- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
Teşekkür ederim arkadaşım sağol..kız yatak örtüsü değil o nevresim
:78::78:
Ay pardon ben de çeyizime aldım ama hangisi nevresim hangisi yatak örtüsü ne ne için kullanılır bilmiyorum henüz. Ama öğrenecem yakında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim arkadaşım sağol..kız yatak örtüsü değil o nevresim
:78::78:
Ay pardon ben de çeyizime aldım ama hangisi nevresim hangisi yatak örtüsü ne ne için kullanılır bilmiyorum henüz. Ama öğrenecem yakında![]()
ya aslında nevresimle çekmekle ayıp ettim yani yatak örtüsü ile çekmem lazımdı ama öyle denk geldi işte
bir de yatağım duvara yapışık olduğu için en sevdiğim yatak örtümü seremiyorum onun etekleri falan braz kabarık yatağa seremiyorum doğru düzgün bi ordan çekiştir bi burdan çekiştir derken sinir geliyo :95:
sana da şimdiden hayırlı olsun canım, tabi öğrenirsin merak etme![]()
![]()
ceydacım evinde eşyalarında çok güzel canım.inşaallah yeni evine geçince kendi evinide görürüz. evin huzur ve mutlulukla dolsun...........
herşey çok güzel canım benim. salon takımın çok hoş.
yeni evinde gemişmiş ki eşylar kendini daha çok gösteriri . ağız tadıyla oturu inşallah.
yeni eve bebiş isteriz emme![]()
evin çok hoş canım allah mutluluğunuzu daim etsin ben oturma odandaki halına bayıldım kilim desenine bayılırım![]()
çok şirin bir ev olmuş
güle güle oturun hoş bir eviniz var,
yalnız tuvalet masasının aynasının üzerindeki örtüler gözüme takıldı,
kaldırırsanız daha hoş olur,
tabi bu benim fikrim
öyle canım anne göz nuru, bende salonumda kullanıyorum dantelleri,
etrafımdakiler artık dantel örtü kullanılmıyor deselerde bende vazgeçemiyorum
sıcak bir evin var.yeni evinde de huzurla otur.