İlk gece

He ya öyle söyleyen çok numaraci vardı, yani bı kaç şahıs anlatıyor du Bence yalan. Nenelerimiz felan olmuşsa bilemem eskiden çok küçük yaşta ve eşler de büyük olunca olabilir orasını bilemem. ☺️🤣🤣🤣benim Ağda yaparken eğilip tutulan boynumun ağrısının çok çektim en çok ,🤣🤣🤣🤣
Ben gerçekten yaşadığını düşünüyorum, heriflerde anlayış ne gezer o zamanlar ; bir arkadaşım o ilk gecenin sıkıntısını hep yaşadı, adamdan kaçmak için yalan söylüyordu regl oldum diye.

Ben gerçekten yaşadığını düşünüyorum, heriflerde anlayış ne gezer o zamanlar ; bir arkadaşım o ilk gecenin sıkıntısını hep yaşadı, adamdan kaçmak için yalan söylüyordu regl oldum diye.
Ben hala yaşayanların da oldugunu dusunuyorum katıbım. Ve kadının ılk gecesı aklında hep tecavüzden hallice kalacagı ıcın sonra kadını sucluyorlar, koynuma neden gırmıyor dıye:kızgın::işsiz:

Ben hala yaşayanların da oldugunu dusunuyorum katıbım. Ve kadının ılk gecesı aklında hep tecavüzden hallice kalacagı ıcın sonra kadını sucluyorlar, koynuma neden gırmıyor dıye:kızgın::işsiz:
Yani hala var, arkadaşımla aynı yaştayız ama yaşantımız çok farklı.

İlk geceyi güç gösterisi sanan öküz çok maalesef, sanki önünde beton duvar var
ben de görümceminkini duymuştum 14 yaşındaymış evlendiğinde, anlattıkları çok fena 😔 rahmetli kv kendi de cahilmiş o zaman galeyana gelip evlendirmiş. Sonraki kızlarına yapmamış ama o yanmış işte 😔
Şimdi de ş.. siz enişte gidip gidip boynuzluyor, alamıyorlar önünü, çünkü karısı gittiği kadınlar gibi zevkten inlemiyor ve bu aslında o ş... sizin hatası 😡

İlk geceyi güç gösterisi sanan öküz çok maalesef, sanki önünde beton duvar var
ben de görümceminkini duymuştum 14 yaşındaymış evlendiğinde, anlattıkları çok fena 😔 rahmetli kv kendi de cahilmiş o zaman galeyana gelip evlendirmiş. Sonraki kızlarına yapmamış ama o yanmış işte 😔
Şimdi de ş.. siz enişte gidip gidip boynuzluyor, alamıyorlar önünü, çünkü karısı gittiği kadınlar gibi zevkten inlemiyor ve bu aslında o ş... sizin hatası 😡
Suan sovmeyı o kadar ısterdım ama banlanmak ıstemıyorum:KK51::sinirli:

Yeni evliyim eşimle ilk gece 2 kez yaptık bi 5 dk felan sürmüştür daha sonraları da 3 kez yaptık ama onlarda hiç leke felan gelmedi az yandı o bölgem eşimin penisinede çok az bi kan lekesi gibi bişey vardı kizligim bozuldumu bozulmadimi bilmiyorum ilişkiden sonra acı felan hicbiaey kalmadı acaba azıcık kanayan yer vajinamda yirtildi da kenarları o kan lekesimiydi bilemedim
8kere ilişkiye girmişsiniz

Tabiki hala bozulmamıştır bi 8 daha lazım bence
t4850.gif

gurban olduklarım bır tıke ekmek yıyın o beyninize kan gıtsın. he
yahu kızlık bozulsa ne bozulmasa ne bu ne zihniyet Allahınıza. bozulsa reklanmı vereceksın aıleye mahalleye ne yapacaksın. acaba. sasırdım artık. nıye boylesınız sız beyın sadece bunlara calisiyor neden acaba

Yok bozulmamış henüz.. oluk oluk kan akacak.. Sonra birkaç gün yürüyemezsiniz.. bide şey vardı yastığı ısırdım bağırmamak için...
Neden insanlar bu kadar abartır hiç anlamam o kadar hikayeler duydum ki ilk gece konusunda 2 hafta ilişkiye giremedim... merak etmeyin bozuldu kızlık zarınız ve bu kadar kolay evet...

X