- 9 Şubat 2025
- 20
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi sanat sever biri
-
İdrar yolu enfeksiyonum vardi su ara azaldi gibi onun etkisi olabilir mi agrı gecikme vs biraz da mide bulatim var acaba psikolojik mi anlamadimRegl belirtileri ile neredeyse birebir.
Bel kasık göğüs ağrısı. Artı olarak benim bacağıma vuran tuhaf bir sızı vardı. Bir kaç kişide daha olmuş sanırım gebelik başında
Birde sık idrara çıkma sanırım benim yaşadıklarım.
Eşim iştehBöyle bir korunma yöntemi olamaz siz korunmuyormuşsunuz kine zaman yumurtlayacağınız belli olmaz. Allah’a emanet devam etmişsiniz ve evet hamile olabilirsiniz bir test yapın
Eşiniz sizden gizli bebek istiyormuş galibaEşim iştehcok dedim ama dinlemedi
Eşiniz sizden gizli bebek istiyormuş galiba
3 gün gecikmişsiniz eğer hamilelik varsa çıkar yarın ilk idrarla yapabilirsinizKendinden çok emin boyle gebelik olmaz diye benim de icime bi kac gundur kurt dustu hadi hamileysem diye testi ne zaman yapayim bu hafta ici yapsam net sonuc belli olur mu ki
Böyle olmazsa nasıl olurmuş?Kendinden çok emin boyle gebelik olmaz diye benim de icime bi kac gundur kurt dustu hadi hamileysem diye testi ne zaman yapayim bu hafta ici yapsam net sonuc belli olur mu ki
Yarın haftasonu pazartesi eczaneye gidip yapayim inşAllah3 gün gecikmişsiniz eğer hamilelik varsa çıkar yarın ilk idrarla yapabilirsiniz
Olduysa yaktı beniiBöyle olmazsa nasıl olurmuş?tam olarak böyle oluyor
HaydaaOlduysa yaktı benii2 3 yil dusunmuyodum 3. Aydan hamile kalmıs olucamm
Haydaaneyse olduysa da Allah aratmadı dersin kuzum bu sitede yıllarca bebek isteyipteminsnalae olmuyor he olmadıysada böyle bir korunma yöntemi olmadığını söyle eşine başka bir çözüm üretin
Sonucunu paylaş çok merak ettimSagolun tesekkur ediyorum
Olur yazarımSonucunu paylaş çok merak ettim
Ahahah sende istiyor gibisinOlur yazarımbi yandan korku var insAllah yoktur diye bi yandan da ay acaba hamile miyim heyecani var haber ederim insAllah
Ahahah sende istiyor gibisin
İstemem yan cebime koy misaliİstemiyodum da bi anda noldu ben de anlamadım git gelliyim zorluklarini dusununce korkup ay olmasın ya diye dusunuyorum
İstemem yan cebime koy misalihayırlısı olsun o zaman ama var gibide duruyor
Benimde birkac kez koku hassasiyetim olmustu . Gögüs ucunda hassasiyet bide dayanılması cok zor sol kasık agrısı yasadımEşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?