• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Gece Korkusu

Cahil o ablasiiii :) o kizligini versin aradan bi zaman sonra da cocuk tekmeyi basinca ortada kaldignda ve evlenecgi zamanda bu sebepten evlenemeyecgi zaman anlicak neyin ne oldugunu :D

___dega___

bi tane öle konu vardı hatırladınızmı evlenmeye 1 haftası kalmış siirteyim diyodu diktirememde çok para söyleyememde öldürürler beni diyodu herkes niye yaptın iyi olmuş dedi sonra kız ölsünmü nasıl bi zihniyet bu diyende oldu ortalık karıştı sonra kız noldu bilmiyom işte bşimdiden sölüyoz dinlemiyolar sonrada yapmasaydın diyince bizi taşlıyolar :Dahh ahh hollandada deiliz yavrumm hem cinsinle bile evlensen devlet kapı gibi arkanda burası türkiye çürük elma diye dalga geçerler

Yani herşey olabilir,ben böyle bir konu da okudum ya,daha da şaşmam artık birşeye :1:

Bundan daha ilginçlerini de gördük canım,bünye alıştı.Vajinası yeşil bir hatun vardı hani kocası demir kesim ustasıydı.Kadın soyununca adam gecenin 3'ünde dışarı fırlayıp kendini demir kesmeye veriyordu.:27:

bi tane öle konu vardı hatırladınızmı evlenmeye 1 haftası kalmış siirteyim diyodu diktirememde çok para söyleyememde öldürürler beni diyodu herkes niye yaptın iyi olmuş dedi sonra kız ölsünmü nasıl bi zihniyet bu diyende oldu ortalık karıştı sonra kız noldu bilmiyom işte bşimdiden sölüyoz dinlemiyolar sonrada yapmasaydın diyince bizi taşlıyolar :Dahh ahh hollandada deiliz yavrumm hem cinsinle bile evlensen devlet kapı gibi arkanda burası türkiye çürük elma diye dalga geçerler

Ben görmedim o konuyu,yeni sayılırım forumda.Böyle bir konuda ilk deneyimim,ondan şok oldum herhalde :1:

Son düzenleme:

Evet ve birinin bunu bu kiza anlatmasi lazim nasil bi cevrede buyumus aile yapisi nasil cok mu genis yoksa ailesi gayet mutaassipta bu kizmi arsiz cok merak ediorum gercekten

___dega___

Bundan daha ilginçlerini de gördük canım,bünye alıştı.Vajinası yeşil bir hatun vardı hani kocası demir kesim ustasıydı.Kadın soyununca adam gecenin 3'ünde dışarı fırlayıp kendini demir kesmeye veriyordu.:27:

Ben yeni sayılırım forumda,o konuyu da görmedim.Nasıl yeşil anlayamadım,bildiğimiz yeşil mi? :53:

ahahahaha evet biliyorum o konuyu o detayıda niye verdi anlamamışdım kocam demir kesim ustası herşey normalken külodumu çıkarınca yüzü deişiyo demişti ahahahaha aynen böle diyodu ya

Evet ve birinin bunu bu kiza anlatmasi lazim nasil bi cevrede buyumus aile yapisi nasil cok mu genis yoksa ailesi gayet mutaassipta bu kizmi arsiz cok merak ediorum gercekten

___dega___

[SUP]Türkiye'de ailelerin birçoğu mutaasıp değil iki yüzlü.Ahlak hem erkek hem kadın içindir.:1:Kız soruyu sordu çıktı gitti,yarın sabah seyreyle cümbüşü:52:[/SUP]

___dega___

Yani bu konuyu burada açma cesaretini gösterdiği şekilde yazmaya devam etme cesaretini de gösterseydi anlayacaktık ta...

[SUP]Türkiye'de ailelerin birçoğu mutaasıp değil iki yüzlü.Ahlak hem erkek hem kadın içindir.:1:Kız soruyu sordu çıktı gitti,yarın sabah seyreyle cümbüşü:52:[/SUP]

yarın gelir kızlaaar neler oldu bi bilseniz diye erkek arkadaşım telefonlarıma çıkmıyor gelecek planlarında ben yokum ailem baskı yapıyo evlen diye napmalıyım :27:

Back