• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

Bu konun için "psikoloji ve ruh hastalığı" bölümünden daha uygun bir yer bulunamazdı. Tam yerine açmışsın yani hiç şüphen olmasın. Tam isabet..

Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim :(
ağrı kesici al.:ssz:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim :(

Kızlığını vereceksin?
Hımmm tam bir erkekçe söz. Bilemedim ben oni. :51:

ne bun ya şaka gibi. vermeye kararvermiş ne yapacagınımı bilmiyor en büyük sorunun bu olsun agrı olurmu:1: sen sonra napacagına bak. bir arkadaşta mrak etmiş vercekmi die kopdum walla. evett günü merakl edileni verecekmi vermicekmi. öğhhh

ahahahahaha koptum yaa bekleyemiyonmu derdin ne ne oldu bölümüne özellikle

Naparsin canim sasirdim Ne diyecegimi .aklim almiyo boyle insanlari ya iki gun sonrada aglicak bakire degilim nisanlim bilmiyo ailem bilmiyo ben napicam dicek.dusuncesizlik sanki gerdek gecesi plani yapiyolar evlenmislerde tovbe yarabbii

Ben en cok bu durumda aileleri düşünüyorum seni okutmak için neler yapıyolar seni yetiştirmek için ne zahmetlere katlandılar kımbilir cocugum yok ama buyuk konusmak da istemiyorum bu yazını okusalar heralde kahrolurlar yanls yoldasın mesele kızlıktan ote ahlak,edep terbiye hersey bu kadar basit olmamalı kadın dediğin kutsal bi varlıktır gizlidir özeldir yuva kurarsın kendını bir kişiye adarsın diğerleri geçici hevestir nefsine yenik düşmektir bence

o dokuz dakikalık acıyı birak da dokuz aylık yükünü sonra veledin dokuz yıllık terbiyesini bir ömürlük pişmanlık acısını düşün kardeşm..

Kız danışcak birini aramış size özelini açmış sizde oturmuş sayfalarca dalga geçmişssiniz çok ayıp hiç yakıştıramadım böyle bir sitedeki arkadaşlarıma...Herkesin dini imanı,inancı kendisine.Namus bacak arasından mı ibaret? :20:

ya istersee benıı banlasınlarr artk dayanamıcammmmmmmm!!!!şu kadınlar klubundekı bazı zevzekk ıffett kumkumalarıııı yuzunden kımsee sırrını derdınıı dökemiyoo..bree beyınsızlerr sızz kocanızlaa opusmedenn koklasmadan ellessmedenn mı evlendınızzz yemeyınn bızııı o evlenmeden önce yedıgınızz nanelerr ne pekııı;???? herssey sılınıomu evlenıp barklanıncaa yada kapanıncaa yada herneyseeee.ayy sızenee!! sız kocanızı dızgınleyın:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: sevgılılerınızı yetıstırdgınızz ogullarınızı kendınızz gıbıı beyınsızz sanmayındaa bole seylerr yasamasınlarr..samanlıktaa su yuruteenn aptall çirkinn beyınszler

ya istersee benıı banlasınlarr artk dayanamıcammmmmmmm!!!!şu kadınlar klubundekı bazı zevzekk ıffett kumkumalarıııı yuzunden kımsee sırrını derdınıı dökemiyoo..bree beyınsızlerr sızz kocanızlaa opusmedenn koklasmadan ellessmedenn mı evlendınızzz yemeyınn bızııı o evlenmeden önce yedıgınızz nanelerr ne pekııı;???? herssey sılınıomu evlenıp barklanıncaa yada kapanıncaa yada herneyseeee.ayy sızenee!! sız kocanızı dızgınleyın:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: sevgılılerınızı yetıstırdgınızz ogullarınızı kendınızz gıbıı beyınsızz sanmayındaa bole seylerr yasamasınlarr..samanlıktaa su yuruteenn aptall çirkinn beyınszler

Aynen ya tam böyle bişey yazmayı düşünüyordum sen yazmışsın.istersen fake hesap, olsun dalga geçsin.bişeyler sormaya çekiniyo.kız kimseden izin almamış,ama yok illa bişey olcak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız burda bi soru sormuş.namus bekçilgi yapmşlar resmen.çok ayıp bence.namus bununlamı ölçülüyo.belki evlencekler

Aynen valla.son cümleye katılmamakla beraber katılyrum:)

Back