Ilk gün kullanacagınız nevresım takımı?

benimde beyaz bol güpürlü bi takımdı.annem özenerek almıştı.ama bi dahada kullanmaya kıyamadım.11 yıldır dolap bekliyo
bi arkadaşta yazmış bende kullandığımdan sölemek istedim.bende saten nevresim takımlarına özendim aldım.çook açık sarıylı tül güpürleri vardı.ama üzerinde aymadan yatana madalya vermeleri lazımsürekli savaş halindesin yatakta.yazın fena yakıyo terletiyo kışın fena üşütüyo üzerinde durmuyo.benim eşimde bi daha serme bunu dedi ve serdirmiyo.o kadar para verdim ama ölece duruyo dolapta.anca bazı günlerde pikesini örtü niyetine kullanıyorum
yani tavsiyem iyi bi marka pamuklu saten.çok rahat oluyo yaz-kış rahat kullanabilirsiniz.

Benimkide bunun aynisi kizlar.goruntu super ama kullanis pek ii degil.

Anneciğim sağolsun harika bi pike takımı yaptırmıştı,görenlerin ağzı açık kalmıştı böyle

Krem ve lila ağırlıklıydı,organze tül ve pul işlemeydi. İçinin nevresim takımı saten kremdi.Çok beğenmiştim bende.
Kısmet olursa doğumumda da onu kullanmayı düşünüyorum hayırlısıyla...

İlk gün için saten en iyisi ama biraz kaygan olduğu için erkekler pek sevmiyorlar bilginize

yatak odanızda özellikle ilk gece için siyah tercih ediyosunuz kızlar.biraz canlı olun iç açıcı renkler seçin bölecede enerjiniz bol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…