Ilk gün kullanacagınız nevresım takımı?

ben bütün nevresimlerimi koyu mor,mürdüm renklerinde aldım.yatak örtümüde.yatak odasında mor rengini çok seviyorum çünkü.o günede en güzel mor nevresimi sericem valla.

Bende yatak odamı mor alacağım için, sarevden mürdüm rengi bir pamuk saten nevresim takımı almıştım onu sermeyi istiyorum :)
İnşallahh anneler karışıpta illaki beyaz bir nevresim sereceksin demez :18:

Bende yatak odamı mor alacağım için, sarevden mürdüm rengi bir pamuk saten nevresim takımı almıştım onu sermeyi istiyorum :)
İnşallahh anneler karışıpta illaki beyaz bir nevresim sereceksin demez :18:

Sende ben mor istiyorum de canım.Herşeyi kurallarına uydurma olayı beni sinir ediyor.benim gelin yatağım beyaz olsa ne olur mor olsa ne olur

Ben turkuaz beyaz karışımı bir takım sermeyi düşünüyorum.Eltiminki beyaz pembe çok hoş oldu gerçekten.

benim de aynısından vaaaar, krem rengi. o seriliydi evimizde...ama sizin yaşadığınız sıkıntıları biz de yaşadık ve ben de hemen değiştirdim bir daha da sedim mi geçen 2 yıl içinde hatırlamıyorum :44::44::44:

Bende kırmızılı siyahlı ipek saten bir takım aldım kızlar. Fakat bu diğerleri gibi kaymaz diye düşünüyorum. Çünkü dışı yani görünen kısmı ve 2 yastığı saten ,iç kısmı,diğer 2 yastığı ve çarşafı pamuk satenden yapılmış. Pamuk saten yastıklarının kenarına ipek satenden geçmişler.Kullanışlı olur inş. :)

Saten kisin usutur yazin yakar ve cookk kayarsin o da altinda kayar ama ilk gun beyaz guzel oluyor ici aciliyor insanin:)) beeemmmbeyaz gelinlige beeemmmbeyaz carsaflar))

arkadaşlar ben kervan çeyizden fransız dantelli nevresim takımı aldım büyük ihtimalle onu sereceğim güzel tarafı ne biliyor musunuz çarşafı ve nevresimin iç yüzü tamamen pamuk sadece nevresimin üstü ve iki sırt yastığı saten. böylece ne kayma derdi ve nede yakma yaz kış kullan. tavsiye ederim çokta şık duruyor.

çeyizdeki bütün tekstilleri paketlerinden çıkarıp yıkama ve ütüleme işlemleri balayından sonra olacağı için, kayınvalidemin yıkayıp ütüleyip bana getirdikleri nişan bohçasına koyduğu kırmızı güllü pamuk saten takımı kullanacağım sanırım. ama sizler gibi yıkayıp ütüleme şansım olursa öncesinde, bilemem

Bende nevresimi pike takımı ve yatak örtüsü içinde bulunan gelin seti aldım ilk gün bunu kullanıcam nasipse

Nekadara ve kaça aldığını ögrenebilirmiyim. Birde modelin resmi varsa yüklersen sevinirim

daha mı uygun oluo..aaa bak ii dedın bunu bi araştırayım ben de..

Bence diktirmek daha pahalı oluyor herşeyi zevkine göre yapınca fatura kabarıyor ama kesinlikle değiyor. Ben pamuk satenli pike takımı yaptırdım çarşafı açık gri 450-500 yakın maliyeti. Kaymıyor pamuk satenler. Ama Karaca Home'de de vardı çok beğendim her rengi vardı flyatı da benimkine göre uygundu 200tl. Ama pişman değllim ben herkes çok beğeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…