hayır arkadan olunca vajınaya bısey olur demedım surtunme yoluyla olabılır mı yada arkadan dahi yaşansa başka ilişkilerde anlaşılcak bır durum yaşanır mı

Evet, dalga geçilecek bir konu.
Bu yaşa kadar kendi organınızdan bihaber yaşayıp, ilişkilerinizi sürtünme yoluyla yaşamaya çalışacağınıza, oturup bir iki satır okusaydınız.

Ahhhh ah
Koca koca gençlerin cinsellik bilgi seviyesine bakın. Yetişkinler olarak o kadar suçluyuz ki. Yazık.
Güzel kızım, arkadan tercih meselesi tabii ama bence normalini yaşamadan bu tür fantezilere hiç girmeyin.
Ruhen, zihnen ve bedenen rahat hissetmediğiniz sürece cinsellik yaşamayın. Rahat olmak yaş, aile yapısı ve inanca göre kişiden kişiye değişir.
Bilgisizce, gizli saklı, kaçak göçek yapılan işlerden hayır gelmez.
bir biglim olmadığı için yazıyorum zarken bır kez anlık yaşanan bır olay ama bu onun ilerde tekrar cinsel ilişkisinde anlasılabilecek bir durum mudur bilemem

Back