Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Pardon?? Oldu olacak günlük tutun bir de. Dakika dakika olay örgüsünü yazarsınız. Sonra da okul müsamerelerinde şiir okuyan çocuklar gibi kalabalığın ortasına geçer yüksek ses okursunuz. Nasıl fikir ama?! Sizin “çevre”yi anca bu tatmin eder diye düşündüm(!)Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Parizyenden müjde size saglıklı esnek corap..Ne müjdesi ya? Alt tarafı seks yapıcaksınız çevre baskısı müjde falan ne demek?
Çarşafta istiyorlar mi acaba??? Balkona serip o iş oldu diye müjdelemek...... Tövbe yaaaa.Sorsan hepsi inançlı milletin özelinden kime ne ,ayıp gerçekten sormak bile ayıp bana göre.......Neyin müjdesi tam olarak? Ne kadar sapık bir düşünce ya. Kime ne milletin özelinden!! Öğrenip ne yapacaklar!! Ya siz emin misiniz 27 yaşında olduğunuzdan? Nasıl insanlara bu hakkı veriyosunuz?
Gerçekten töremiz bu diye diye yapılan azgınlıklardan illallah ettim artık. Hepsinin üzerine kusmak istiyorum. Benim müjdem de bu onlara karşı…Çarşafta istiyorlar mi acaba??? Balkona serip o iş oldu diye müjdelemek...... Tövbe yaaaa.Sorsan hepsi inançlı milletin özelinden kime ne ,ayıp gerçekten sormak bile ayıp bana göre.......
Müjde nekiÇevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Kızımız kanadı yaşasın diye havai fişek atacaklarmış. Kanamazsa sıkıntı büyük ama...Ne müjdesi ya? Alt tarafı seks yapıcaksınız çevre baskısı müjde falan ne demek?
Ee yaptık diyin geçin . Yoksa bi sonraki adım çarşaf da istiyolar demeyin?Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Aman ha konu sahibi gerçek zanneder şimdi. Doğruyu yanlışı ayırabilecek birine hiç benzemiyor.Motor yağı tavsiye ediyorum ben, daha kaygan (!)
Ünlem koydum oraya yav. O kadar cahilse de sürsün motor yağınıAman ha konu sahibi gerçek zanneder şimdi. Doğruyu yanlışı ayırabilecek birine hiç benzemiyor.
Tek tek haber vermekle ugrasmayin, gazeteye ilan verirsiniz.Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Birkaç gündür açılan konulara bakıyorum da bu ülkeden bir halt olmaz
Bize göre yanlış ama nasıl bir kültürde nasıl ebeveynler ile yetiştiğini bilmiyoruz ama tahmin ediyoruz. Cehalet çok kötü şey nesilden nesile de yayiliyorÜnlem koydum oraya yav. O kadar cahilse de sürsün motor yağını
Iyi de onları ilgilendiren bir konu değil bu müjdesi olsun. Ne diyeceksiniz seviştik başardık müjdemi isterim mi diyeceksiniz. Böyle özel anlarinizi başkaları ile paylaşmayın ve paylaşmak zorunda hissetmeyin. Bu sizin iliskiniz başkasının değilÇevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Bizden ilişki pozisyonları duymak istedi zaaaar .İNŞALLAH bir ergenin günlüğüdür bu yazılanlar.
Ne müjdesi ya? İki insan sevişti diye kime ne müjdelenecek? Tövbeler olsun yaaa!Çevre derken ilk geceden sonra müjde isteniyor
Ben senin dediğine 100 yıl geçse de değişmez demistimAynen öyle. Geçen "4 yaşındaki kızımın kızlık zarı bozulmuş mudur" konusuna "daha bu zihniyet değişmedi, belki en az 50 yıl sonra değişir" dedim diye hanımlar "yoook çok değiştik eskisi gibi değiliz, geliştik" dediler de. Değiştik belki ama çok çok az. Burda küçük bi azınlığın yorumlarıyla "evet toplum değişti, değer yargısı değişti" diyemeyiz. Keşke küçük azınlık değil de %50' nin üzerinde bile olsak yine bi şey ama işte...
Yaşamayan bilemezlik bir durum yok. Vajina yapısına uygun kayganlaştırıcı jeller var çeşitli markaların. Doktorlar sadece onu tavsiye ediyor. Bebek yağı, zeytinyağı vesaire sürülmez vajina için çok tehlikeli.Siz edin yorumum sizi ilgilendirmez. Ben de aynı süreçten geçmiş biri olarak tavsiye ettim. Yaşamayan bilemez.