İlk HCG değeriniz kaçtı ?

canim keseyi de erken mi gordn
Hayır canim tam tersi 1365 çıktıktan sonraki gün gittim kese henüz yok haftaya gel dedi haftaya gittim kese var bebek yoktu haftaya gel dedi yine ama bu sefer 10 gun sonra gittim kesin olsun diye bebisi ve kalp atisini duydum. Bana geç döllenme demişti ama şimdi normal günümü bile geçti çok şükür önden gidiyor. Bhcg min yüksek çıkmasının sebebi 30 31 günde bir hasta olmam olabilir. Adetlerim çok düzensizdi 45 günde bir olduğum bile olurdu. Ilk aydan Yumurtlamayı nasil tutturdum ben bile sasirdim

Benimde Adetin 5 günü 33 çıktı... daha tekrar kan vermedim artmışmıdır acaba

Canım tekrar yaptırman iyi olur. İki günde bir iki katına çıkması lazım deniliyor. İçin rahat eder:)
En son işte geçen cuma yaptırdım 33 çıktığında 10 sonda kese görünür dedi hafta içi gel kan ver yine dedi ama ben vermek istemiyorum haftaya verim dedim..

Kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz ? Birde ultrason şekli neydi acaba ?

Adetime 2 gün var kan testinde hcg 90.95 cikti.. sizce nasıl kızlar.. bu arada cok atesim var gribim korkuyorum

Adetime 2 gün var kan testinde hcg 90.95 cikti.. sizce nasıl kızlar.. bu arada cok atesim var gribim korkuyorum
bata vakit varken gayet iyi bir deger. Masallah. Allah tamamina erdirsn. Bol bol dogal c vutamini alin ve dinlenmeye calisin bir de ihlamur. İlac tuketmeyin agrinz varsa sicak suda karanfil ozu cikarp iceblrsnz. Gecmis olsun ayni zamanda gozunuz aydin

Canım cumartesi 12ydi pazartesi yani dün verdiğim sonuç 73 hepinizden dua edenlerden Allah razı olsun Allah isteyen herkese versin inşallah
oy masallah annesi gozun aydin. Bak bi de korkmustn. Ne guzel katlanmis sonucun. Kadin dogm doktoruna ne zaman gideceksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…