- Konu Sahibi melody_3317
ben bütün nevresimlerimi koyu mor,mürdüm renklerinde aldım.yatak örtümüde.yatak odasında mor rengini çok seviyorum çünkü.o günede en güzel mor nevresimi sericem valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yatak odamı mor alacağım için, sarevden mürdüm rengi bir pamuk saten nevresim takımı almıştım onu sermeyi istiyorum :)
İnşallahh anneler karışıpta illaki beyaz bir nevresim sereceksin demez :18:
Bende yatak odamı mor alacağım için, sarevden mürdüm rengi bir pamuk saten nevresim takımı almıştım onu sermeyi istiyorum :)
İnşallahh anneler karışıpta illaki beyaz bir nevresim sereceksin demez :18:
kizlar benimde saten bi newresim takimim var.hatta dizide bihter we adnanin siyah ustu payetli newresim takimi.guzel oluo saten ama cok fazla kayiyo haberiniz olsun.yazin cok yakiyo insani,kisinda ustunde durmuyo.cektigin tarafa oldugu gibi dusuyo:) gece gece esimde bende deli olduk.sabahina degistirdim hemen:) ama guzel.
Eki Görüntüle 417841
bende bunu sericem kısmetse kızlar
Kızlar böyle bir başlık var mıydı bılmıyorum ama merak ettım ilk gün ya da çeyizde hangi newresim takımını kullanacaksınız..paylaşalım...ben beyaz saten düşünüyorum ama henuz almadım...
Hadi bakalım....
arkadaşlar ben kervan çeyizden fransız dantelli nevresim takımı aldım büyük ihtimalle onu sereceğim güzel tarafı ne biliyor musunuz çarşafı ve nevresimin iç yüzü tamamen pamuk sadece nevresimin üstü ve iki sırt yastığı saten. böylece ne kayma derdi ve nede yakma yaz kış kullan. tavsiye ederim çokta şık duruyor.
daha mı uygun oluo..aaa bak ii dedın bunu bi araştırayım ben de..