otelde kalmak en iyisi beni etesi sabah kaynanamlar kahvaltıya çağırdılar sinir olmuştum ben eşimle başbaşa kahvaltı yapmak isterdim bide eltiyi göndermiş çarşaf için tabi bizim kararımız bu konuda belliydi göstermicektik hiçbişey cevabını verdim zaten ama otelde olsaydık hiç böyle şeylerle uğraşmıcaktık.biz ertesi gün balayına gittiğimiz için o gece mecburen evde kaldık
yok valla bende nisanda içmesine izin vermedim bütün fotograflarda 5 karıs suratla cıkmıs normalde cok güzel zeybek oynar o gece tık yoktu..biraz benzin alması lazım düğünde..bekler artık 1 gece napiim..
Evet pırıl pırıl görünür, ama hijyen olmadığını düşünüyorum bende..
Çünkü temizlik için kullanılan bezler tek seferlik bezler değil.. Temizlik bezini her yere kullanabiliyorlar. Önemli olan onlar için sadece temiz görünmesi.
Küvet sağlığımız için önemli bir ayrıntı, dikkat edilmesi gerekiyor bence.
güzel bir topic olmuş
İlk gecesini otelde geçirenlerdenim..
Otele giriş ayrı bir aksiyondur.
Kapıdaki görevliler Oooo efendim hayırlı olsun ,tebrik ederiz muhabbeti yaparlar.
Üstünüzde gelinlik biraz da utanma adamlara cevap verirsiniz..
Saat olmuş 00:30
Odaya girilir... Önce bir saf saf bakarsın gülersin birbirine..
Ayakkabıyı fıydırırsın ayaklar bitmiş tükenmiştir..
Sonra damadın saç açma işkencesi başlar ..
Tek tek dağılır tutamlar..Gelin tacının ucu kafayı oymuştur bende öyle olmuştu.
Ya bir duş alsam da uyusam mı ki derken bir bakarsın evlenmişsin bir sarsılırsın falan :)
Duşlar alınır.. güzel ama doğru düzgün giyinmek gerekmektedir gecelik falan fişman olmaz niye?
Namaz kılınacak.. Namaz da kılınır sonra gecenin kritiğine başlanır.
Bir bakmışsın kritik sen olmuşsun
Tekrarı yaşanmayacak kadar güzel bir gecedir.
Cinsellikten ibaret değil kesinlikle,bizimki çok komik,çok duygusal çok maneviyat doluydu.
Allah herkese sevdiği adamla yuva kurmayı nasip etsin.
not:bizde imam nikahı nişanda hmm pek ciddiyetli bulmadığımız şekilde kıyıldı.
babam pek itibar etmedi ki düğün günü evden çıkma yapılmadan önce tekrar kıyıldı.
Akşama düğün salonunda da nikah kıyıldı..
acı var mı acı yaşayanlardan cevap bekliyorum..
epey okudum arkadaşlar karşılıklkı negüzel sohbetler etmişsiniz kimi yerde çok güldüm kimi yerde çok korktum,gerildim o gün nasıl olcak diye düşününce.çok zor geliyor gözüme..
ahh ahh aynı durumdayım seninle ve sadece 4 güncük kaldı..
