İlk hedefim 50 kilo olmak

salma ya öyle, uzun etek giymek zorunda hissetme kendini. hem benim bacaklarım çırpıdan da öteydi bi kaç hareketle yaklaşık 2 haftada tam kalın olmasa da çırpılıktan kurtardım bi dolgunluk geliyor yine yani. ve ekmek yeeeee

ya ne yapacam ben yaz da geldi :2: benim bacak yapım kalın kilo alsam çok güzel olacak biliyorum kalçam da var .. benim de bacaklarda dolgunluk var ama dış tarafa doğru kilo alsam iç tarafa alacak hepsini . ama kilo almam lazım işte alamıyorum kiii

Ne güzel yapın da kalınmış benimki ince işte ona rağmen normalleştirdim biraz. Alırsınnnn nolcak ben yatmadan mısır ekmeği yiyerek alıyorum şu sıralar mesela ve kahvaltıda bi kaç bi şey yiyerek önceden hiç yemezdm

kalın ama kilo almadık tan sonra neyin kafasını yaşayacam yaa

bende seninle aynı dertteydim son haftalarda 4 kilo almışım 49 oldum sabahları kahvaltı yapmaya vaktim olmadığından kahvaltı yapmadan evden çıkıyordum kilom sabitti artık yapıyorum kilomun artış sebebi bence sabah kahvaltısı hedefim 45

kizlarrr ben de yaklasik 10 ay once tam 47 kiloydum sigarada asiri kullanirdimm yilbasinda 4 aylik okula basladim sigarayida birakmaya karar verdim sigara icmedim ve okul dolayisiyla sabahlari erken kalkip kahvalti yapardim gun icindede daha fazla ogun ve yiyecek yedigim icin mayis sonunda bir baktim ki 58 kiloyum ve bu harikaydi elbiseler cok guzel duruyordu ama haziranda okul bitti uyku saatleri bozuldu gec yatip gec uyanmalar basladi evden cikmayinca stresten sigaraya da basladim su an 52 ye indim sanirim daha da zayiflicam ondort temmuzda tatile gidicem ve kilo almam lazimm boyle hic guzel degill (

Been 43 kiloydum abartisiz iki haftada 45 kilo oldum sebebinide kaama hic bi seyi takmamaya bagliyorum. Cunku iki hafta oncesinde bi sevgilim vardii ve o beni cok uzuyodu ayrildik artik onu dusunmemeye basladim sonra bi baktiim kilo almaya baslamisiimm bide kalcam gogusm olsa aa oh miiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…