İlk hamilelik belirtileri nasıl oluyor?

Canım adet sonrası ve öncesi hamile kalabiliyorsun %3 ihtimali varmış ama oluyor denendi onaylandı evde testin varsa yap istersen şimdi adetin hala gelmezse 2 gün sonra tekrar yaparsın bende mide yanması göğüslerde sızlama arada kasığıma batma oluyor bir de

Çift cizgi hemen cikti cinsiyet tahmini alabilir miyimmmm
Ahha hadi hayırlı olsun bana da dua et bende çok istiyorum regli olmazsam çarşamba günü bende test yapacağım bat yarın inşallah bende de bebiş vardır
Tahminim kız

Ahha hadi hayırlı olsun bana da dua et bende çok istiyorum regli olmazsam çarşamba günü bende test yapacağım bat yarın inşallah bende de bebiş vardır
Tahminim kız
Ayy inşAllah vardirrr gonlunce olsunnn ben pek sevinemedim şaşkınım korkuyorum cok erken diye nasil olucak nasil yapicam diye

Ayy inşAllah vardirrr gonlunce olsunnn ben pek sevinemedim şaşkınım korkuyorum cok erken diye nasil olucak nasil yapicam diye
Artık olmuş güzelim korkunun faydası yok bebişin şimdi gelmek istemiş bak ne güzle Allah artmadan nasip etmiş size tadını çıkarın ilk şoku atlat sonra her şeyi planlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…