Kusura bakmayın anlamamışım o kısmı. İlişkiye girebiliyorsanız sorun yok. Kanama olması şart değil.Ben ilişkiye giremediğimiz için gitmiştim zaten en başta 2 aylık evliyim ben.
Zarı kalın olanın duyguları hassas olur benide kovar şimdiBen iliskiye gireli 12 sene oldu. Zar mar kalmadi. Istedigim yerede yorum yaparim sizi ilgilendirmez ben arkadasin yorumuna güldüm ona cevap verdim üstünüze alinmaniza gerek yok.
ayyyZarı kalın olanın duyguları hassas olur benide kovar şimdi
Benim zar da cok zıpırmıs doktor kah kanar kah kanamaz yükselen burcu degisik bu zarın deyip keyfi bilir demiştiNe fark eder? Ayrıca kızlık zarını kontrol eden doktor da garip geldi. O kadar jinekoloğa gittim biri de zarınız şöyle demedi.
Yıl olmus 22 biz hala zarım da zarım kanamam da kanamam.Sonra neden böyleyiz deniyor.Haldır huldur kan akacak ve bakireyim diye ispatlıcak falan filan
Herkes te kanama olacak diye bir kaide yok konu sahibi huuuu
Özel bir soru olacak k.bakmayın ama tanıdığım birine soramam bunu. Ben daha önce jinekolojik muayeneye gittiğimde doktor kızlık zarımın biraz kalın olduğunu ama ilişkiye girmeye engel olmadığını söylemişti. Yeni evli sayılırız ilk zamanlar ilişkiye girmekte zorlandık, olmadı sonraki denemelerde oldu fakat bende öyle ciddi bir kanama durumu olmadı yani peçeteye leke tarzında belli belirsiz bir şey geldi. Sormak istediğim daha önce bu durumu yaşayan oldu mu normal midir bu yoksa acaba bende yırtılma olayı tam olmadı mı yani ilişki gerçekleşti ancak zar kalın diye tam olmadı mı acaba kafama taktım bunu.
Tam birliktelik yaşadıysanız her şey yolundadır. Benim de ertesi gün peçeteye belli belirsiz bir pembelik gelmişti sadece, bitmiş gitmiş, kalın olması çok kanayacağı anlamına gelmez, kılcal damar dokusu azsa kanama az olur ya da hiç olmaz. Geçmiş olsun, atlatmışsınız, evliliğinizin keyfini sürmeye odaklanınKanamanın yok denecek kadar olmasına takıldım. Yani leke şeklinde olması normal midir yoksa dediğim gibi zarın biraz kalın olmasından dolayı yırtılma tam olmadı mı acaba? Benzer durumu yaşayanlar olmuşsa diye sormak istedim
Adet mi oldunuz da normal kanama beklediniz? Olması gereken zaten pembe bir iki damla. Ve hatta eğer kendini hiç kasmadiysan , gayet rahatsan kanama vs de olmaz. Pek çok uzmanın dediği ve benim kendi yaşadığım da buydu.Anladım teşekkür ederim. Ne bileyim ben de normal kanama olayı beklediğim için öyle olunca şaşırdım biraz
kimisinde esnek zar oluyor normal takma kafaya bu kadar kocan takmıyorsa senlik bir sorun yokÖzel bir soru olacak k.bakmayın ama tanıdığım birine soramam bunu. Ben daha önce jinekolojik muayeneye gittiğimde doktor kızlık zarımın biraz kalın olduğunu ama ilişkiye girmeye engel olmadığını söylemişti. Yeni evli sayılırız ilk zamanlar ilişkiye girmekte zorlandık, olmadı sonraki denemelerde oldu fakat bende öyle ciddi bir kanama durumu olmadı yani peçeteye leke tarzında belli belirsiz bir şey geldi. Sormak istediğim daha önce bu durumu yaşayan oldu mu normal midir bu yoksa acaba bende yırtılma olayı tam olmadı mı yani ilişki gerçekleşti ancak zar kalın diye tam olmadı mı acaba kafama taktım bunu.