• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk günlük son diyet !!!

_20170525_200500.JPG
yarın mı kahvaltimiz :)
Ben çok severim bunu sütle yemeyi

Son olarak Yeşilçay içtim ve 2 tane malta eriği yedim bu sahura da kahvaltı sadece ekstra hamur işi yok

_20170527_022941.JPG
_20170527_022847.JPG

İlk sahurumuz oldu bitti eşim öğleden sonra iftara kadar calisicak küçük boy haslamalik patateste ekledim herkese hayırlı sahurlar

Evet oruç bozuldu ama ödem gider diye düşünüyorum Yeşilçayiçtim nesfit yedim
İnşallah çok yağmurlu olmazsa iftardan sonra yürüyüş yapıcam

Allah kabul etsin tuttuğumuz oruçları bende oruçlu değildim
Biraz kaçamak oldu ama sadece bugünlük
1kase mercimek çorbası
1tabak taze bezelye yemeği
1kase cacık
2dilim tambugday ekmeği
3dlim baklava :duduk:
Ama başka kaçamak yok asla
Şimdide Yeşilçay içiyorum:)

Evet öğlen nesfit yedim ağrım olduğu için
Şimdide birden çok acıktım
1Domates
3 salatalık dogradum
2dlm kepek ekmeği ile yiyorum
:)

Şimdide Yeşilçay zamanı
Bugün yediklerim ve yiceklerim
Öğlen 13:00
Nesfit
15:00
Türk kahvesi orta şekerli
17:20
1domates
3salatalk
2dlim kepek ekmeği
Şu anda 10 bardak su
Akşama iftarda menüm ve miktari
1kase mercimek çorbası
1yemek tabağı taze fasulye
1adet haşlanmış tavuk bacağı
Salata
1kase cacık
2dlim kepek ekmeği

Bugün dişçiye gittim gene antibiyotik verdi geldim
Tartildim karnım açtı :))
Başlangıç:106.1
Güncel 105 .3
Fark:0.8gr
Bilmiyorum ama çok iyi geldi bu bana ;)
Bi mutluluk verdi sabah sabah :)

Eki Görüntüle 2000789 Eki Görüntüle 2000790

İlk sahurumuz oldu bitti eşim öğleden sonra iftara kadar calisicak küçük boy haslamalik patateste ekledim herkese hayırlı sahurlar
Merhaba topiğinizi takip ediyorum. Bana kalırsa diyetiniz fazla katı... Uzun vadede sürdürülebilir değil. Resimdeki menüye peynir zeytin ceviz hatta bir iki dilim ekmek eklenmeli bence... Proteini çok azaltırsanız kas kaybedersiniz bu da çok tehlikeli...

Merhaba topiğinizi takip ediyorum. Bana kalırsa diyetiniz fazla katı... Uzun vadede sürdürülebilir değil. Resimdeki menüye peynir zeytin ceviz hatta bir iki dilim ekmek eklenmeli bence... Proteini çok azaltırsanız kas kaybedersiniz bu da çok tehlikeli...

Teşekkür ederim canım takibin için
Aslında katı değil biz oldukça doyuyoruz haşlanmış yumurtada var protein ordan destekledim o gün her menumde 2 dilim ekmek var bı tek dün yemedim canım o da menüm de et ve çorba vardı o yüzden bide ikindide yemiştir 2 dilim o sebepten

İlk sahurda evet patates ekmek yerine geçiyor o yüzden yarım dilim yaptm CNm fikirlerine acigim :)

11;buçukta nesfit yedim ilaç içmek için
15:30da bisiler daha yedim
6adet Malta eriği
3adet salatalık
1dilim kepek ekmeği
Yoksa hepten acikicaktim
:) Saatlerini unutuyorum böyle yazmak iyi oluyor :)

Bugün gayet hafif geçti
Öğle :13:00
Nesfit

Ara öğün :KK16:30
1kase yogurt
1dilim tambugday ekmeği

İftar
1kase mercimek çorbası
Yarım yemek tabağı (5yk) taze fasulye
1 adet biber dolma
Ekmek yok :KK16:
Gün içinde Yeşilçay içmedim ama icicem birazdan ve sahur zamanı
Su:10 bardak
Spor yok:skandal:

Profilinde özel başlık bölümüne başlangıç ve güncel kilonu yazar mısın? Daha kolay takip edebiliriz. Hangi gün tartılıyorsun? Benim katıldığım grubun cumalari tartı günü. Bir de kalori sayacı indirdim telefonuma. Yediğim protein, karbonhidrat ve yağ oranlarını günlük kontrol ediyorum.

diyetiniz katı diyenlere şaşırdım. bence fazla bile. ekmek çok. spor yok denecek kadar az.

Merhaba canım mesajın için teşekkür ederim
Ekmek çok değil canım diyetisyenlerde günde 6 ekmek veriyor ben ekmek yerine geçen şeylerde yemiyorum zaten
Bı de su acidan düşünüyorum zayiflayinca ekmek vs yemicekmiyim yicem :) bunyeyi alistiriyorum
Duzenli ve miktarli besleniyorz canım
Spor benimde malesf üzüntüm ama elimde olamayan sebepler yüzünden onuda. Düzenli hale getirmeye çalışıyorum
Önerin varsa yazabilirsin
Profilinde özel başlık bölümüne başlangıç ve güncel kilonu yazar mısın? Daha kolay takip edebiliriz. Hangi gün tartılıyorsun? Benim katıldığım grubun cumalari tartı günü. Bir de kalori sayacı indirdim telefonuma. Yediğim protein, karbonhidrat ve yağ oranlarını günlük kontrol ediyorum.

Tabi yazarım canım sağol Ilgın mesajın için
Benm olduğum gruptada cuma günü ve grup içi pazartesi başlangic:106.1 güncel :105.2 evet onu duydum
Kalori hesabı yapmıyorum canım yemeklerini 1yk yağ ile salatami 1tatli kaşığı yağla yagliyorm

Merhaba arkadaşlar
Dün akşam bekar evindeydim kardsmde
Yarım tabak makarna yeidm sadece
2lt yakın su içtim
Bugün saat 1 de et durum yedim
Bayıldım kardesjmde hemen aldı yiceksjn dedi
Akşama salatalık tarzı bisi yicem
Yarına orucluyum zaten :)
Bakalm yarın tartıda ne cikicam

Geçen hafta :106.1
Bugün :105.0( aç haliyle )
Fark:. 1.1gr