ilk hamileliğimde kasık ağrısı, 2.hamileliğimde göğüslerin aşırı şişmesi...

sbilyana

Zeynep'ime kardeş geliyor...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.190
177
42
her hamilelik farklıdır biliyorum ama benim ilk hamileliğimin ilk haftalarında en çok regli gibi kasık ağrılaırm olmuştu.
şimdi ikinci hamileliğimde kasık ağrım neredeyse hiç yok ama göğüslerim feci.. şiş gibi, dokunamıyorum yatamıyorum falan..
cinsiyetle alakalı mı acaba yoksa hiç alakası yokmu dersiniz?

benim goguslerimdede aynen senin bahsettigin seyler oldu cok sizliyordu okadarki oturup resmen agliyordum doktora sordum sutun cok olucak dedi belki seninde ondan olabilir .

Benimde ilk gebeligimde hafif sisti ole cok agrim olmadi 4 ay emdirdim sutum yoktu simdi ikinciyr hamileyim bundada yok dencek kadar az sisti sutun az cok olmasi ile alakali olabilir

allah allah inşallah maşallah yaa :) kızımda sütüm vardı çok şükür ama emmemişti çok üzülüyorum inşallah allah nasip ederse bu emer..

Bendede tam tersi canim ilg grbeligimde goguslerim sismisti bu ikincidede kasiklarim agriyor ilk bebegim kiz bu arada varmi cinsiyetle alakasi bilmiyorum :)

Bendede tam tersi canim ilg grbeligimde goguslerim sismisti bu ikincidede kasiklarim agriyor ilk bebegim kiz bu arada varmi cinsiyetle alakasi bilmiyorum :)
benimde ilk hamileliğimde kasık ağrılarım vardı ve bebeğim kız :)
ozaman hiç cinsiyetle alakası yok yaa... ama neden acaba

Herkesin belirtileri farkli oluyo kimsenin cinsiyeti uyusmuyo meraktan gidecez yakinda :) cuma gunu kontrolum var belki ogrenirim cinsiyetini bakalim :)

Bence iki gebelikte kız olsun erkek olsun farkli oluyor aynida olabiliyor benim düşüncem kimisi gogus siserse kız der benim oglumdada şimdiki gebeligimdede gogsumde şişme oldu ikinci kız bebise gebeyim kasiklarimda agrida oldu

aaa super allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ne hissedeceğimi bilmiyorum ki ben yaa :) kızım var bi kızım daha olsun iler de birbirlerine çok iyi arkadaş olurlar diye düşünüyorum. bi taraftan da bi de oğlum olsun onu da tadalım diyorum. allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin öncelikle kız erkek çok önemli değil insan merak ediyor işte. bu devirde kız da erkek de yetiştirmek çok zor allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, layıkı ile yetiştirmeyi nasip etsin...

Amin canim cok sagol darisi basina.. aynen oyle allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ama ben bir daha dogurmamak adina oglum olacagi icin sevincliyim malum esler hep erkek cocuk düşkünü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…