- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Teşekkür ederimŞikayetinizi gördüm ve gereken yapıldı.
Güzel ve benim de bir insan bir kadın olduğumu hissettiren yorumlarınız için de teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimŞikayetinizi gördüm ve gereken yapıldı.
Sorun ne biliyor musun armut piş ağzıma düş olması. Aynı konuyu aratınca bir sürü içerik bulabilirsiniz. Siz nasıl dalga geçer gibi hala soruyorsanız biz de size dalga geçer gibi cevap veririz. Ayrıca 28 yaşında kadınsınız. Kendi bedeninizden bu kadar uzak kalmanız çok ironikBu dalga geçenlere özellikle söylemek istiyorum.
Karşınızdaki de sizin gibi bir kadın.
Bilmeyen ama öğrenmek isteyen
Korkan ama neyden korktuğunu bilmeyen
İlk gecesinde ne yaşayacağını bilmeyen
Lütfen dalga geçenler, konu dışı yazanlar.. yazmayın
Size ne hanfendi? Rahatsızsanız yazmazsınız.Sorun ne biliyor musun armut piş ağzıma düş olması. Aynı konuyu aratınca bir sürü içerik bulabilirsiniz. Siz nasıl dalga geçer gibi hala soruyorsanız biz de size dalga geçer gibi cevap veririz. Ayrıca 28 yaşında kadınsınız. Kendi bedeninizden bu kadar uzak kalmanız çok ironik
Değiştireli yıllar oldu, bir tanıdık söylemesiyle gitmiştim, ıkı yada uc kez mi ne gittim sonrasında sehirdısına cıktık filan.Doktorunuzu çok acil değiştirin dost tavsiyesi
Bomba mı bu?Nasıl kötü bir tabir.Bi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Kan gelebilir,gelmeyebilir.Başka yorumu olanlar var mı
ağlayıp zırlarsın ben bakireyim diye ,olmadı doktora gidersin..Ya bakiremolduğuna inanmazsa
Nasıl yani hahahahahhaağlayıp zırlarsın ben bakireyim diye ,olmadı doktora gidersin..
mesela kan gelmedi, eşin ne tepki verir? benim mesela bir ğün sonra hafif leke şeklinde geldi,Nasıl yani hahahahahha
Sonuna kadar inkar diyoNasıl yani hahahahahha
Bakire olduğum halde kanama olmadı kahverengiye benzer bi sıvı olmuştuİlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Diyelim ki kan gelmedi, karşı taraf bekareti nasıl anlıyor
Öyle bir şey değil. Zar yırtılınca çok hafif bir kanama yapar o kadar. Vajina kanla dolu değil ki penis girince kan bulaşsın hemen.Ya ben şöyle düşünüyordum; erkek pnisini vjina girişine sokmaya basladıgında penisine kan bulasıyor diye
Şu patlama tabirini kullanmasak bence çok tatlı olur.Esnekse kan gelmez ve patlamaz. Kizlik zarinin dogumda bozulan kadinlar var