İlk gece önerileri

Çok güzel bir aniymis. Paylaştıginiz için teşekkürler. :)

İstersen doktorunla konuşup doğum kontrol hapı yada başka birşeye başla. İlk zamanlar bende prezervatif tavsiye etmem,birbirinizi olduğu gibi hissetmeniz daha iyi olur bence.
Aynen öyle yapayım ya doğum kontrol hapı alayım. İlk günden hamile kalmayı göze alamam

Merhaba. Vajınusmus olur muyum diye dusunmeyın sımdıden. Olanlar bıle sonradan anlıyor vajı oldugunu. Buna kafa yormayın akısına bırakın ılk gun olmasa bile ertesı gun olur sonraki gun olur. bu vajı oldunuz demek degıldır.
Kan geledebılır gelmeyedebılır. Kan akacak gıbı beklıyoruz ama oyle olmadı benim ılıskı sonrası hemen peceteye silmıstım 2 damla gelmıstı. Muhtemelen sılmesem gormezdım.
Kayganlaştırıcı olarak bebek yagı kullanabilirsiniz (en azından denersınız mantar yapabiliyor kimisine)
Gelinlikle eve girin bence daha anlamlı olur.
Rahat bırakırsanız kendinizi ve kayganlık saglanırsa hıc acımıyor.
İlk gece ben prezervatiften rahatsız olmustum (zaten vajı gecmısım var bundan da rahatsiz olmus olabılırım) ama siz olmayabilirsiniz deneyebılırsınız. Ilk aylarda hap onerırım daha rahat oluyor . Sımdı pre. ile yapıyoruz neyınden rahatsız olmusum dıye kendıme guluyorum
Sanırım bu kadardı sorular atlamadıysam son olarak kısacası akısına bırakın ana odaklanın cok guzel gecer umarım mutluluklar

Prezervatiften ben de biraz rahatsiz oluyorum.
5 sene geri cekilmeyle korunduk ve hamile kalmadim ama yani koruyuculugu dusuktur, riski yuksektir. Ben o riski goze alabiliyordum, yoksa asla tercih etmezdim.

Hamilelige hazir degilsin belli, antidepresan korur mu, geri cekilmeyle olur mu diye hesap yapma, tez vakitte saglik kurumuna danis, aile hekimin yardimci olur.

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Ne kadar samimi bir yorum olmuş emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…