İlk hedefim 50 kilo olmak

Kızlar şu anda 42 yaşıma girmek üzereyim...35 yaşıma kadar 1.58 boya 37kg ile 47 kg arasında gittim geldim :)50 kg.yu aştığımda eşim kurban kestirmişti adağı vardı çünkü :)))Şu anda 54-58kg arasında gidip geliyorum...Kendi tecrübe ve gayretlerime dayanarak nacizane bir kaç önerim olacak..
Et tavuk sebze ne yerseniz ızgara değil kızartma yemeye çalışın...Hatta peyniri bile hellim tarzı alıp tere yağında kızartıp yiyin...Meyve olarak sadece muz ve üzüm bende işe yarıyordu...
Pilav ve makarnayı bol bol tüketin...Gece geç saatte muhakkak karnınızı doyurun..Mesela peynir bile yerseniz üzerine zeytinyağı baharat falan koyup kalorisini ve lezzetini yükseltin...Pasta börek kurabiye kremalı pasta sürekli elinizin altında olsun...Ekmeği bolbol tüketin...Ulaşımda araçla gidebileceğiniz hiçbir yere yürümeyin...Hareketsiz yaşam tarzına geçin...:))
Birde vitamin ilaçları özellikle iştah açan türden doktorunuza sorarak kullanın...Doğumdan sonra kilo alırsınız lafına inanmayın...herkes için geçerli değil...Doğumdan 1 ay sonra 45 kg ya düşmüştüm yine...
Bir zamanlar yanılmıyorsam adı Bulk olan kilo aldırıcı bir ilaç vardı...Oda bende pek işe yaramamıştı...Tahin pekmez karışımı en fazla işe yarayan besindi benim için.
Tabi bol ekmek banarak yemek lazım ...
Ve unutmayın 15-20 yıl sonra bu günlerinizi muhakkak özlemle anacaksınız :)))

kızlar bir site buldum.şimdiki kilonuzu, hedef kilonuzu ve hedeflenen tarihi yazıyorsunuz. size günlük kaç kalori almanız gerektiği yazıyor.sonra her gün ne yediğinizi ekliyorsunuz markalar bile var.ona göre hedef kaloriye ulaşmaya çalışıyorsunuz hergün.benim tam aradığım siteydi çok motive edici :) burdan ismini vermiyim belki yasaktır bilmiyorum.özelden msj atabilirim isteyene

Sadece kilo almak için mi? vermek içinsede banada atarmısın canım mesaj zahmet olmazsa..

bende aynı dertten yakınıyorum hedefim 50 kilo. diyetisyene de gittim hiç bi işime de yaramadı sağolsun. çorba içmiceksin dedi salatayı yağsız tuzsuz yiceksin dedi ki bunlar da benim işime gelmez. düzenli olarak kahvaltıda yaptım kaç yıl yine olmadı. annem gibi 50 yaşına gelince anca 50-55 kilo olucam heralde =(

bebe bisküvisini denedin mi canım? işe yarıyor kilo aldırıyor

valla kilo alamama derdi bndede var 1.70 boyum 47 kiloyum herkes çok gzl bi fiziğimin olduğunu söylüyo ama ben en azndan 50 yi görmek istiyorum ((

valla kilo alamama derdi bndede var 1.70 boyum 47 kiloyum herkes çok gzl bi fiziğimin olduğunu söylüyo ama ben en azndan 50 yi görmek istiyorum ((

47 az ama 50-52 olsan daha iyi olur bence.sen de katıl bize :))

Ya senin gibilerin beni avutması lazım.. ben daha kötüyüm sana göreee. boyum 1.70 kilom 43 .. 3 yıldır aynı kilodayım . Çıldırmak üzereyim . herkes uzerime geliyor kilo al kilo al diyo sanki veriyorlar daa ben almıyorum.. kilolular imreniyor çok çıt kırıldım bi kızım ve hiç memnun değilim bu halimden herşeyii denedimm inan herşeyii .. faydası 200-300 gr fazla olmuyooor 16 yasındaym herşeyn basındayım.

bak ilk olarak 16 yaşındaysan metabolizman hızlı çalışıyor.yani kilo almak için günlük yediğinden çok daha fazla yemen lazım.iştahın olmayabilir benim de öyle.hiç midem almıyor doyduktan sonra.bunun için de karnım tok olunca bol kalorili sıvılar tüketiyorum.mesela yemekten 10 dk sonra büyük bir bardak meyve suyu içebilirsin.ya da kalorisi yüksek karışımlar yapıp içebilirsin. ayrıca milletin dediğine bakma boşver kilolu olanlar kıskanıyor bizi ondan öyle diyorlar :)) kimseyi takma acele de etme yavaş yavaş kilo alırsın.bir de kalorisepeti.com bu siteye gir günlük kalori ihtiyacına bak bakalım yeterli besleniyormusun.
bu arada her gün tartılıp kilo almış mıyım diye bakma çok sinir bozucu oluyor almadığın için :) haftada bir falan tartıl. bebe bisküvisini ye bi de iştah açıcı şurup iç sonra alırsın.ben kilo almaya başladım.hem de kilo alabileceğime hiç inanmazdım

İştah açıcı şurubu yazın çok içtm pek faydası olmadı Sipkaktin di sanırsam ayrıca uyutuyor daa olmuyor iştee. ne haftada biri ayda bir tartıllıyorum moralim sıfır olmasın diye yine tartıdan sinir küpü olarak dönüyorum . Çok hareketli oldugumu dusunuyorum ama kendimi durduramıyorum Girdim bu siteye 4493 Kal. almam gerekiyormus ama karışık bi site üye oldum ama pek çözemedim siteyi.

valla canım çok zorladım ama içemiyorum. bi ara kakaolu süt içmeye başlamıştım o da midemi bulandırmaya başladı. süt içemediğimden bol bol yoğurt tüketiyorum ama ..

yoğurt ile pekmezi dene ... veya şeker ve yoğurt işe yarıyor .. balda olur bende çok hassasım ama herşey süt ürünleriyle çözülüyor..

Hayatımda ilk defa bu kadar süt içiyorum normalde hiç içmezdim.Faydası olur inşallah :)) tabi kilo bir yana ileri yaşlarda osteoporozdan korunmak için de şimdi içmek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…