yoo bize soruyodu işde bi tanede vajinasını aldırmak isteyen zevk almak istemiyorum diyen vardı ahahaha
Yuhhh! Allahima sukur normalim yarabbimmm
___dega___
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoo bize soruyodu işde bi tanede vajinasını aldırmak isteyen zevk almak istemiyorum diyen vardı ahahaha
Bence butn arkdslari ayni kafada onun bu yuzden butun turkiyeyi oyle sanip burdada bu sekilde paylasmayi normal gormus fakat bole tepki alincada korkup kacmis
___dega___
yarın gelir kızlaaar neler oldu bi bilseniz diye erkek arkadaşım telefonlarıma çıkmıyor gelecek planlarında ben yokum ailem baskı yapıyo evlen diye napmalıyım
Bence butn arkdslari ayni kafada onun bu yuzden butun turkiyeyi oyle sanip burdada bu sekilde paylasmayi normal gormus fakat bole tepki alincada korkup kacmis
___dega___
millet burda kaynanasından kocasından neler çekiyo keşke şu form takip sayfasına sadece başlıklara azcık bakaydı da öle açaydı konuyu
Bizde derizki sana demistik! Hicte uzulmem valla
___dega___
Aslında tepki olarak algılamayıp şöyle biraz bile düşünmesini sağlayabilmek adına yazıyoruz ama.Yani hadi kendi kafası böyle tamam da,babasını da mı düşünmez insan ben anlayamıyorum.
ne üzülmesi silah zoruylamı verdirdik bizene
Yani bilemedim şimdi,bir sağlık problemi filansa Allah şifa versin,ne diyim...
Dusunmuoki kafaya koymus yani yarin yapmasa bir ay sonra yapar yani ve insllah yapmadan ne kdr ciddi bise oldugnu anlarda biran once tamamen vazgecer
___dega___
Yok canım yok sağlıktan değil ,konu fake imiş,kapatıldı zaten.
neyse size iyi sabahlar gidiyim yatıyım 3 saat sonra kalkacam hergün gibi yarında yorucu bir gün olacak
Yani...Sanki; kızlar yarın manava gidicem de ne yemek yapsam? diye soruyormuş gibi o kadar da normal,rahat sormuş ki...
Aslında tepki olarak algılamayıp şöyle biraz bile düşünmesini sağlayabilmek adına yazıyoruz ama.Yani hadi kendi kafası böyle tamam da,babasını da mı düşünmez insan ben anlayamıyorum.
neyse size iyi sabahlar gidiyim yatıyım 3 saat sonra kalkacam hergün gibi yarında yorucu bir gün olacak
Onu diyorum bende fake olablir..
___dega___
Yani olabilir tabii.Konu sahibinin adı kalpsesi2 imiş.Bunun 1'i de var demekki,belki gerçek olan o,bu sahtedir
İyi de erkekler düşünmüyor böyle şeyleri kadınlar neden düşünülmek zorunda bırakılıyor?Erkek de düşünsün babasını.Bence sorun erkeklerde,kızım olursa Türk'e vermicem bu kafayla devam ederlerse.