- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 38
canım sen bizle dalga mı geçiyorsun ciddi misin anlayamadım acıkcası.tıp okuyorsun! ama hiçbirşey bilmiyorsun.birde nişalına soruyorsun nerden biliyorsun diye Allahım yaa şimdi 15-16 yaşındaki cocuklar bile biliyor.senin bilmemen tuhaf.biliyor olmak illaki de yapmış olmak demek değildir.elinin altında internet hiç mi arastırmazsın.benim bir arkadasım da 17 yaşında evlenmişti liseden cıkınca o da detaylı öğrenmek istemişki bi tane kitap almış onu okuyordu.sana da tavsiye ederim madem hiç bişey bilmiyorsun.hem sen kendini iyice vajinismusa hazırlamışsın gecmiş olsun şimdiden.bu kadar kasma çok korkulacak bişey yok.sen kendini ne kadar rahat hissedersen o kadar kolay olur ayrıca sadece o işi yapmak olarak düşünme zevk alacaksın o işten.doktora gitmem oramı buramı elletmem demişsin de o zaman hiç evlenme sen daha iyi.iki gün sonra cocugun olacak sürekli kontroller.doğumda acacaksın bacagını doktora karsı onları nasıl yapacaksın.he birde eve ilk gittiniz diyelim.yüz görümlüğü al.duvağını acsın alnından öpsün hoşgeldin hayatıma desin filan.romantik şeyler yaşayın azcık hemen yatıp uyumayı düşünme.sonra abdest alıp 2 rekat namaz kılın kocanla beraber(o işi yapmasanız bile adbestli uyursunuz),bilmiyorsan büyüklerinden sor öğren.ilk gece namaz kılınır ve o gece ettiğin dualar kabul olur.hayırlı evlatlar iste benden tavsiye.çok abartıyorsun kafanda cok büyütüyorsun yada canın sıkılmıs burda bizle dalga geciyorsun !!
çok güzel anlatmışsın
bende yüz görümlüğünü unuttum
doğru demişsin onun heyecanıda başka güzel kesinlikle eve girince otur bi yere ve gelinliği çıkarmadan duvağını kapa yüzüne ve bekle
ama önceden uyar eşini yoksa boşa beklemiş olma
birde bizde şöyle adet vardır
eve girince eşinle hiç konuşmadan oturursun o senden su ister ve su verirsin ve ilk konuşmaya böyle başlaman gerek su gibi ömrün olsun diye
ben severim örf ve adetleri tavsiye de ederim eğlenceli oluyo suyu verincede kapa yüzünü bekle yüzgörümlüğünü