• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk günlük son diyet !!!

Geçen hafta :106.1
Bugün :105.0( aç haliyle )
Fark:. 1.1gr
Yemek yedim 200 Gr eksik sayıyorum
Kızlar öyle olmali diye düşünüyorum
Bugün menü
Öğlen 13:00
1et durum ayran
Akşam
Yarım biber dolması
1dilim tambugday ekmeği
Salata
Ayran
Et dürümü lavasiyla yediysen sıkıntı. 620 kalori, yağ ve karbonhidrat ağırlıklı. Akşam da karbonhidrat ağırlıklı olmus. Dolma yerine bir mercimek çorbası ya da bir sebze yemeği yanında yoğurt ya da ayran daha iyi olurdu.

Tartiya da iç camasirlarim ile sabah wcye çıktıktan sonra aç karna çıkıyorum.
Evet CNm ama bayıldım kardeşim zorladı eve gelince halsizdim evde olanla yedim
Yarın orucluyum o yüzden -200 saydım
Yarın oruçlu olucam canım gece sahurdn sonrada tok olucam diye tartildim
Sağol canım mesajın için

Evet CNm ama bayıldım kardeşim zorladı eve gelince halsizdim evde olanla yedim
Yarın orucluyum o yüzden -200 saydım
Yarın oruçlu olucam canım gece sahurdn sonrada tok olucam diye tartildim
Sağol canım mesajın için
Oruçlu olduğunu gün iftardan önce tartil. Bugün akşam yemeğinden önce tartilsaydin. 200 gramdan fazla farkediyor. Yarın öğlene yakın tartil da bildirim yap.

_20170601_230300.JPG

Gecenin son öğünü misafirlikteuyiz çerez yerine meyve ve sekersiz çay

Teşekkür ederim çok incesin. Sahurda ne yiyeceksin? Ben hazır dilimli 2 dilim kepek ekmekle ve 1 kibrit kutusu kaşar peynirle yağsız tost, 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 bardak süt.

Teşekkür ederim çok incesin. Sahurda ne yiyeceksin? Ben hazır dilimli 2 dilim kepek ekmekle ve 1 kibrit kutusu kaşar peynirle yağsız tost, 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 bardak süt.
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
Çarliston biber

2dilim tam buğday ekmeği
Ayran yada sekersiz çay

Bol su içmeye başla şimdiden. Az su baş ağrısı yapıyormuş. Ramazan öncesi 3 litreye cikarmistim suyu. Spor yapabiliyor musun?

Evet günlük bugün birazcık kaçırdım ama şunu anladık eşimle sağlıklı beslenme ne kadar rahatmis bi daha asla
Çarşamba akşama kadar yokum buralarda ama sağlıklı beslenmeye devam

Back