adı üstünde ılk gece o gece olmazsa gerim gerim gerilirsin olsun bitsin rahatlarsınız ....korkmanıza gerek yok korkuyorsanızda kas gevsetıcı alın sorunsuz olur ha bu arada kımseyede kulak asmayın acıyormus falan dıye bunlarla kafanızı doldurmayın...dayanılmayacak kadar acısaydı ne dogum ne bu iş allah basımıza vermezdı ben hep öyle düşündüm
yoo ben korkmuyorum..sadece yorgun ve bitkin gecede oldu bıttı olsun ıstemem..
özel olsun ıstıyorum ama erteleyıp buyusunu kaçırma taraftarı da değilim..
umarım çok yorulmayız,ne dıyeyım
Artık gelınlıgı damadın cıkarması dıye bısey kaldımı bılmıorum:)) Ben sahsen evlendıgım gece eve 10 kısı ustunde fazla mısafırle gelmıss ustumu degıstırıp onlara kahve yapmıs bırı olarak gelınlıgımıde kendım cıkardım tabıkı:))))) Sonra bıde utanmadan bızım ıcın hazırlanan yemeklerıde yedıler kahvelerınıde ıctıler gıttıler bız tabı pert olduk vee uyuduk ertesı gunde guzel bı kahvaltıdan sonra balayına gıttık:)) Gerdege 1 hafta sonra gırdık namazlar kılındı dualar edıldı ve oldu bıttı:) Ama sız karı kocaa eve gırecek ısenız:) Gelınlıkle namaz kılamıyacgn ıcın madem kocanın gelınlıgını cıkarmasını ıstıosun ozaman o senı soyacak sonra gıyınıp namazınızı kılıp odada buluşuk edeceksınz:)) Hayırlı ugurlu olsun buarada mutluluklar dılerım:)
ay ne düşüncesiz insanlarmış ya.insanın başına gelebilecek en özel zamanda yanlarında olmak da neymiş.bir de yeni gelinden iş beklemek.pes pes.ben olsam "e buyrunn hadi hep beraber gerdeğe" derdim.
yaa bendende 2 ay sonra bugün ilkler kervanına katılıyorum kızlarrr:)):ama o gecede kılınana namazda damatla yanyanamı kılıcaz,yoksa ayırı odalardamı kılıcaz.heralde o gece ne dilersen dilee rabbim kabul görüyrmuşş..bişey daha sorucam imam nikahı nasıl kıyılıyor yani 32 farz falanmı spruluyor. biraz bilgi verirseniz sevinirim
yaa bendende 2 ay sonra bugün ilkler kervanına katılıyorum kızlarrr:)):ama o gecede kılınana namazda damatla yanyanamı kılıcaz,yoksa ayırı odalardamı kılıcaz.heralde o gece ne dilersen dilee rabbim kabul görüyrmuşş..bişey daha sorucam imam nikahı nasıl kıyılıyor yani 32 farz falanmı spruluyor. biraz bilgi verirseniz sevinirim
ilk gecede seccadede kılmıştık öyle gelinlik damatlık felan içime sinmedi ama gelinliğide eşime çıkartırdım düğümleri aça aça bitiremeyince bizim arkadaşlara biriki iltifatı oldu tabi :) namazdan sona da tabi bide saç mevzusu var sağolsun kuaförler öyle bir dolduruyorki tel tokaları arın arınabilirsen :) bide topuzun içine de not yaazıp koymuşlar görünce yerlere yattım gülmekten :) yemek yiyip yatarız dedik ama ateşle barut yanyana dururmu mümkün değil eli dursa ayağı durmaz:) acı macı hikaye anı yaşayın bence herşeyi gülümseyerek hatırlıyoruz:)
ayyy nottt olayına bittim,çok hoş olmuş...Tabii o gülmeler baya rahatlatmıştır seni
Allah mutlu etsin bir ömür boyu inşallah.
Ya kızlar ben o günün evde geçmesini isteyenlerdenim,otel odasında en özel anımı yaşamak bana göre hiç özel olmaz...Kendi yatak odamda olmalı ki o yatağın bir manası olsun,hep aklımda kalsın ilk özel günde yaşadıklarım,paylaştıklarım...Birde üstte başka bir arkadaş demiş ya yorgunluktan; bende ilk gece yaşamak istemiyorum çünkü öyle streslerle uğraşacağız ki oldu bitti ve ya bir sabırsızlık yaşanmaması için...En iyisi yorgunluğunu atmış olarak uyanacağın günün gecesi... Allah kolaylık versin eminim çok güzel bir duygudur evli olmak, bakalım inşallah 17 gün sonra ben de evli bir hatun olacağım
1 gün ertelemekten büyüsü kaçmaz bence o kadar yıl beklemiş sonuçta değil mi (tabi ilişki uzunsa) =)
o zaman illa gelin damat oynasın diyenlere "lütfen arkadaşlar gelin ve damadın gecesi uzun ,anlayışlı olalım" şeklinde bir anons geçtirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?