Ilk gün kullanacagınız nevresım takımı?

melody_3317

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
115
0
46
İçel Mersin
Kızlar böyle bir başlık var mıydı bılmıyorum ama merak ettım ilk gün ya da çeyizde hangi newresim takımını kullanacaksınız..paylaşalım...ben beyaz saten düşünüyorum ama henuz almadım...
Hadi bakalım....

ay ben de öle istıyorumm işte bıraz dantellı falan olsun..21: beyaz ya da krem..güle güle kullan canım..satene karsıydım ama özel gunler için bıtane bulunsun ıstedim....

Canım öyle parlak satenlerden değil mat saten.Dantelde çok şık ve güzel gösteriyor.Tabi nasıl dantel kullanıcagınada bağlı.Sende güle güle kullan inş içine sinen birşey bulursun.

kizlar benimde saten bi newresim takimim var.hatta dizide bihter we adnanin siyah ustu payetli newresim takimi.guzel oluo saten ama cok fazla kayiyo haberiniz olsun.yazin cok yakiyo insani,kisinda ustunde durmuyo.cektigin tarafa oldugu gibi dusuyo:) gece gece esimde bende deli olduk.sabahina degistirdim hemen:) ama guzel.

kullanışlı deil dıolar. bu yuzden almamıstım ama çeyızde falan cok hoş olur dıe düşündüm......

ben fransız güpürlü boncuk işlemeli saten bir nevresim takımı alıp serdim.. kullanmak nasip olur inşallah, pek kayıyo çünkü

Pamuk Saten nevresim takimlari hem kaymaz. Kisin sicak yazin serin tutar:) piyasada satilan bol kaygan, isil isil olanlar muhtemelen polyester oldugu icin kullanimi rahatsiz olur

Ah o ilk geceeee :)
Bende kırık beyaz saten dantelli bir takım yaptırmıştım müthişti. sadece ilk gün seriliydi sonrasında kaldırdım kıyamadım kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…