• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

Bence butn arkdslari ayni kafada onun bu yuzden butun turkiyeyi oyle sanip burdada bu sekilde paylasmayi normal gormus fakat bole tepki alincada korkup kacmis :D

___dega___

millet burda kaynanasından kocasından neler çekiyo keşke şu form takip sayfasına sadece başlıklara azcık bakaydı da öle açaydı konuyu :27:

Bence butn arkdslari ayni kafada onun bu yuzden butun turkiyeyi oyle sanip burdada bu sekilde paylasmayi normal gormus fakat bole tepki alincada korkup kacmis :D

___dega___

Aslında tepki olarak algılamayıp şöyle biraz bile düşünmesini sağlayabilmek adına yazıyoruz ama.Yani hadi kendi kafası böyle tamam da,babasını da mı düşünmez insan ben anlayamıyorum.

Aslında tepki olarak algılamayıp şöyle biraz bile düşünmesini sağlayabilmek adına yazıyoruz ama.Yani hadi kendi kafası böyle tamam da,babasını da mı düşünmez insan ben anlayamıyorum.

Dusunmuoki kafaya koymus yani yarin yapmasa bir ay sonra yapar yani ve insllah yapmadan ne kdr ciddi bise oldugnu anlarda biran once tamamen vazgecer

___dega___

İyi de erkekler düşünmüyor böyle şeyleri kadınlar neden düşünülmek zorunda bırakılıyor?Erkek de düşünsün babasını.Bence sorun erkeklerde,kızım olursa Türk'e vermicem bu kafayla devam ederlerse.:52:

İyi de erkekler düşünmüyor böyle şeyleri kadınlar neden düşünülmek zorunda bırakılıyor?Erkek de düşünsün babasını.Bence sorun erkeklerde,kızım olursa Türk'e vermicem bu kafayla devam ederlerse.:52:

Elbette,katılıyorum,erkekler de düşünmeli.Yani bu öyle bir konuki zaten;kadını erkeği yok aslında.

Back