• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gözağrım...

Ay pardon ben de çeyizime aldım ama hangisi nevresim hangisi yatak örtüsü ne ne için kullanılır bilmiyorum henüz. Ama öğrenecem yakında :9:

ya aslında nevresimle çekmekle ayıp ettim yani yatak örtüsü ile çekmem lazımdı ama öyle denk geldi işte :77::77:

bir de yatağım duvara yapışık olduğu için en sevdiğim yatak örtümü seremiyorum onun etekleri falan braz kabarık yatağa seremiyorum doğru düzgün bi ordan çekiştir bi burdan çekiştir derken sinir geliyo :95:

sana da şimdiden hayırlı olsun canım, tabi öğrenirsin merak etme :34: :71:

ya aslında nevresimle çekmekle ayıp ettim yani yatak örtüsü ile çekmem lazımdı ama öyle denk geldi işte :77::77:

bir de yatağım duvara yapışık olduğu için en sevdiğim yatak örtümü seremiyorum onun etekleri falan braz kabarık yatağa seremiyorum doğru düzgün bi ordan çekiştir bi burdan çekiştir derken sinir geliyo :95:

sana da şimdiden hayırlı olsun canım, tabi öğrenirsin merak etme :34: :71:

Teşekkür ederim

ceydacım evinde eşyalarında çok güzel canım:nazar:.inşaallah yeni evine geçince kendi evinide görürüz. evin huzur ve mutlulukla dolsun...........

ceydacım evinde eşyalarında çok güzel canım:nazar:.inşaallah yeni evine geçince kendi evinide görürüz. evin huzur ve mutlulukla dolsun...........

İkizcim sağol bitanem.. inşaAllah canım, Rabbim herkesin evini huzurla doldursun inş. :70:

herşey çok güzel canım benim. salon takımın çok hoş.
yeni evinde gemişmiş ki eşylar kendini daha çok gösteriri . ağız tadıyla oturu inşallah.
yeni eve bebiş isteriz emme:46:

herşey çok güzel canım benim. salon takımın çok hoş.
yeni evinde gemişmiş ki eşylar kendini daha çok gösteriri . ağız tadıyla oturu inşallah.
yeni eve bebiş isteriz emme:46:

Datlum benim sağolasın.. :70: Bebiş konusunda şimdilik çekimserim :61::1:

evin çok hoş canım allah mutluluğunuzu daim etsin ben oturma odandaki halına bayıldım kilim desenine bayılırım :nazar:

evin çok hoş canım allah mutluluğunuzu daim etsin ben oturma odandaki halına bayıldım kilim desenine bayılırım :nazar:

Sağolasın arkadaşım, çok teşekkür ederim:71: O halıyı kayınvalidem vermişti, ben de değiştirmedim. Benim annem de çok sever kilim deseni :1:

güle güle oturun hoş bir eviniz var,
yalnız tuvalet masasının aynasının üzerindeki örtüler gözüme takıldı,
kaldırırsanız daha hoş olur,
tabi bu benim fikrim

çok şirin bir ev olmuş

güle güle oturun hoş bir eviniz var,
yalnız tuvalet masasının aynasının üzerindeki örtüler gözüme takıldı,
kaldırırsanız daha hoş olur,
tabi bu benim fikrim

teşekkür ederim..

yatak odasındaki örtüler hakkındaki görüşüne katılıyorum canım ama anne emeği işte. kullanıyoruz arada :34::1::71:

öyle canım anne göz nuru, bende salonumda kullanıyorum dantelleri,
etrafımdakiler artık dantel örtü kullanılmıyor deselerde bende vazgeçemiyorum

Back
X