• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ilk goruste ask olur mu?

ilk goruste ask olur mu?

• Evet

OY: 66 66,7%
  • Hayir

OY: 27 27,3%
  • Kararsizim

OY: 6 6,1%

• Ankete Katılan
    99
ilk dış görünüşten etkilenme olabilir, fakat o kişinin aynı zamanda odun çıkabilme olasılığı da %50'dir. bu sebeple insan ultra etkilense de hep bi geri durur, temkinlidir, aşk zaten nedir ki.... ben hissediyorum arkadaş, aşk tanımını da bilmiyorum..
illa ki bir tanımla bu duygular kalıplaştırılacaksa da yanındayken rahat olabildiğim, beni anlayan, zevklerimin uyuştuğu, karşılıklı paylaşımların hiç bitmeyeceği, beni geliştirebilen ve etkileyen, hissedebildiğim kişidir..

yoksa kemik, yağ ve kas dokularını kaplayan deri ve serpiştirilmiş kıllara bi insan hemen bağlanamaz değil mi? ilk görüşte aşktan anladığım o, bi bakışta ooooohh organların nekadar da dikkat çekici mi? oohhhhh beni ne kadar da iyi tanıyabilmiş, duygularıma hemen tercüman oldu mu?... vb.. değil mi? tanımak gerek, paylaşmak, yaşamak gerek, birlikte gezmek, tozmak, yanyanayken hem aklen hem bedenen bütün olabilmek gerek, anlayabilmek ve anlaşılabilmek gerek...
yanındayken mutlu olabilmek, gülebilmek gerek...

kesinlikle ilk görüşte aşk olmaz diyenlerdendim bir zamanlar.takii 2005 yılında eşimle karşılaşana kadar onu ilk gördüğüm an hiç aklımdan çıkmaz hala.göz göze gelmiştik bir hafta bakıştık sonra tanıştık..bakışları yürüyüşü hareketleri onu ilk gördüğüm anda işte bu dedim kendi kendime tanıştığımız günde ondan evlenme teklifi aldım..çok enteresan ama gerçekten böyle oldu inanmayanları anlıyorum bende öyle düşünüyordum ama yaşamadan anlaşılacak bir şey değil sanırım...

Aşk denilen şey karşındakine duyulan birşey değil bana göre karşındakinin sana hissettirdikleri olabilir olsa olsa..:51: yani o anda ya da onu gördüğün anda kalbinin deli deli çarpması,miğde ağrısı yada bulantısı yaşamak,baştan ayağa saunadaymış gibi şapır şapır şapır terlemek,yada aramasını beklerken ki heyecan sesini ilk duyduğundaki hissedilenler vs... bu gibi hisler yada duygular daha da artırılabilir...bunları hissettiğin anda kişiye değil onun hissettirdiklerine aşık oluyorsun diye düşünüyorum...yoksa evlilik aşkı öldürür mü süründürür mü gibi düşünceler çıkmaması lazım.. yahut aşk evlendikten sonra yada evlenmesen bile daha sonra sevgiye dönüşür yada dönüşüyor denmemeli.AŞK AŞKtır yoksa öyle değil mi? demekki hissedilen hissettirilen şeyler azalıyor ki aşk bitiyor yada sevgiye dönüşüyor ...:34: yoksa karşındaki adam yada kadın aynı değil mi ama...:68: bu bağlamda yani İLK GÖRÜŞTE AŞK bence mümkün...:52:

kesinlikle ilk görüşte aşk olmaz diyenlerdendim bir zamanlar.takii 2005 yılında eşimle karşılaşana kadar onu ilk gördüğüm an hiç aklımdan çıkmaz hala.göz göze gelmiştik bir hafta bakıştık sonra tanıştık..bakışları yürüyüşü hareketleri onu ilk gördüğüm anda işte bu dedim kendi kendime tanıştığımız günde ondan evlenme teklifi aldım..çok enteresan ama gerçekten böyle oldu inanmayanları anlıyorum bende öyle düşünüyordum ama yaşamadan anlaşılacak bir şey değil sanırım...

demek ki bi bakışta ooooo organların nekadar da dikkat çekici mi? ooooooooo beni ne kadar da iyi tanıyabilmiş, duygularıma hemen tercüman oldu mu?

