- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa ben yeniyimde pek blmiorm kisileri filan neyse yarin anlasirli verecegi cvplardan veya vermeyecegide diyebliriz
___dega___
Ben de yeni sayılırım canım.Kişi olarak bildiğimden değil forumdakileri,biraz önce dikkatimi çekti rumuzu da ondan,dedim 2 ise 1 i de vardır herhalde
Ben de çıkayım artık,sabahı etmişiz.İyi sabahlar herkese...
ağrı kesici al.Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim
Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim
ahahahahaha koptum yaa bekleyemiyonmu derdin ne ne oldu bölümüne özellikle
ya istersee benıı banlasınlarr artk dayanamıcammmmmmmm!!!!şu kadınlar klubundekı bazı zevzekk ıffett kumkumalarıııı yuzunden kımsee sırrını derdınıı dökemiyoo..bree beyınsızlerr sızz kocanızlaa opusmedenn koklasmadan ellessmedenn mı evlendınızzz yemeyınn bızııı o evlenmeden önce yedıgınızz nanelerr ne pekııı;???? herssey sılınıomu evlenıp barklanıncaa yada kapanıncaa yada herneyseeee.ayy sızenee!! sız kocanızı dızgınleyın sevgılılerınızı yetıstırdgınızz ogullarınızı kendınızz gıbıı beyınsızz sanmayındaa bole seylerr yasamasınlarr..samanlıktaa su yuruteenn aptall çirkinn beyınszler
ya istersee benıı banlasınlarr artk dayanamıcammmmmmmm!!!!şu kadınlar klubundekı bazı zevzekk ıffett kumkumalarıııı yuzunden kımsee sırrını derdınıı dökemiyoo..bree beyınsızlerr sızz kocanızlaa opusmedenn koklasmadan ellessmedenn mı evlendınızzz yemeyınn bızııı o evlenmeden önce yedıgınızz nanelerr ne pekııı;???? herssey sılınıomu evlenıp barklanıncaa yada kapanıncaa yada herneyseeee.ayy sızenee!! sız kocanızı dızgınleyın sevgılılerınızı yetıstırdgınızz ogullarınızı kendınızz gıbıı beyınsızz sanmayındaa bole seylerr yasamasınlarr..samanlıktaa su yuruteenn aptall çirkinn beyınszler