Bu kadar korkmanızın, defalarca konu açmanızın tek sebebi toplumun bekareti bir tek kadınlara yüklemesi, cinselliği yalnızca kadınlara yasaklaması.
İçiniz ne kadar rahatlar arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum ama gelen kan tahrişten dolayı gelmiş, “bekaret”inize bir şey olmamış, ki zardan gelecek veya belki yapısı gereği gelmeyecek kana ahlak ve namusu yükleyenler yüzünden eş adayınızdan ve vereceği tepkiden bile korkar hale gelmişsiniz.
Namus ahlak 2 damla kanlaysa erkeklerin ahlakı namusu nerede aranmalı diye yıllardır soruyorum sitede, eşiniz bekaretini korumuş mu? Onun bekaret kanı nereden akacak? Sizden önce biriyle olmadığını nasıl ispat edecek?
O erkek değil mi? bir şey ispat etmesine gerek yok o yüzden.
Namus kanla, ahlak kanla, hırsız, uğursuz, dolandırıcı olabilirsiniz hiçbiri ahlakı namusu bozmaz ama vajinanız tahriş olup kan gelince namussuz olursunuz.
Kadın olarak biraz başınızı dik tutun, kimse sizden 2 damla kanın hesabını soramasın, namusunuzu ahlakınızı kanla sorgulatmayın.
Yıllarca kadınları kan gelmezse, yumurtalıkları olmazsa, rahimi alınırsa, çocuk doğuramazsa eksik kadın olur düşüncesine sokup ezdiler.
Namusunuz zarınızdan akacak kanla ölçülemez, sizi erkek karşısında eksik ezilmiş yapmaz, rica ediyorum kendinize saygınız olsun.