İlk Gözağrım...

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Kızlar merhaba..

Kankilerim bilir, yeni ev aldım hayırlısı ile Mayıs' ta taşınacağım inşaAllah ama ben şimdi kirada oturduğum evimi de sizlere takdim etmek istedim. Ne de olsa bu evim benim gelinliğimdle girdiğim, eşimle huzur dolu, aşk dolu anları paylaştığım, ilk gözağrım :16::16: Kendi evime geçince onları da eklerim inş. :34:

Oturma odam

Banyom

Salonum

Mutfağım

Yatak Odam

Son düzenleme:
canım bu evin güzelmiş kankim mutfağın küçük biraz
yeni evininde resimlerini merakla bekliyorum :16::16::16::16:

canım bu evin güzelmiş kankim mutfağın küçük biraz
yeni evininde resimlerini merakla bekliyorum :16::16::16::16:

sağol canım.. yeni evim daha büyük kuzum ve tabii mutfağım buraya göre çok çok büyük :1: İnşaAllah bebeğim hele bi yapılsın bitsin de yenisini daha bi özenle eklerim :21: :38:

evin cok guzel ceydacim eminim yeni evinde bu kadar guzeldir.. ozelikle solon koltuklara bayildim...

bu arada ammada kokossun haa yatak odandaki ayananin onundekielr gozumden kacmadi cnm :16::16:

bitanem valla cok güzelmis avizelerine,salonuna bayildim ya cok güzel.
bian önce tasinirsinda yeni evinide görürüz insallaahhh:21:

o aynanin önundekiler benimde gözümden kacmadi.

Son düzenleme:
çok güzel sıcak bi evin varmış.yeni evinide bukadar çok seversin inşallah..
çok teşekkür ederim. İnşaAllah.. :71:
evin cok guzel ceydacim eminim yeni evinde bu kadar guzeldir.. ozelikle solon koltuklara bayildim...

bu arada ammada kokossun haa yatak odandaki ayananin onundekielr gozumden kacmadi cnm :16::16:

hazalımm sağol bebemm :70: kız ben süslüyüm beni biliyon :1::1: :12:

eviniz çok güzelmiş yeni evinizde hayırlı olsun.güle güle oturun.

kankim bayıldım evine tertemiz miss gibi temizlik hastası olduğunu bilim 10 günde bir perdeleri yıkamandan evinin temizliğinden hiç şüphem yoktu zaten:1:
canım benim Rabbim yuvandaki huzuru sağlığı mutluluğu daim etsin inşallah yeni evinin resimmlerinide burdan paylaşmayı nasip etsin:54::54::69::69::69:

kankim bayıldım evine tertemiz miss gibi temizlik hastası olduğunu bilim 10 günde bir perdeleri yıkamandan evinin temizliğinden hiç şüphem yoktu zaten:1:
canım benim Rabbim yuvandaki huzuru sağlığı mutluluğu daim etsin inşallah yeni evinin resimmlerinide burdan paylaşmayı nasip etsin:54::54::69::69::69:

:60: kız ne 10 günde bi yıkaması Allah seni ne etmeye :60::60:

Canım benim, güzel kankim :38: Allah kimsenin yuvasından huzuru, mutluluğu eksik etmesin inş.:16::16: :70::70::70::70::70:

Back
X