- 9 Şubat 2025
- 21
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi sanat sever biri
-
Koku hassasiyetim yok kasık agrilarim hafif aşırı degil gogus hassasiyetim varBenimde birkac kez koku hassasiyetim olmustu . Gögüs ucunda hassasiyet bide dayanılması cok zor sol kasık agrısı yasadım
Hadi haberini bekliyorum canımHadi bakalım hayırlisı olsun dediginiz gibi
Tabi herkeste aynı belirtiler gözükmez bazıları regl günü gectigini farkedip testte ögreniyor direkt :)Koku hassasiyetim yok kasık agrilarim hafif aşırı degil gogus hassasiyetim var
Evet oyleleri de varmıs hayirlisi artikTabi herkeste aynı belirtiler gözükmez bazıları regl günü gectigini farkedip testte ögreniyor direkt :)
Allah gönlünüze göre hayırlısını versinEvet oyleleri de varmıs hayirlisi artik
Amin insAllah sagolunAllah gönlünüze göre hayırlısını versin
Canım adet sonrası ve öncesi hamile kalabiliyorsun %3 ihtimali varmış ama oluyor denendi onaylandı evde testin varsa yap istersen şimdi adetin hala gelmezse 2 gün sonra tekrar yaparsınEşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin
Hadi haberini bekliyorum canım
Çift cizgiSonucunu paylaş çok merak ettim
Ahha hadi hayırlı olsunÇift cizgihemen cikti cinsiyet tahmini alabilir miyimmmm
Ayy inşAllah vardirrr gonlunce olsunnn ben pek sevinemedim şaşkınımAhha hadi hayırlı olsunbana da dua et bende çok istiyorum regli olmazsam çarşamba günü bende test yapacağım bat yarın inşallah bende de bebiş vardır
Tahminim kız
Artık olmuş güzelim korkunun faydası yokAyy inşAllah vardirrr gonlunce olsunnn ben pek sevinemedim şaşkınımkorkuyorum cok erken diye nasil olucak nasil yapicam diye
Kızdır .yumurtlama döneminde olduysa genellikle gebellikle erkektir .Sizin o dönem dışında olmuş gibi görünüyor.Hadi bakalım bu teori sizde tutacak mı acabaÇift cizgihemen cikti cinsiyet tahmini alabilir miyimmmm
Bacak ağrınız tam olarak nerelerdeydi tek bir bölge miydi yumurtlamadan kaç gün sonra başladı çok şey sordum biliyorum şu bacak ağrısı konusunda net bilgiler göremedimRegl belirtileri ile neredeyse birebir.
Bel kasık göğüs ağrısı. Artı olarak benim bacağıma vuran tuhaf bir sızı vardı. Bir kaç kişide daha olmuş sanırım gebelik başında
Birde sık idrara çıkma sanırım benim yaşadıklarım.
Benim tüp bebek olduğu için yumurtlama vs. Bilmiyorum ama tutunmanın 3-4 günlerinde sağ üst bacağıma kramp şeklinde giriyordu :)Bacak ağrınız tam olarak nerelerdeydi tek bir bölge miydi yumurtlamadan kaç gün sonra başladı çok şey sordum biliyorum şu bacak ağrısı konusunda net bilgiler göremedim
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinBenim tüp bebek olduğu için yumurtlama vs. Bilmiyorum ama tutunmanın 3-4 günlerinde sağ üst bacağıma kramp şeklinde giriyordu :)
Hangi günlerde tutmuş yani adete yakın zamanda mı acaba diye merak ettim.Eşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin
Hamileymişim
Merhaba göğüs hassasiyeti yazmışsınız sadece uçları mı acıyordu yoksa tamamen göğsünüz müEşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin
Hamileymişim
MerhabalaarBenim tüp bebek olduğu için yumurtlama vs. Bilmiyorum ama tutunmanın 3-4 günlerinde sağ üst bacağıma kramp şeklinde giriyordu :)
Göğüs ağrınız nasıl acaba benim sadece uçları elleyince acıyorMerhabalaaryerleşme ağrısı kaç gün sürmüştü sizde bende de alt karında hafif bir sızı, belde ağrı, göğüslerde hassasiyet var yarın kan vericem. Ama bu yerleşme ağrısı ne kadar sürdü onu merak ediyorum
Uclarda da var koltuk altına doğru da var ağrımGöğüs ağrınız nasıl acaba benim sadece uçları elleyince acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?