Anket Ilk goruste ask olur mu?

ilk goruste ask olur mu?

• Evet

OY: 66 66,7%
  • Hayir

OY: 27 27,3%
  • Kararsizim

OY: 6 6,1%

• Ankete Katılan
    99
Ben ilk goruste aska inanmiyorum ..belki hoslanabiliyorsun ama ask olmaz bence. O kisiyi tanimadan etmeden nasil asik olabiliyorsun ki :sm_confused:

olur tabii neden olmasın eşimi ilk gördüm aşık oldum bilgisine zekiliğine kültürüne ve gözlerine bayıldım kızardım,ellerimi nereye koyacağımı bilemedim kalbim yerinden fırlıycaktı onu tanıdıkça daha da aşık oldum 8 yıllık birliktelikten sonra nihayet mutlu sona ulaştık hergün aşkım dahada artıyo

bence ilk görüşte hissedilen şey aşk değil sadece yoğun duygulardır.bu duygular devam ederse arkasından aşk gelir.

bence ilk görüşte aşık olunur ama nekadar sürer bu aşk bilinmez yanı.:1rolleyes:

bende çok istiyorum ilk görüşte aşık olmayı yaşamadığım içindirmi bilmem bana ilk görüşte aşk yokmuş gibi geliyor ama inşallah yanılır ve ilk görüşte aşık olurum

Hayir olmaz,sadece etkilenme olur.Ileriki günler askin olusmasina zemin hazirlar.

olunur . Ben bilakis kendi yaşadıqım için o duyquyu evet olunur diyorum. ama ilk qörüşte aşk qeçici oluyor be :) mümkinse bir sene felan :)

ilk görüşte aşk olmaz diyorum ben etkilenme dir o bence zaman içerisinde aşka dönüşür..........

bencede olur çünkü ben olmuştum onu ilk gördüğüm andan itibaren unutamamıştım
sanki dünyanın en yakışıklı en etkileyicisi ve en gizemlikişisiydi ve şimdi

sözlümmm

ask demeyimde sempati duyuyorsun tanismak cok önemli insan huyunu suyunu bilmeden asik olabilirmi ?

kararsızım cunku suana kadar hıc ılk goruste bı ask yasamadım bu yuzden de ılk goruste asık olanlara haksızlık etmeyı ıstemem belkı de vardırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…