- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eetsin inşallah. Başı zorlu bir süreçmiş ama sonu güzelAdetimi iki gun gece yaptigimda deger 280 di ,4 gun sonra 250 ye dusmustu, 1hafta sonra 110 a dusmustu. Doktor kimyasal gebelik dedi ama Allahim bana yardim etti ve deger 11000 e yukseldi
İnşaallahSmile_s tesekkur ederim canim benim. Amin ayni iyi dilekler senin icinde gecerli olsun
Ben adetimin 5.ci gunu kan verdim 94,33 hcg degerim.Gec dollenmeydi benimki..İlk HCG değeriniz kaçtı kızlar adete kaç kala ogrendiniz?
oy masalah annesi cok sanslisin.Adetimi iki gun gece yaptigimda deger 280 di ,4 gun sonra 250 ye dusmustu, 1hafta sonra 110 a dusmustu. Doktor kimyasal gebelik dedi ama Allahim bana yardim etti ve deger 11000 e yukseldi
gozun aydin canim. Kac olmusÇok şükür kızlar hamileymsm degerm yukselms
Maşallah gerçekten mucize gibi bence bebeğinin ismi kız olursa mucize olsun :)oy masalah annesi cok sanslisin.
cok nadir olur bu duserken yukselmesi. Bir mucize tasiyosunuz
Yasayacak omru varmis yavrunuzun.
Cok şükür cnm 2 gunde 65ten 186ya yukselmsgozun aydin canim. Kac olmus
6 gün kala 271.3 duİlk HCG değeriniz kaçtı kızlar adete kaç kala ogrendiniz?
Canım değerinin düşüp yükselmesi mucize gibi bişey maşallah kan testlerin kaç gün arayla yaptın acaba? Adetten kaç gün geçti 11.000 çıktıAdetimi iki gun gece yaptigimda deger 280 di ,4 gun sonra 250 ye dusmustu, 1hafta sonra 110 a dusmustu. Doktor kimyasal gebelik dedi ama Allahim bana yardim etti ve deger 11000 e yukseldi
Allah razi olsun canim benim. Allahim insallah hayirlisi ile tamamina erdirir.Rabbim size de mucizelerinden nasip etsin insallahoy masalah annesi cok sanslisin.
cok nadir olur bu duserken yukselmesi. Bir mucize tasiyosunuz
Yasayacak omru varmis yavrunuzun.
. Masallah canim benimMaşallah gerçekten mucize gibi bence bebeğinin ismi kız olursa mucize olsun :)
masallah canim. Canim ben 2 kere dusuk yaptim. Bu 3.gebeligim ve cok endiseli bir donem yasadim. Oncelikle doktorum"iki ser gun ara ile testler yapmami soyledi ikiye katlanmali ki keseni gorebileyim"dedi ve 4 gun sonra geldigimde test sonucumun 1000 lerde olmasini bekledi ama gittigimde malesef 250 idi. 1 hafta daha bekledim ve test sonucu bu sefer 110duCanım değerinin düşüp yükselmesi mucize gibi bişey maşallah kan testlerin kaç gün arayla yaptın acaba? Adetten kaç gün geçti 11.000 çıktı
110dayken kaç gün geçikmen olmuştu tatlım sonra kaç günde 11.0000 e çıktı?Allah razi olsun canim benim. Allahim insallah hayirlisi ile tamamina erdirir.Rabbim size de mucizelerinden nasip etsin insallah
. Masallah canim benimherkrsin icine kiz doguyor benim ise gonlumden erkek geciyordu ilk bebisim olacak insallah.
masallah canim. Canim ben 2 kere dusuk yaptim. Bu 3.gebeligim ve cok endiseli bir donem yasadim. Oncelikle doktorum"iki ser gun ara ile testler yapmami soyledi ikiye katlanmali ki keseni gorebileyim"dedi ve 4 gun sonra geldigimde test sonucumun 1000 lerde olmasini bekledi ama gittigimde malesef 250 idi. 1 hafta daha bekledim ve test sonucu bu sefer 110du
Geç döllenmemi oldu tatlım sende ?On gun gecmisti degerim 72
Evet canimGeç döllenmemi oldu tatlım sende ?
Hamilesin canım hayırlı olsunSzce hamile mym kzlar ben hcgm de 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?