İlk hamilelik belirtileri nasıl oluyor?

sanat sever biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
20
4
1
23
Eşimle sadece yumurtlama günleri korunuyoruz adet oncesi ve sonrası korunma olmuyo bu sekilde bi yontem varmış bebek dusunmuyoduk ama nedense son 1 haftadir kasıklarımda agrı var gogus hassasiyeti adetim 3 gun gecikti ama normalde de oynama nedense bi his düştü icime ya da kendimi mi oyle sartladım acaba bilmiyorum testi de erken yapmak istemedim belki belli olmaz diye hamilelik belirtileri nasıl oluyo kac gun beklemeliyim test yapmak icin

Hamileymişim

Son düzenleme:
Regl belirtileri ile neredeyse birebir.
Bel kasık göğüs ağrısı. Artı olarak benim bacağıma vuran tuhaf bir sızı vardı. Bir kaç kişide daha olmuş sanırım gebelik başında
Birde sık idrara çıkma sanırım benim yaşadıklarım.

Böyle bir korunma yöntemi olamaz siz korunmuyormuşsunuz ki ne zaman yumurtlayacağınız belli olmaz. Allah’a emanet devam etmişsiniz ve evet hamile olabilirsiniz bir test yapın

İdrar yolu enfeksiyonum vardi su ara azaldi gibi onun etkisi olabilir mi agrı gecikme vs biraz da mide bulatim var acaba psikolojik mi anlamadim

Kendinden çok emin boyle gebelik olmaz diye benim de icime bi kac gundur kurt dustu hadi hamileysem diye testi ne zaman yapayim bu hafta ici yapsam net sonuc belli olur mu ki
3 gün gecikmişsiniz eğer hamilelik varsa çıkar yarın ilk idrarla yapabilirsiniz

Olduysa yaktı benii 2 3 yil dusunmuyodum 3. Aydan hamile kalmıs olucamm
Haydaa neyse olduysa da Allah aratmadı dersin kuzum bu sitede yıllarca bebek isteyipteminsnalae olmuyor he olmadıysada böyle bir korunma yöntemi olmadığını söyle eşine başka bir çözüm üretin

Benimde birkac kez koku hassasiyetim olmustu . Gögüs ucunda hassasiyet bide dayanılması cok zor sol kasık agrısı yasadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…