kızlar bir site buldum.şimdiki kilonuzu, hedef kilonuzu ve hedeflenen tarihi yazıyorsunuz. size günlük kaç kalori almanız gerektiği yazıyor.sonra her gün ne yediğinizi ekliyorsunuz markalar bile var.ona göre hedef kaloriye ulaşmaya çalışıyorsunuz hergün.benim tam aradığım siteydi çok motive edici :) burdan ismini vermiyim belki yasaktır bilmiyorum.özelden msj atabilirim isteyene
Sadece kilo almak için mi? vermek içinsede banada atarmısın canım mesaj zahmet olmazsa..
bende aynı dertten yakınıyorum hedefim 50 kilo. diyetisyene de gittim hiç bi işime de yaramadı sağolsun. çorba içmiceksin dedi salatayı yağsız tuzsuz yiceksin dedi ki bunlar da benim işime gelmez. düzenli olarak kahvaltıda yaptım kaç yıl yine olmadı. annem gibi 50 yaşına gelince anca 50-55 kilo olucam heralde =(
valla kilo alamama derdi bndede var 1.70 boyum 47 kiloyum herkes çok gzl bi fiziğimin olduğunu söylüyo ama ben en azndan 50 yi görmek istiyorum((
Merhaba kızlar,
Ben de buradaki kilo almaya çalışan azınlığın içindeyim.Boyum 164 kilom 45.Tam 4 yıldır aynı kilodayım ve artık bu durumdan kurtulmaya karar verdim.Hergün 3 öğün yemeğimi yiyorum onun dışında akşam yemekten sonra tatlı,çikolata gibi şeyler yiyorum.Gece yatmadan önce de süt ve bebe bisküvisi yiyorum.Bunu 10 gündür yapıyorum ve 700 gr aldım.Zaten haftada 300-600 gr almak ideal olanmış.Siz de kilo almaya çalışırken yaptıklarınızı burada paylaşırsanız sevinirm
İlk hedefim 50 kilo olmak.Kilo aldıkça da yazıcam buraya
Ya senin gibilerin beni avutması lazım.. ben daha kötüyüm sana göreee. boyum 1.70 kilom 43 .. 3 yıldır aynı kilodayım . Çıldırmak üzereyim . herkes uzerime geliyor kilo al kilo al diyo sanki veriyorlar daa ben almıyorum.. kilolular imreniyor çok çıt kırıldım bi kızım ve hiç memnun değilim bu halimden herşeyii denedimm inan herşeyii .. faydası 200-300 gr fazla olmuyooor 16 yasındaym herşeyn basındayım.
bak ilk olarak 16 yaşındaysan metabolizman hızlı çalışıyor.yani kilo almak için günlük yediğinden çok daha fazla yemen lazım.iştahın olmayabilir benim de öyle.hiç midem almıyor doyduktan sonra.bunun için de karnım tok olunca bol kalorili sıvılar tüketiyorum.mesela yemekten 10 dk sonra büyük bir bardak meyve suyu içebilirsin.ya da kalorisi yüksek karışımlar yapıp içebilirsin. ayrıca milletin dediğine bakma boşver kilolu olanlar kıskanıyor bizi ondan öyle diyorlar :)) kimseyi takma acele de etme yavaş yavaş kilo alırsın.bir de kalorisepeti.com bu siteye gir günlük kalori ihtiyacına bak bakalım yeterli besleniyormusun.
bu arada her gün tartılıp kilo almış mıyım diye bakma çok sinir bozucu oluyor almadığın için :) haftada bir falan tartıl. bebe bisküvisini ye bi de iştah açıcı şurup iç sonra alırsın.ben kilo almaya başladım.hem de kilo alabileceğime hiç inanmazdım
bebe bisküvisini denedin mi canım? işe yarıyor kilo aldırıyor
ben sütü sevmediğim için yemedim canım sadece normal püsküt gibi yiyorum
bence sadece biskuvi olmaz süt bunun minerali içmen gerekiyor .. zorla kendini.
valla canım çok zorladım ama içemiyorum. bi ara kakaolu süt içmeye başlamıştım o da midemi bulandırmaya başladı. süt içemediğimden bol bol yoğurt tüketiyorum ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?