İlk gecemi hâlâ yaşayamadım

Ozgeart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
-48
29
Evleneli 20 gün oldu. Ama hâlâ eşimle ilk geceyi yaşamadık. Ilk bir hafta boyunca düğün yorgunluğu ve yolculuk derken olmadı ama son bir haftadır ben çok korktuğum için yapamıyoruz. Çevremizdeki baskı ve korkumdan dolayı ne yapacağımı bilmiyorum. Terliyorum kasılıyorum nefes alış verişim hızlanıyor ve yutkunamyorum ağlama isteği ve titreme de buna dahil.

Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Pardon?? Oldu olacak günlük tutun bir de. Dakika dakika olay örgüsünü yazarsınız. Sonra da okul müsamerelerinde şiir okuyan çocuklar gibi kalabalığın ortasına geçer yüksek ses okursunuz. Nasıl fikir ama?! Sizin “çevre”yi anca bu tatmin eder diye düşündüm(!)

Neyin müjdesi tam olarak? Ne kadar sapık bir düşünce ya. Kime ne milletin özelinden!! Öğrenip ne yapacaklar!! Ya siz emin misiniz 27 yaşında olduğunuzdan? Nasıl insanlara bu hakkı veriyosunuz?
Çarşafta istiyorlar mi acaba??? Balkona serip o iş oldu diye müjdelemek...... Tövbe yaaaa.Sorsan hepsi inançlı milletin özelinden kime ne ,ayıp gerçekten sormak bile ayıp bana göre.......

Çarşafta istiyorlar mi acaba??? Balkona serip o iş oldu diye müjdelemek...... Tövbe yaaaa.Sorsan hepsi inançlı milletin özelinden kime ne ,ayıp gerçekten sormak bile ayıp bana göre.......
Gerçekten töremiz bu diye diye yapılan azgınlıklardan illallah ettim artık. Hepsinin üzerine kusmak istiyorum. Benim müjdem de bu onlara karşı…

Birkaç gündür açılan konulara bakıyorum da bu ülkeden bir halt olmaz

Aynen öyle. Geçen "4 yaşındaki kızımın kızlık zarı bozulmuş mudur" konusuna "daha bu zihniyet değişmedi, belki en az 50 yıl sonra değişir" dedim diye hanımlar "yoook çok değiştik eskisi gibi değiliz, geliştik" dediler de. Değiştik belki ama çok çok az. Burda küçük bi azınlığın yorumlarıyla "evet toplum değişti, değer yargısı değişti" diyemeyiz. Keşke küçük azınlık değil de %50' nin üzerinde bile olsak yine bi şey ama işte...

Iyi de onları ilgilendiren bir konu değil bu müjdesi olsun. Ne diyeceksiniz seviştik başardık müjdemi isterim mi diyeceksiniz. Böyle özel anlarinizi başkaları ile paylaşmayın ve paylaşmak zorunda hissetmeyin. Bu sizin iliskiniz başkasının değil

Ne müjdesi ya? İki insan sevişti diye kime ne müjdelenecek? Tövbeler olsun yaaa!
Saçma bir hesaplama yapacağım şimdi, 6 milyar insanın 3 milyarı yetişkin olsa, bunlardan 2 milyarı cinsel olarak aktif olsa, 1 milyarı da o gece sevişmeyi tercih etse siz o insanlardan yalnızca ikisi olacaksınız. Şimdi bunu neresi müjde ya da çok çok çok özel? Herkes sevişiyor sister, büyütmeyin bu kadar yav.
Hesabı mabadımdan uydurdum, rakamlar konusunda ciddiyetli değilim, kızmayınız.

Ben senin dediğine 100 yıl geçse de değişmez demistim
Değişmez çünkü
Yine 20 gündür iyi bekliyor cümbür cemaat olmadı diye anası evine yollamamışlar

Millete oldu dese ne olmadı dese ne baksana müjde diyor oldu diye davul dümbek çalınicak sanki

Ne çirkin bir şey

Siz edin yorumum sizi ilgilendirmez. Ben de aynı süreçten geçmiş biri olarak tavsiye ettim. Yaşamayan bilemez.
Yaşamayan bilemezlik bir durum yok. Vajina yapısına uygun kayganlaştırıcı jeller var çeşitli markaların. Doktorlar sadece onu tavsiye ediyor. Bebek yağı, zeytinyağı vesaire sürülmez vajina için çok tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…