- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
galiba heralde sanırsam yani bilmiorum öle işte delikafadulden
korkuorumm sonra kendimi gaza getirmeye çalışıorum daha küçücük kızlar yapıo diorummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonracığıma yine canım çok acır diye korkuorum şakkıdı
ayrıca eşimi elimden geldiği kadar tatmn etmeye çalışıorum . o konuda çok üstüme gelmio.çnkü direk ağlamaya başlıorum :a015: ama bu akşam olucak artıkk . yazık garibime sengözlerimebaksanab dün dioki bitsin artık btmedimi :asigim:
Korkma kiz guzelim, ben 17 yasimda evlendimo gece hic bisey yapamam herhal derdim, korkudan tir tirtitredim, anlatsam kitap olurum be mafoldumben ah ah o geceyi geri getirebilsem ben atlardim adamin ustune (tovbe tovbe) :kedi::kedi: korkulcak hic bi sey yok vallaha emin ol sakin ol, relax yap kendini, soyle sana masajlar falan yapsin rahatlatsin seni, guzel sozler fisildasin ay bak simdik utandim be :kedi: ule konusturmabeni he delikafadulden iste oyle sakin ol kendini birak sevdicegin adamin kollarina bulutlarin uzerine dogru uzan hihoyyyt benim ilk gecem berbat oldu, benimki pek aceleci davrandi :gitme:
bizimki de bekledı benı baya ılk şey için..8 yıl bekledıgı yetmedıgı gıbı :)))
ilk geceden yapabılenlerı cok merak edıyorum ben de ..gözünüzü karartıp giriyormusunuzu olaya..
biz yaptık o işi coktan ama 10 gundur bız de de tık yok..kocam yazık beklıyor oyle..
ayy hiç istemiyorum ben
Ablacığım inanki elimden geleni yapıorummmama cx olmuo işte. olay anına kadar herşey süper opuyorumnanaktan ama o an içimdeki herşey gidio.
neden böyle olduğunu çözmüş deilim.İnşallah bu gece sağ salim atlatırzda bende oda kurtulurz. . onu mutlu edemeyince çok üzülüorum .:çok üzgünüm:
bizimki de bekledı benı baya ılk şey için..8 yıl bekledıgı yetmedıgı gıbı :)))
ilk geceden yapabılenlerı cok merak edıyorum ben de ..gözünüzü karartıp giriyormusunuzu olaya..
biz yaptık o işi coktan ama 10 gundur bız de de tık yok..kocam yazık beklıyor oyle..
ayy hiç istemiyorum ben
kiz cok mu yasliyim da abla dion bana :kedi: 22 yasindayim bea ismim de perihanvereliniortak Korkma korkma hersey guzel olcak emin ol buna, ha bugun ha yarin, esin anlayisli ya ona bak sen, bak o kadar kisi yapio bunu, hergun her saat her ne bilim her ne zamansa, birsey oldugu yok, korkma birak kendini kaydirigubbakcemile3
hayır canım yanmadı ama sıcaklardan sanırım ,bi de o işi sevmedim ben hiç..
milletin ölüp bittigi sey bu mu diyorum bazen..hala alısamadıgımdandır belkı..
bisey olmuyor ama korkma
bebeğin varya bende büyük sandm seni .kusura bakma cnaım kaydirigubbakcemile2
bırakcam kendimi bu kez delikafadulden gözlerimi kapatcam açıcam aa bi bakmışım kadın olmuşum kaydirigubbakcemile3
he buyk degilim kiz :kedi: korkma birakkendini sal cagira bak ucagin uzerine biniyorsun ya bulutlari gordun mu hic ?
he birak o bultularin uzerine kendini :kedi:
bende alisamadim sumak, bende istemiyorum hele bu aralar hic, adamadan kaciom, bana kacma dio, istemiyorum diyorum, adam dio isticeksin isticeksin :bbo::1shok: yawsget diyorum istemiyorum zorlami diye mafoldumben bi bakmisim is bitti kaydirigubbakcemile3:gitme:
hımm bişey merak ediyorum daha bekarımmm bu üst olayını oanda nasıl ayarlıyorsunz kötü bi niyetim yok gerçkten merak ediyorum zor olmuyomu fişi prize takmak :kedi::kedi:
bindimm gördüm bulutları . . iyi hatırlattın cnm orda olduğumu düşinimmm hihoyyyt sevgiliyken veya nişanlıyken kocişimle hiç yanlız kalmk istemiodum .aynı seninki gibiydi.ee deliydi kanımız delikafadulden şimdkte öle walla bende onu çok arzuluorummzemuszemus her sabah ondan önce kalkıp onu izliorum öpüorum kokluorum doymuorum kaydirigubbakcemile2
Ilk gece ben altaydim hem korkudan stresden ne alt istedim ne ust zaten hic aklima bile gelmedi :1shok:ayyyyy, bende merak ediyorum, ilk geceden oral diyen de var ust diyen de var onu nasil becerdiniz yaws :kedi::kedi:
hımm oral ilk gece için bence ideal :bbo:
ne bilim o çok daha zevkli yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?