- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
Ben çok severim bunu sütle yemeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba topiğinizi takip ediyorum. Bana kalırsa diyetiniz fazla katı... Uzun vadede sürdürülebilir değil. Resimdeki menüye peynir zeytin ceviz hatta bir iki dilim ekmek eklenmeli bence... Proteini çok azaltırsanız kas kaybedersiniz bu da çok tehlikeli...Eki Görüntüle 2000789 Eki Görüntüle 2000790
İlk sahurumuz oldu bitti eşim öğleden sonra iftara kadar calisicak küçük boy haslamalik patateste ekledim herkese hayırlı sahurlar
Merhaba topiğinizi takip ediyorum. Bana kalırsa diyetiniz fazla katı... Uzun vadede sürdürülebilir değil. Resimdeki menüye peynir zeytin ceviz hatta bir iki dilim ekmek eklenmeli bence... Proteini çok azaltırsanız kas kaybedersiniz bu da çok tehlikeli...
diyetiniz katı diyenlere şaşırdım. bence fazla bile. ekmek çok. spor yok denecek kadar az.
Profilinde özel başlık bölümüne başlangıç ve güncel kilonu yazar mısın? Daha kolay takip edebiliriz. Hangi gün tartılıyorsun? Benim katıldığım grubun cumalari tartı günü. Bir de kalori sayacı indirdim telefonuma. Yediğim protein, karbonhidrat ve yağ oranlarını günlük kontrol ediyorum.