ilk günlük son diyet !!!

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
merhaba kendımı motıve etmek adına acıyorum ayrıca dıyet grubunada gırdım son dıyet olsun ıstıyorum emınım destek olanlar cıkacaktır bana bu sıteyı cok sevıyorum
en son <109<dum sonrası tartı pili bitince attım
ramazanda yaklasıyor hem saglıklı olmak adına hemde ramazanda zorlanmamak adına yenı bir başlangıc yapmak ıstıyorum
27 yasındayım 165 boyundayım <5senedır evliyim artık saglıklı beslenmek ve ırademe sahıp cıkmak istiyorum
sizlerinde deneyımı tecrubesı vardır elbet
son bı yepyenı baslangıc ıstıyorum

Evetttt yarın eşimle birlikte başlıyoruz inşallah Ramazan'da da iftardan sonra. Yürüyüş diye planlıyoruz aksilik çıkmadıkça
Artık kilolu olmaktan sıkıldık ikimizde

Günaydın bir bardak ılık su içtik
Kahvaltimiz
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
5 zeytin
1haslanmis yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 şekerli çay

:) İnşallah tartıda alır kg muzu öğreniriz :)))

Ev işi bitti ve kendime hemen öğle yemeği hazırladım
14:10
Domates salatası
1diljm tambugday ekmeği
Su içmeyi ihmal etmiyorum tabii ki :)

Bı de orta şekerli Türk kahvesi içtim
Çarşamba ya kadar yazamicam çarşamba hepsini yazarım :)

Günaydın yeni uyandım yumurta hasliyorum
Domates salatalık peynir ve zeytin ile kahvaltı hazirlicam çay icmicem sadece tek basina gitmiyor çünkü :)

Hadi bakalım canım takipteyim zaten ayni gruptayız..inşallah son diyet olur benimde seninde.me zamandır bu psikolojideyim bende

İnstagram var mı orda 40 kilo nasıl gider var..Facebook'ta da var gerçi..kadın 102 den 40 kilo vermiş çok motive ediyor insanı

Instagram'da bakıyorum zayiflayanlara falan gerçekten motive edici ya 40 kilo nasıl giderede bakmistim gerçekten ne güzel yapanlar var umarım bizde başarririz

Evet akşam için menüm yok ama sadece 10 ceviz yedim baskada bisi yemiyorum
Yarın sebze ile açığı kapaticam

Ya bende baslamak istiyorum alerji icin aldigim ilaclar baya kilo aldirdi bana 15 kilo almis gibiyim psikolojim iyice bozulcak diye tartiya bile cikmaya korkuyorum ..
Bende bugünlerde baslamayi düsünüyorum insALLAH
Hep su gün baslicam diye diye aylar gecmis of
Sanada kolay gelsin canim :)

Sağol canım o psikolojyi iyi bilirim
Bende hiç tartılmiyorum
Ama bı anda başlama kararı aldım hemde eşimle beraber yapiyoruz o da benle eş kilo konusunda bakalım inşallah basaricaz
Bı kaç gündür ufak kacamaklar dışında iyi gidiyor

Tartı alicam inşallah yarın çarşıdan yeniden kaçıncı tartı bu bı bilsen :/ ama bu son olcak inşallah

Tartilmakda zaten bazen yaniltiyor insani inceliyorsun ama tartida görmüyorsun ..
Esininde seninle birlikte diyete girmesi konusunda cok sanslisin , tek basina diyete giren biri oldugunda
zor oluyor bendede oldugu gibi ..
Onlar olur zamanla alisinca onada gerek duymuyacaksindir :) bol sans

Sağol canım sanada bol şans ama Instagram'da flan bakınca zayiflayanlara ve çevremde ibret resmen ya nasıl başarmış diyosun özeniyor insan keşke bende diyosun ama zor işte bu süreç rabbim yardımcımız olsun

Evet bugün ancak evime girebildim tartimi 30tlye aldım sonunda :) çok pahalı ya
kahvaltı atistirma şeklinde geçti
Şekersiz Türk kahvesi içtim
20 dk yürüyüş yaptım :)
Akşama yemeğe davetliyim eşimin amcasına :)
Gayet sağlıklı gecicek bugün
Akşama da yeşil cay içerim gene
Yarın tartilicam ilk kilomu yazicam 3-4 aydan sonra ilk tartilcam:)
Antibiyotik yüzünden gecikti adet ama bakicaz gorcz :)

Artık menumu yazabilirim
Sabah 13:15
2 çatal beyaz peynir
2 çatal kasar peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay

16:00
Şekersiz Türk kahvesi

17:30
1 tabak taze bezelye
1dilim pide(Ramazan pidesi)
3kasik yoğurt
Az bisi salata

Su :1.5lt

Spor:25 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…