Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar biz 3 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz bebeğimiz olsun istiyoruz fakat olmadı bu ay 6 7 pik 8 9 çatlama gördüm ovulasyon testimde 7 ve 8 i değerlendirdik fakat 2 gündür sık sık idrara çıkıyorum az su içtiğim halde bide sol kasıgımda iğnelenme gibi ara sıra sancılar oluyor ve yumurtlamadan sonra geçmeyen beyaz kremsi akıntı sizce döllenme hamilelik belirtisi olabilir mi 22 mayıs bat tarihim
Benimkinde de olası gebelikten 6-15 gün sonrası yazıyor ama İngilizce yarın bakıcaz bakalım çok merak ediyorum sonucu yarın yazalım mutlaka buraya inşallah ikimiz de pozitifi görürüz Rabbim tüm isteyenlere göstersin
Benimkinde de olası gebelikten 6-15 gün sonrası yazıyor ama İngilizce yarın bakıcaz bakalım çok merak ediyorum sonucu yarın yazalım mutlaka buraya inşallah ikimiz de pozitifi görürüz Rabbim tüm isteyenlere göstersin