harika bi topik olmuş bende paslaymalıyım dedim ve burdayım
bizim iki düğün oldu benim memlketimdeki düğünden sonra orada tuttuğumuz otelde kaldık ve duş alıp uyuduk ertesi sabah bursaya geldik burdaki düğün hazzırlıkları basladı ve akşama düğün oldu annemleri geçirdik düğünden sonra çok ağladım evimize geldik eşim benim memleketimdeki düğünden sonra otelde yapalım diye çok istedi ama ben evimizde olsun dedim imam nikahımızda 2gün önceden kıyılmıştı duş aldık abdest aldık namz kıldık çok acıkmıştık içimizde makarna yaptım yedik sonra geceliğimi giydim yatağa gectik denedik olmadı saat gece 4dü ben ağlamaya basladım çok korkuyordum sonra yine denedik olmadı sarılıp uyuduk ertesi günde antalyaya balayına gitmiştik ve gider gitmez oldu önce eşim çok anlayışlı davrandı ve otelin çarsafıda battı herkez anlamıştır artık amaaan ne yapayım hiç yapaamayacağım sanıyorum ama ama hiç korkulacak bişey değilmiş sakın stres yapmayın
YAA KIZLAR NİYE KORKUYASANIZ OKADAR ZEVKLİKİ ACIYI FALAN UNUTUYOSUNUZ o an sevdiginle en güzel günündesin en mutlu günündesin bak şimdi benim dügün gecemi hatırladım 10 yıl önceye gittim hiççççççççççç acımaz sizde eşinizle kaptırırsanız kendinizi hiç sıkıntı yapmayın ve otele gidin ben gidemedim cünkü evimdeydi cünkü aynı şehirdeydim içimde uhde kaldı oranın havası farklıdır hepinize mutluluklar
Ayy canım sorma, bende çok düşünüyorum, ağlayacağız bir sürü, moralimiz bozuk olacak. Tuhaf bir his olacak, hem hüzün, hem mutluluk, sonra aile özlemiAllah yardımcımız olsun.
iyi ypmışın...
ya biz çok tuhaftık..zaten gece doğru düzgün uyuyamadık..yani bişey olduğundan değil yerimizi yadırgadık:)))
sabahın bi körü uyandık kızlar yaa...saat daha 8 bile değil...biraz yatakta oynaştık:78: ama acıktık tabii..sonra eşim gitti kahvaltı hazırladı
baya bi oyalandık evde..sonra denize gitcektik yukarı çıktık bi baktık onlar daha yeni kahvaltı hazırlıyor ..bizimde öğle yemeği oldu bu sayede..sonra vınn denize
toco...namazı sormuşsun canım evet 2 rekat şükür namazı...ayrı odalarda değil eşim önde..bende onun arkasında kıldım
ve bide namazın bitince dua et canım...yeni gelin şükür namazı kılıp dua ederse ne isterse verirmiş YArabbim..
bizde ettik duamızı inşallah vericek:98:
heee benim başıma gelen en önemli husu şu..eve gidecekseniz kesinlikle aseton bulunsun evde..ojelerin için..yoksa benim gibi o saatte aseton aranırsın..eşimin kuzeninden istemiştik o buldu getirdi sağolsun:))))
Amin insaAllah :))
bu arada benimde henüz nisanim olmadi yazin olacak insaAllah ve benimde aile arasi olacak onunda heyecani var tabi ki :))
kızlar ben ilk gecemde korktum utandım ama eşimin anlayışı ve ona olan güvenimle acı çekmeden yaşadım güzellikleri. ve benden 6 ay sonra kız kardeşim evlendi. ona da ne yaşadıysam ona göre anlattım dedim korkma canın yanmaz. ben hiç acı çekmedim. veeeeeeeee aradan birkaç gün geçti. kız kardeşim çok zorlanmış. ilk gece olmamış. ertesi gün başarmışlar. ve bana çok sinirli bir şekilde sana inanmıştım hiç de dediğin gibi değilmiş dedi. bu bence kişinin kendini kasıp kasmaması ile ilgili.
çok güzel bi topic olmuş tebrikler canım
senin merak ettiklerini bende merak ediyordum
namaz kılınınca gelinliklemi namaz kılınıyo kızlar yoksa gelinliği çıkar namaz için bişeyler giy tekrar çıkar gecelik giy yorucu olmazmı yaa
Benimde olmadı canım, benimkide yaza,bu arada bizim gibi gurbet ele gelin gidecek ve gidenler için paylaşım topiği açtım, destek bekliyorum tecrübelilerden:18:
kina gecesindemi namaz kildiniz dogrumu anladim? hehe mehir iside ayri bi sIkinti.. ben utancimdan zaten hic bisey diyemem heralde :))
yok canım imam nikahını kıydığımız gün kıldık. zaten resmi nikahımız vardı, düğün gününe kalmasın dedik.hatta bazıları sanırım nişanlanınca imam nikahını da yapıyorlarmış, gezerler tozarlar günah olmasın diye. türlü türlü adetler var işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?