Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle ilk görüşte aşk olmaz diyenlerdendim bir zamanlar.takii 2005 yılında eşimle karşılaşana kadar onu ilk gördüğüm an hiç aklımdan çıkmaz hala.göz göze gelmiştik bir hafta bakıştık sonra tanıştık..bakışları yürüyüşü hareketleri onu ilk gördüğüm anda işte bu dedim kendi kendime tanıştığımız günde ondan evlenme teklifi aldım..çok enteresan ama gerçekten böyle oldu inanmayanları anlıyorum bende öyle düşünüyordum ama yaşamadan anlaşılacak bir şey değil sanırım...
demek ki bi bakışta ooooo organların nekadar da dikkat çekici mi? ooooooooo beni ne kadar da iyi tanıyabilmiş, duygularıma hemen tercüman oldu mu?
seçeneklerinden organları seçmişsin, sonuçta ilk gördüğünde karşındakini tanımıyorsun, derisine kaşına gözüne yağ kas ve kemiklerine bakıyorsun, hemen kapıldığına göre büyük risk almışsın, ama hala devam etmeniz ve bedeni kadar karakterinin de sana hitap etmesi senin için büyük şans olmuş, başta da belirttiğim gibi karşındakinin sana göre odun olabilme ihtimali var yarı yarıya...
bu demek değildir ki genel anlamda bi bakışta hemen doğru kişiyi bulabilir insanlar, ilk bakışta bir anda etkilendiyse kişi gerçekten de yanındayken mutlu olabileceğin kişidir o, hayır, tamamiyle şans....
kimi doğru kişiye denk gelmiştir, kimi de bir süre sonra onun yontulmamış biri olduğunu farkeder.. uzun süre hezeyan içinde yaşar...