seçeneklerinden organları seçmişsin, sonuçta ilk gördüğünde karşındakini tanımıyorsun, derisine kaşına gözüne yağ kas ve kemiklerine bakıyorsun, hemen kapıldığına göre büyük risk almışsın, ama hala devam etmeniz ve bedeni kadar karakterinin de sana hitap etmesi senin için büyük şans olmuş, başta da belirttiğim gibi karşındakinin sana göre odun olabilme ihtimali var yarı yarıya...

bu demek değildir ki genel anlamda bi bakışta hemen doğru kişiyi bulabilir insanlar, ilk bakışta bir anda etkilendiyse kişi gerçekten de yanındayken mutlu olabileceğin kişidir o, hayır, tamamiyle şans....
kimi doğru kişiye denk gelmiştir, kimi de bir süre sonra onun yontulmamış biri olduğunu farkeder.. uzun süre hezeyan içinde yaşar...

Son düzenleme:
demek ki bi bakışta ooooo organların nekadar da dikkat çekici mi? ooooooooo beni ne kadar da iyi tanıyabilmiş, duygularıma hemen tercüman oldu mu?

seçeneklerinden organları seçmişsin, sonuçta ilk gördüğünde karşındakini tanımıyorsun, derisine kaşına gözüne yağ kas ve kemiklerine bakıyorsun, hemen kapıldığına göre büyük risk almışsın, ama hala devam etmeniz ve bedeni kadar karakterinin de sana hitap etmesi senin için büyük şans olmuş, başta da belirttiğim gibi karşındakinin sana göre odun olabilme ihtimali var yarı yarıya...

bu demek değildir ki genel anlamda bi bakışta hemen doğru kişiyi bulabilir insanlar, ilk bakışta bir anda etkilendiyse kişi gerçekten de yanındayken mutlu olabileceğin kişidir o, hayır, tamamiyle şans....
kimi doğru kişiye denk gelmiştir, kimi de bir süre sonra onun yontulmamış biri olduğunu farkeder.. uzun süre hezeyan içinde yaşar...

tamam senin söylediklerine katılıyorum.evet ben şanslı olabilirim bu konuda..ama sanırım konumuz ilk görüşte aşık olupta odun çıkarmı çıkmazmı değil..ilk görüşte aşk olurmu olmazmı?nitekim şansım yaver gitmiş ve ilk görüşte aşk olmuş..

Olemezzzzzzzz!Hormon etkilerini aşk sananlar var...Hormon bastımı gazı potansiyelle bakarsınız doğal olarakta birini seçip yamanırsınız tamamen hormonal..Gerçek aşk gorursun tekrar gorursun ve tekrar ve tekrar...Birden bi şey olur.Ulan kaç yıldır gördüğüm adam ballı oldu vay anasını dersin ne iş?Evet belki 79 kez gördüğün o adam vayyy beeeaaa olmuştur.Niye bu adam daha önce dikkatini çekmemiştir.Mikemmel midir hayır çok yakışıklı mıdır hayır komik midir hayır ciddi midir hayır becerikli midir hayır nedir in midir cin midir nesin seeeen!

Kendine sinir olursun Öffff beee şimdi bide aşkla meşkle mi uvraşcaz...O kadar saçmalığın arasında?Uğraşırsın hemi de mosmor uğraşırsın tanımadığın canlıyla.Probilemler olur hatta hiç bitmez..yok annesi yok babası ayakkabıları çantaları işleri kaprisleri beklentileri hayvanları(evet bi de rotvaylır köpeği)uğraşırsın...Yersin ayvayı görürsün Konyayı...:54:

soruya evet dedim gerçi ama açıklama gerekliliği hissettim ilk görüşte bişiler olduğu kesin ama bu aşkmıdır sanmam, merak , arzu, istek , bunların birleşimi bişi bence aşk zamanla oluşuyor ve sonra sevgiye dönüyor.

bence aşk sadece ilk görüşte olur:69:
sevgi ise tanıdıkça oluşur ve aşk ile sevgi birleşince mutlu beraberlik oluşmuş olur:69:

Back