İlk HCG değeriniz kaçtı ?

Adetimi iki gun gece yaptigimda deger 280 di ,4 gun sonra 250 ye dusmustu, 1hafta sonra 110 a dusmustu. Doktor kimyasal gebelik dedi ama Allahim bana yardim etti ve deger 11000 e yukseldi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eetsin inşallah. Başı zorlu bir süreçmiş ama sonu güzel

Adetimi iki gun gece yaptigimda deger 280 di ,4 gun sonra 250 ye dusmustu, 1hafta sonra 110 a dusmustu. Doktor kimyasal gebelik dedi ama Allahim bana yardim etti ve deger 11000 e yukseldi
oy masalah annesi cok sanslisin.
cok nadir olur bu duserken yukselmesi. Bir mucize tasiyosunuz
Yasayacak omru varmis yavrunuzun.

Canım değerinin düşüp yükselmesi mucize gibi bişey maşallah kan testlerin kaç gün arayla yaptın acaba? Adetten kaç gün geçti 11.000 çıktı

oy masalah annesi cok sanslisin.
cok nadir olur bu duserken yukselmesi. Bir mucize tasiyosunuz
Yasayacak omru varmis yavrunuzun.
Allah razi olsun canim benim. Allahim insallah hayirlisi ile tamamina erdirir.Rabbim size de mucizelerinden nasip etsin insallah
Maşallah gerçekten mucize gibi bence bebeğinin ismi kız olursa mucize olsun :)
. Masallah canim benim herkrsin icine kiz doguyor benim ise gonlumden erkek geciyordu ilk bebisim olacak insallah.

Canım değerinin düşüp yükselmesi mucize gibi bişey maşallah kan testlerin kaç gün arayla yaptın acaba? Adetten kaç gün geçti 11.000 çıktı
masallah canim. Canim ben 2 kere dusuk yaptim. Bu 3.gebeligim ve cok endiseli bir donem yasadim. Oncelikle doktorum"iki ser gun ara ile testler yapmami soyledi ikiye katlanmali ki keseni gorebileyim"dedi ve 4 gun sonra geldigimde test sonucumun 1000 lerde olmasini bekledi ama gittigimde malesef 250 idi. 1 hafta daha bekledim ve test sonucu bu sefer 110du

Son düzenleme:
110dayken kaç gün geçikmen olmuştu tatlım sonra kaç günde 11.0000 e çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…