- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
- Konu Sahibi acemihayat28
-
Et dürümü lavasiyla yediysen sıkıntı. 620 kalori, yağ ve karbonhidrat ağırlıklı. Akşam da karbonhidrat ağırlıklı olmus. Dolma yerine bir mercimek çorbası ya da bir sebze yemeği yanında yoğurt ya da ayran daha iyi olurdu.Geçen hafta :106.1
Bugün :105.0( aç haliyle )
Fark:. 1.1gr
Yemek yedim 200 Gr eksik sayıyorum
Kızlar öyle olmali diye düşünüyorum
Bugün menü
Öğlen 13:00
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
Evet CNm ama bayıldım kardeşim zorladı eve gelince halsizdim evde olanla yedimTartiya da iç camasirlarim ile sabah wcye çıktıktan sonra aç karna çıkıyorum.
AA ne güzel nerdesin şimdi ikamet olarakBu arada benim memleket de Kocaeli.
Oruçlu olduğunu gün iftardan önce tartil. Bugün akşam yemeğinden önce tartilsaydin. 200 gramdan fazla farkediyor. Yarın öğlene yakın tartil da bildirim yap.Evet CNm ama bayıldım kardeşim zorladı eve gelince halsizdim evde olanla yedim
Yarın orucluyum o yüzden -200 saydım
Yarın oruçlu olucam canım gece sahurdn sonrada tok olucam diye tartildim
Sağol canım mesajın için
01AA ne güzel nerdesin şimdi ikamet olarak
Fotodaki bardağı alsam kafi :)Değiştiririm gene kız ne olcak hemşerim
Yollarim istersen kız aşkolsun senden kıymetli mıFotodaki bardağı alsam kafi :)
Nerdesin özelden adres at yolliim haftaya :))Yollarim istersen kız aşkolsun senden kıymetli mı
Haşlanmış yumurtaTeşekkür ederim çok incesin. Sahurda ne yiyeceksin? Ben hazır dilimli 2 dilim kepek ekmekle ve 1 kibrit kutusu kaşar peynirle yağsız tost, 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 bardak süt.
Maalesef şu anlık yapamıyorum haftada 3 gün evimdeyim:/ ama ayarlicam en kısa Zamanda su bol iciyorum onda sknti yokBol su içmeye başla şimdiden. Az su baş ağrısı yapıyormuş. Ramazan öncesi 3 litreye cikarmistim suyu. Spor yapabiliyor musun?
Biz grupça hemen hemen leslie yapıyoruz. 1 mille baslayabilirsin.Maalesef şu anlık yapamıyorum haftada 3 gün evimdeyim:/ ama ayarlicam en kısa Zamanda su bol iciyorum onda sknti yok
Bende öyle planlıyorum canım bakalımBiz grupça hemen hemen leslie yapıyoruz. 1 mille baslayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?