• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece...

ya ciddenmi merak ediyorsun:)))))))

adam çıkarsın gelinliği...bi duş alcam de..al duşunu kıl namazını giyin ilk gece geceliklerini..sık parfümlerini,uzan cleopatra gibi yatağa kocacıııımm diye çağır bak bakalım adamda pijama varmı:)?

kesinlikle katılıyorm sana :))))))))))))))))) o kadar güldü ki :))))))))))))))))))))))
bende önce namaz kıldım sonra gelinliği tekrardan giydim sonrada mortingenştraze :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ay ne düşüncesiz insanlarmış ya.insanın başına gelebilecek en özel zamanda yanlarında olmak da neymiş.bir de yeni gelinden iş beklemek.pes pes.ben olsam "e buyrunn hadi hep beraber gerdeğe" derdim.:1:

:4:ısrarda edersın sen...toptan kaçarlar:1:

Bu yorumu yazdıktan sonra gordum:))) Ben 1 hafta sonra gerdege gırdım ama sebeplerım var ıdı:)) Oncelıklee o gece yazdıgm uzere pert olduk o yorgunlukla dedgın gıbı oldu bıttıye getırmedık:) Sonra ertesı gun balayına gıttık ve yolda gıderken bır arkadasımızda kendını balayına saklamıs ve havuzdn enfeksıyon kapmıs onu ogrenınce ben tırsttım ve dedım evımızde olsun:) Canım kocam hep cook anlayıslı bır ınsan oldugu ıcın sorun olmadı ama tatıl donusu kacar olmadı tabıı:))

ne guzel aynı heyecanı ve özenı yakalayabıldıysenız..
benımkı o kadar bekler mı bılmem.. malum sabır işi:1:
ama bnde boyle bişey ıstıyorum.. en uygun anı ıstıyorum:16:

Ya kızlar ben o günün evde geçmesini isteyenlerdenim,otel odasında en özel anımı yaşamak bana göre hiç özel olmaz...Kendi yatak odamda olmalı ki o yatağın bir manası olsun,hep aklımda kalsın ilk özel günde yaşadıklarım,paylaştıklarım...Birde üstte başka bir arkadaş demiş ya yorgunluktan; bende ilk gece yaşamak istemiyorum çünkü öyle streslerle uğraşacağız ki oldu bitti ve ya bir sabırsızlık yaşanmaması için...:17:En iyisi yorgunluğunu atmış olarak uyanacağın günün gecesi...:16::17::21: Allah kolaylık versin eminim çok güzel bir duygudur evli olmak, bakalım inşallah 17 gün sonra ben de evli bir hatun olacağım:34:

hayırlısı olsun canım ya.ne guzel..benımde tayinim belli olsun..bende evlenmek ıstıyorum..yettı canıma nişanlılık:1:

aynen ilk geceden bahsettiklerinde büyüttüler de büyüttüler mevzuyu kafam dağıldı notu okuyunca zaten allah razı olsun eşimde beni dünyanın en şımarık insanı yaptı bi gecede ayağa hizmet :) herşey istediğim gibi süperdi valla allahım herke ağız tadıyla geçinmek nasip etsin

Bende o günü büyütenlerdenim,nişanlımla çok açık konuşamamakla birlikte korkmamam gerektiğini, anlayışLI olduğunu zaten bildiğimi söyleyip duruyor Allah razı olsun çok anlayışlıdır o da..aminnn Rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin...

ilk gece diye boşa mı demişler yorgunluk ne olcak ki sanki kazma kürek mi çalışıyosun eğleniyosun oynuyosun aklın evde oluyo ne zaman gitçe die:) hem o yorgunluk olmaktan çıkıyo diek rahatlık ertelemeyin derim:)

Hatta ben de oynama bile olmayacak çünkü düğünüm ilk dua sonra da türkü dinletisi şeklinde yapılıcak..:34: Ya herhalde biraz tedirginlik olduğundan yorgunluk bahanesine sığınıyorum,bende eşimin sabrını zorlamak istemiyorum...İnşallah o gün tedirginliğim değil de aşkım, vs.durumlar:17: baskın gelirde ertelemem bende...:17:

hayırlısı olsun canım ya.ne guzel..benımde tayinim belli olsun..bende evlenmek ıstıyorum..yettı canıma nişanlılık:1:

Teşekkür ederim canım,benim de kpss s var,ben atanmayı bile beklemedim:34: Ama bu sene puan açısından bir beklentim yok :43: Allah tez vakitte hem güzel bir tayin hem de kavuştursun sevdiceğine seni inşallah canım benim...:34:

ya ciddenmi merak ediyorsun:)))))))

adam çıkarsın gelinliği...bi duş alcam de..al duşunu kıl namazını giyin ilk gece geceliklerini..sık parfümlerini,uzan cleopatra gibi yatağa kocacıııımm diye çağır bak bakalım adamda pijama varmı:)?

hiç gülesim yoktu ya allah ta seni güldürsün kız:9:

