İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Çevre baskısı derken, yaşınız kaç sizin ?

Aman ha konu sahibi gerçek zanneder şimdi. Doğruyu yanlışı ayırabilecek birine hiç benzemiyor.
Ben yanlışı doğruyu ayırt edecek yaşı geçtim bundan şüphen olmasın ama bazı konularda bu yetersiz oluyor. Benim şuan ki durumum sadece ilişkiye girmekte zorlanmam ve benim gibi böyle şeyler yaşayan var mı öğrenmek istemem. Bide buna ek olarak çevre son 15 gündür benden bunun haberini istiyor ister bu çevreye cahil diyin ister azgın diyin ister ebepsiz diyin ben yine de onların etkisine giriyorum çünkü o çevre benim ve eşimin ortak çevresi her türlü etkiliyor insanı

Siz de böyle bir çevreye ayak uyduruyorsanız kusura bakmayın ama bu tarz insanlara verecek tavsiyemiz yok forum kadınları olarak.

Kesinlikle öyle. Ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum bazen. Sadece umutsuzluk var içimde o kadar.

Çevreye yatak odanda olani anlatırsan çevrede sorar oldu den bitsin
Madem aklınız eriyor herşeye

Hiç işe yaramadı bende onlar. Kime tavsiye ettiysem de teşekkür ettiler. Sürekli kullanacak diye bişey yok ilişki olsun tamam.

27 yaşındasınız size ne benim sevişmemden diyemiyor birde etkisinde mi kalıyorsunuz cidden?

27 yaşım çok küçük ya da büyük değilim ama bu konuda pek te bilgili sayılmam
Vajinismus konusunu aratın. Bu forumda veya internette. Orada çok faydalı tavsiyeler göreceksiniz. Maddi durumunuz varsa vajinismus konusunda tecrübeli, iyi bir kadın doğum uzmanına giderek tedavi olabilirsiniz. Birçok kadının yaşadığı bir sorun, lütfen zamanla geçer diye düşünmeden tedavi yolunu seçin.

Çevreye yatak odanda olani anlatırsan çevrede sorar oldu den bitsin
Madem aklınız eriyor herşeye
Benim çevreye anlatacak biseyim yok sadece etkileniyorum o esnada insan psikolojikmen kasılıyor başka türlü yatak odasındaki olayı anlatacak değilim oldu bitti şeklinde de cevap verecek değilim ama 20 günden beri yapmadığımız için ister istemez ınsan etkileniyor yoksa namus benim zar benim özel benim ben benim. Bugün hesap vereceğim de bir Allah'mdır.

Böyle bir edepsizliği onaylıyorsunuz yani. Kafaya bak ya, buram buram cehalet. Burada da millete çen çen laf yetiştireceğinize çevrenize “Size ne benim cinsel hayatımdan.” deyin.

Çevrenizdeki insanlara eşinizle en özel anınızı anlatıp sonra bu insanlarla yüzyüze bakıp ilişki kurmaya nasıl devam edeceksiniz? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum.

tamamda yapamadığınızı nereden biliyorlar?

Yapamadığınızı nereden biliyorlar?
Nasıl diyebildiniz ya yapmadık diye? Yaptık veya yapmadık diye bir malumat vermek zorunda mısınız?
Aga bir de utanmaz olan biz oluruz he her konuda KudrAlobar Millet ailesine seviştim sevişmedim diye rapor veriyormuş. Az biraz dur çizginiz olsun, mahrem yok mu sizde? Ben olsam utanırdım yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…