- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Ben en son adetimin 6 günü kan verdim 33 tü. Bugün 10 gün oldu daha vermedim yarına verim bakayım inşallah sıkıntı yoktursonra 2güne bir testi tekrar ettik 3yada 4 kez,düzenli bir şekilde artmıştı.
galiba 1500 gibi bir değer çıkması lazım.çünkü iki günde ikiye katlanması lazımmış,inşallah sevinçten uçarak gelip bize yazarsın.Ben en son adetimin 6 günü kan verdim 33 tü. Bugün 10 gün oldu daha vermedim yarına verim bakayım inşallah sıkıntı yoktur
Diyorum 10 Felan bekleyeyim folik asit içiyorum zaten hergun ama bu sabah çok çok minik kahverengi bı akıntı gördüm damla kadar yani gunume 3 gün var sence ne zaman gideyim yaoy masallah annesi gozun aydin. Bak bi de korkmustn. Ne guzel katlanmis sonucun. Kadin dogm doktoruna ne zaman gideceksn
Sağol canım ya inşallah insan sıkıntı ediyor umarım senin dediğin gibi çıkargaliba 1500 gibi bir değer çıkması lazım.çünkü iki günde ikiye katlanması lazımmış,inşallah sevinçten uçarak gelip bize yazarsın.
adetimi 5 gün gece 64 düİlk HCG değeriniz kaçtı kızlar adete kaç kala ogrendiniz?
Kanama durumunuz oldu mu acabaadetimi 5 gün gece 64 dü
canim persembe kan testine gt sonra da cumartesi doktora da pazartesi gidersn nasil fikirDiyorum 10 Felan bekleyeyim folik asit içiyorum zaten hergun ama bu sabah çok çok minik kahverengi bı akıntı gördüm damla kadar yani gunume 3 gün var sence ne zaman gideyim ya
şimdi mi yapıldı test
Yarın gidicem kan testine canım bende doktora pazartesi gideyim diyorumcanim persembe kan testine gt sonra da cumartesi doktora da pazartesi gidersn nasil fikir
Yo hayır olmadıKanama durumunuz oldu mu acaba
canm nick mi degstrdnYarın gidicem kan testine canım bende doktora pazartesi gideyim diyorum
Son adet tarihini hatırlamıyomusum canmteşekkür ederim benim geç döllenme o yüzden sat tarihini bilmiyorum.
CRL ye göre 6+4 de alttan kalp atışını göremedik. Cumartesi beta hcg 92000 ptesi 94000 lerdeydi sanırım bir problem var o yüzden sormak istedim.
Son adet tarihini hatırlamıyomusum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?