İlk HCG değeriniz kaçtı ?

sonra 2güne bir testi tekrar ettik 3yada 4 kez,düzenli bir şekilde artmıştı.
Ben en son adetimin 6 günü kan verdim 33 tü. Bugün 10 gün oldu daha vermedim yarına verim bakayım inşallah sıkıntı yoktur

Ben en son adetimin 6 günü kan verdim 33 tü. Bugün 10 gün oldu daha vermedim yarına verim bakayım inşallah sıkıntı yoktur
galiba 1500 gibi bir değer çıkması lazım.çünkü iki günde ikiye katlanması lazımmış,inşallah sevinçten uçarak gelip bize yazarsın.

Kizlar bnmde adetimin 6.gunu hcg 65 cikti ama adet gbi kanamam oldu pazar gununden bu gine dokyr yapcak bsey yok dedi yarın yenden hcg baktrcam yükselme var mı diye dua edn bzm icin

oy masallah annesi gozun aydin. Bak bi de korkmustn. Ne guzel katlanmis sonucun. Kadin dogm doktoruna ne zaman gideceksn
Diyorum 10 Felan bekleyeyim folik asit içiyorum zaten hergun ama bu sabah çok çok minik kahverengi bı akıntı gördüm damla kadar yani gunume 3 gün var sence ne zaman gideyim ya

galiba 1500 gibi bir değer çıkması lazım.çünkü iki günde ikiye katlanması lazımmış,inşallah sevinçten uçarak gelip bize yazarsın.
Sağol canım ya inşallah insan sıkıntı ediyor umarım senin dediğin gibi çıkar

Diyorum 10 Felan bekleyeyim folik asit içiyorum zaten hergun ama bu sabah çok çok minik kahverengi bı akıntı gördüm damla kadar yani gunume 3 gün var sence ne zaman gideyim ya
canim persembe kan testine gt sonra da cumartesi doktora da pazartesi gidersn nasil fikir

IMG_20161227_194706.webp

teşekkür ederim benim geç döllenme o yüzden sat tarihini bilmiyorum.

CRL ye göre 6+4 de alttan kalp atışını göremedik. Cumartesi beta hcg 92000 ptesi 94000 lerdeydi sanırım bir problem var o yüzden sormak istedim.
Son adet tarihini hatırlamıyomusum canm

Adetimi iki gun gece yaptigimda deger 280 di ,4 gun sonra 250 ye dusmustu, 1hafta sonra 110 a dusmustu. Doktor kimyasal gebelik dedi ama Allahim bana yardim etti ve deger 11000 e yukseldi

Back
X