Teşekkür ederim canım,benim de kpss s var,ben atanmayı bile beklemedim:34: Ama bu sene puan açısından bir beklentim yok :43: Allah tez vakitte hem güzel bir tayin hem de kavuştursun sevdiceğine seni inşallah canım benim...:34:

amin sağolasın kubadabad:16:

ne guzel bır yuvanın dişi kuşu oluyorsun:1:
sağlıkla huzurla inşallah:nazar:

bu sene alım daha çk olabılır.. hayırlısı olsun canım:nazar:

kızlar benimde düğünüm 3 ay sonra bizde sonunda evleniyoruz 5 senenin sonunda biz herşeyi rahatlıkla konuşubiliyoruz ilk gece olayıda eve gelir duşumuzu alırız bi güzel pijamalarımızı giyeriz namaz için ben bütün gece ter içinde kalcam o duvakta mı namaz kılcam çeyizimize ne güzel seccadeler konacak onlardan biriyle kılarız (pek bilmesemde namaz kılmayı kocama uycam dualurın başlarını sesli söyleyecek bana karıştırmamak için) sonra ecıkmışsak birşeyler yeriz sonra güzel geceliklerden birini giyerim sonra malum olay olur biz böyle konuştuk bir aksilik çıkmazsa çünkü bende o gecenin büyüsüne inananlardanım ilk gecem hep o ilk gece olarak hatıralarımda kalsın imam nikahınıda bir iki hafta önceden kıymayı düşünüyoruz kızlar

amin sağolasın kubadabad:16:

ne guzel bır yuvanın dişi kuşu oluyorsun:1:
sağlıkla huzurla inşallah:nazar:

bu sene alım daha çk olabılır.. hayırlısı olsun canım:nazar:

Aminnn inşallah öyle oluyorumdur:16: :1:Darısı başına :))tez vakitte.

evet çift yıl ve ben lisans mezunuyum bu sene şansım tek yıllara göre çok fazlaydı bu sene de düğün durumum çıktı ama sağlık olsun pişman değilim:1::9::nazar::34:

Son düzenleme:
bekar arkadaslarim sizlerin yasadiginiz duygulari bizlerde yasadik, hic bir taneside guzel hikaye anlatmazdi nerdeyse. birde bu konulari konusulacak insan var konusulmayacak insan var. o urkutucu hikayeleri kafanizdan atin bi kere...rahat olun..illa soyle mi olur boyle mi olur diye dusunmeyin, is tamamen siz ve esinizde bitiyor...
yani rahatlik ilk kural..hem o anda sadece ikiniz varsiniz, kurallari ikiniz belirliyorsunuz.

bazi arkadaslarlar ilk gece olmazsa bi daha olmaz gibi seyler soylemisler...bizlerde duyduk boyle seyler zamaninda tabii. hem korkuyorsun hem bilmiyorsun birde iki tarafinda yapmadigi birsey sonucta. ilkler zordur ama unutulmaz :1: ilk gece zaten yorgunluktan agzin ayrilmis bir bicimde oluyorsun, boyle sabaha kadar yapabilene ask olsun :9:

beni onceden teyzem ikaz etmisti, 1 kereden fazla yapmayin yoksa agrin olur diye :9: ne 1 keresi hic yapmadik biz o gece..hatta onumuzdeki bir kac gun...gercek anlamda balayindayken oldu..hemde boyle dogaclama bir zamanda..tum balayi boyunca birsey olmadi tam valizleri hazirladik yola cikmadan 1-2 saat oncesinde :16::16:

yani sizlere tavsiyem rahat olun kasilmayin ve dogal bir zamanda yapin, ilk gece illa yapicam demiyorsaniz tabii :9:

Aminnn inşallah öyle oluyorumdur:16: :1:Darısı başına :))tez vakitte.

evet çift yıl ve ben lisans mezunuyum bu sene şansım tek yıllara göre çok fazlaydı bu sene de düğün durumum çıktı ama sağlık olsun pişman değilim:1::9::nazar::34:

amin canım yaa..inşallah:nazar:

bekar arkadaslarim sizlerin yasadiginiz duygulari bizlerde yasadik, hic bir taneside guzel hikaye anlatmazdi nerdeyse. birde bu konulari konusulacak insan var konusulmayacak insan var. o urkutucu hikayeleri kafanizdan atin bi kere...rahat olun..illa soyle mi olur boyle mi olur diye dusunmeyin, is tamamen siz ve esinizde bitiyor...
yani rahatlik ilk kural..hem o anda sadece ikiniz varsiniz, kurallari ikiniz belirliyorsunuz.

bazi arkadaslarlar ilk gece olmazsa bi daha olmaz gibi seyler soylemisler...bizlerde duyduk boyle seyler zamaninda tabii. hem korkuyorsun hem bilmiyorsun birde iki tarafinda yapmadigi birsey sonucta. ilkler zordur ama unutulmaz :1: ilk gece zaten yorgunluktan agzin ayrilmis bir bicimde oluyorsun, boyle sabaha kadar yapabilene ask olsun :9:

beni onceden teyzem ikaz etmisti, 1 kereden fazla yapmayin yoksa agrin olur diye :9: ne 1 keresi hic yapmadik biz o gece..hatta onumuzdeki bir kac gun...gercek anlamda balayindayken oldu..hemde boyle dogaclama bir zamanda..tum balayi boyunca birsey olmadi tam valizleri hazirladik yola cikmadan 1-2 saat oncesinde :16::16:

yani sizlere tavsiyem rahat olun kasilmayin ve dogal bir zamanda yapin, ilk gece illa yapicam demiyorsaniz tabii :9:

Allah razı olsun ya,vallahi beni çok rahatlattı yazdığınız şeyler :34:Allah'ta sizi rahatlatsın inşallah...

Back