• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hamilelik belirtileri nasıl oluyor?

Eşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin
Canım adet sonrası ve öncesi hamile kalabiliyorsun %3 ihtimali varmış ama oluyor denendi onaylandı evde testin varsa yap istersen şimdi adetin hala gelmezse 2 gün sonra tekrar yaparsın😂😂 bende mide yanması göğüslerde sızlama arada kasığıma batma oluyor bir de

Ayy inşAllah vardirrr gonlunce olsunnn ben pek sevinemedim şaşkınım 😅 korkuyorum cok erken diye nasil olucak nasil yapicam diye
Artık olmuş güzelim korkunun faydası yok 🤭 bebişin şimdi gelmek istemiş bak ne güzle Allah artmadan nasip etmiş size tadını çıkarın 🥰 ilk şoku atlat sonra her şeyi planlarsın 😇

Regl belirtileri ile neredeyse birebir.
Bel kasık göğüs ağrısı. Artı olarak benim bacağıma vuran tuhaf bir sızı vardı. Bir kaç kişide daha olmuş sanırım gebelik başında
Birde sık idrara çıkma sanırım benim yaşadıklarım.
Bacak ağrınız tam olarak nerelerdeydi tek bir bölge miydi yumurtlamadan kaç gün sonra başladı çok şey sordum biliyorum şu bacak ağrısı konusunda net bilgiler göremedim 🙈

Eşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin

Hamileymişim 🤗
Hangi günlerde tutmuş yani adete yakın zamanda mı acaba diye merak ettim.

Hamileymişim 🤗
Merhaba göğüs hassasiyeti yazmışsınız sadece uçları mı acıyordu yoksa tamamen göğsünüz mü

Benim tüp bebek olduğu için yumurtlama vs. Bilmiyorum ama tutunmanın 3-4 günlerinde sağ üst bacağıma kramp şeklinde giriyordu :)
Merhabalaar 🌸 yerleşme ağrısı kaç gün sürmüştü sizde bende de alt karında hafif bir sızı, belde ağrı, göğüslerde hassasiyet var yarın kan vericem. Ama bu yerleşme ağrısı ne kadar sürdü onu merak ediyorum

Merhabalaar 🌸 yerleşme ağrısı kaç gün sürmüştü sizde bende de alt karında hafif bir sızı, belde ağrı, göğüslerde hassasiyet var yarın kan vericem. Ama bu yerleşme ağrısı ne kadar sürdü onu merak ediyorum
Göğüs ağrınız nasıl acaba benim sadece uçları elleyince acıyor

Back
X